Отговори
# 615
Привет, привет и от нас!

Първо на патеричка на честитя всички рождени дни и хубави новини!

Нинка, искрено ти съчуствам за ситуацията, според мен трябва да има отговорен за случилото се и той да си я поеме тази отговорност. Как така може да се случва всичко, щото аджеба били деца. Ами разбира се, че са деца и са палави и щури, но за това са възрастните! Аз съм съгласна, че не дай си боже може да се случи инцидент и при най бдителните лели и учителки, но последващото поведение е просто върха на простащината - трайко, ако мине номера.

Ние милички се прибрахме от море с три дни плаж и 5 дни повръщане и разтройство, малечка се стопи и стана като вейчица, направо ни уплаши зверски. Лека по лека се дотътрихме през цяла България до Кюстендил и сега я охранваме, че като ходеше се занасяше. Пусто да остане много ме е яд, ама нейсе, лош късмет извадихме. 
Сега вече е добре и е една тъничка и финна девойчица, която много се промени за тези страдалчески дни и като че ли порасна.... Една такава добричка, всичко разбира и слушка, абе уроки да не са й златно детенце... Пробваме без памперс вече 3-4 дни и се получава, сухо е положението, дано да е дошъл момента... Wink

В понеделник живи и здрави сме на ясли, лелите ще ни се карат как сме им изпуснали детето Laughing Laughing  Те много й настояват на папането, та дано си върнем бузенцата...

Това от нас за сега... Лека нощ!

# 616
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Хей здравейте.
Прибрахме се в понеделник по спешност с пристъпи на Кокича. Вече е добре, но ми се разказа играта. Не вВсичко беше ОК, но повече няма да повторим в тоз хотел.

Аз имам проблеми с компа рестартира се често и дава грешки много, та незнам колко ще мога да ви чета тия дни.

С големи проблеми малко снимки.  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000225718455&ref=p … d=100000225718455

Айде ЧАО че ремонта ни чака. Само дано свършим до вторник, че съвсем ще се здухам, ако трябва и на бачкане да се ходи и всичко останало...

Една хвалба голяма както небях слагала Коко на гърне нито веднъж  Embarassed така за 10-тина дена свикна през деня без проблем, че и през ноща казва "АКА" и ме буди, ама още не съм го свалила, че са доста пълни нощните.

# 617
Нина, Hug
Готини снимки! Grinning

# 618
Здравейте, само минавам да видя как сте. Липсвате ми много, но се радвам, че винаги ще бъдем част от тази прекрасна тема.

Прегръдки и целувки на всички.

# 619
НИКИ  Hug  Hug
Минавай по-често, много се радвам за теб  Heart Eyes

# 620
Ники знаеш колко си те обичам  Hug Чакам все по-хубави новинки от теб!

Земята вика декемврийските мами! Къде сте?

# 621
  • На брега на реката
Нинка, много се радвам, че ни навестяваш Simple Smile   bouquet
Ние сме с летния вирус, ама много й е зор на малката, особено с това разстройство. Спряхме и яслата, беше за 2 дни, после празниците и веднага след тях я хвана вируса. Да видим как ще я бъде като я пусна отново  ooooh!
А ми се искаше да ви я похваля колко й хареса, че не е от най-ревливите деца, че имаше едно чак с подпухнали очички. Яде, играе, занимава се, за два дни много впечатления натрупа. Нямам търпение отново да тръгне, дано този път да нямаме болестни изпълнения.
Ето ми я ученичката, горда и доволна, макар, че е рано сутрин  Mr. Green С мама С голямата раница
Лека вечер от нас!   bouquet

# 622
Добро утро Coffee

Ники Hug

Pupinka видя ли, че яслите съвсем не са толкова страшни. Много се радвам за вас, щом така леко сте тръгнали и не се притеснявай, така ще е в началото, кога ходи, кога не, сополки, вирусчета, но няма нищо страшно.

Ние сме от 3 месеца на ясли и още сме си на свободен режим Wink Да се похваля и ние махнахме окончателно памперсите, много добре се справя малката госпожичка и си казва, та чак става и нощно време самичка събува пижамката и си чучва на гърнето./въпреки, че нощния памперс все още го слагаме, но тя хич не го харесва вече/. МНого съм доволна, сега вече прилича на детенце и много от пролетните панталонки пак си ни стават/е малко са късички, ама става/.

Мами, как понесохте последния Пентаксим, ние го позакъсняхме доста, сложиха ни я онзи ден и 2 дни ми е с Т 37 и малко отпусната. Две нощи се буди с плач, като уплашена и бие и рита, докато се събуди както трябва. До сега не сме имали никакви проблеми с ваксинациите, все едно нищо не са ни слагали, ама този път реагира осезателно, сигурно вече имунната система е позаякнала и се противи повече на тези външни интервенции Thinking Така предполагам де Thinking

Лек и спокоен ден на всички!! Hug

# 623
Санчес, може ли да ми кажеш, обърнала ли си внимание пентаксима в каква опаковка е, т.е. какта е капсулата с ваксината и има ли разлика с предишните ДТК+Полио, защото при нас настана объркване и трябва да се ориентирам....малко обркано го казах, но да разясня - доки ми каза, че слага Приорикс /т.е. предишния вид ваксина/, вчера обаче аз зацепих, че ако е Приорикс, то къде е второто бодване с Полиото, обадих се да й кажа, че нещо сме се оплели, а тя каза, че е сложила Пентаксим направо. ooooh! Аз държах ваксината, за да се затопли леко, но не почетох какво пише на нея.
Втори ден цинкя малкия, нещо е крив, обаче не вдигна Т /поне не висока/ засега и нощем спи непробудно почти.

# 624
Чаено момиче въобще не съм я видяла, то нали сега от детска консултация ни я дават, и аз се занимавах с малката да я лъжа нещо, хич и не се поинтересувах, въпреки че със сестрата сме близки пък и с педи нямаме проблеми.  Ама с тази реакция какво ли вече не ми минава през главата, дали е била качествена пратката, дали пък не объркаха нещо ваксината ooooh!

Не е да не ми е притеснено, изчетох листавката на Пентаксима в нета, в обще линии по учебник имаме всички симптоми - температура, сънливост, раздразнителност, смущения в храненето, смушения в съня, диария /при нас е леко по меко/... и всичко това до 48 часа след приема. Дано днес вече отмине....  Надявам се и при вас всичко да е наред.

Последния прием в действителност като процент дечица е по-голям на тези с реакции- почти 50  на 50.

# 625
Добро ютро-Добри ден мили мои!

Пупи страхотна ученичка си имаш!    Heart Eyes

Ние Пентаксим не сме били, а Инфанрикс, но от около 2месеца докторката иска като заключителна ваксина да ни мушне един Пентаксим, ама все като се натутате все има задна хрема и ни отпращат... Confused

Момичета днес е 09септември на този ден Ники роди своите кукли. Поклон пред паметта на малките душички  Flowers Rose Flowers Rose

# 626
Нина, как помиш всичко, евала!
За Николина -  Hug

Днес проверихме в картона, нанесена е пентаксим, както и в комптърния файл това пише, явно сме ударили една петвалентна.
Ами и той беше 2 дни сънлив и раздразнителен, днес само раздразнителен. дано няма никакви други реакции! Praynig

Бях на родителска среща, бла-бла...едно и също казват всяка година, дано да им понесе яслата на малките, че ми е малко да ви кажа свито едно такова.... Wink мамин-златен какво ли ще прави, като знам как се дере след мен, а е вкъщи, представям си в градината какъв вой ще надава! Crazy

# 627
  • Ямбол
Ох как се ядосах сега, като ви слушам всички сте били пентаксима и е нямало проблем, нашата лекарка нещо ме лъже, че няма ваксини, не били давали от министерството, бла бла. Аз подозирах, че ме лъже ама сега се убедих. Скоро и се обадих да и напомня и тя пак нейната си знае, да съм питала Ана-Мария Борисова. Според вас как да постъпя, какво да и кажа newsm78

# 628
Защо настояваш да е пентаксим? Аз исках да е другата, но явно тази са поставили. Нашата доки е против ваксините и никога не би била пентаксим ако има избор, понеже е с много опит като лекар и е виждала какво ли не.
Пусни едно запитване до ЗК, ако трябва се обади по телефона и им кажи, че в Ямбол нямат от ваксината и попитай какво да направиш. Peace

# 629
  • Ямбол
Защо настояваш да е пентаксим? Аз исках да е другата, но явно тази са поставили. Нашата доки е против ваксините и никога не би била пентаксим ако има избор, понеже е с много опит като лекар и е виждала какво ли не.
Пусни едно запитване до ЗК, ако трябва се обади по телефона и им кажи, че в Ямбол нямат от ваксината и попитай какво да направиш. Peace
Ами аз не съм на ясно с ваксините, мислех, че пентаксим е добра а и не са ми предлагали друг вид.
Сега ще пиша до ЗК да видим какво ще кажат

Общи условия

Активация на акаунт