Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 921
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен Simple Smile
 Party
Аз завърших курс по испански в Кабината и сега мисля да продължа пак там с ваучер, но мисля да запиша английски език.Той ми е нужен сега, а и като видях часовете- доста са удобни. Надявам се да ме одобрят.  Peace

# 616
Привет и от мен Simple Smile
 Party
Аз завърших курс по испански в Кабината и сега мисля да продължа пак там с ваучер, но мисля да запиша английски език.Той ми е нужен сега, а и като видях часовете- доста са удобни. Надявам се да ме одобрят.  Peace

испанския с ваучер ли ти беше, ако да, тогава забрави да ти издадър ваучер за  английски  Peace

# 617
А защо да не може пак да ми издадат, не става ли по 2 пъти, има някакво ограничение,или???

Мисля да звънна на Кабината да ги попитам, те би трябвало да знаят  newsm78

# 618
Може ли да ми дадеш повече инфо за обучението в Кабината? Как протича, какви изисквания имат и наистина има ли ефикт от курса.

# 619
А защо да не може пак да ми издадат, не става ли по 2 пъти, има някакво ограничение,или???

Мисля да звънна на Кабината да ги попитам, те би трябвало да знаят  newsm78

можеш да кандидатсваш веднъж по ключови компетентности(езици) и веднъж по професионална квалификация   Peace

# 620
Може ли да ми дадеш повече инфо за обучението в Кабината? Как протича, какви изисквания имат и наистина има ли ефикт от курса.

В Кабината е хубаво това, че можеш да се включиш по всяко време, имаш си постоянен достъп, тъй като е изцяло оналйн обучението. Като си в нета, винаги можеш да си ровиш в курса и да си правиш упражнения. На мен това много ми допадна, а и преподавателите,са изненадващо, на ниво.
Мен една приятелка ме насочи към тях и бях малко предубедена, обаче пробвах и останах доста очарована Simple Smile

# 621
  • Пловдив
jessica28 може ли да споделиш още подробности - и мен ме заинтересува Кабината. Днес си взех насочващото писмо и сега трябва да избирам доставчик. При положение, че може да не попадна на добър учител в стандартните курсове се чудя - дали да не опитам в Кабината.

Чудя се - как стои въпроса с нивата и броя часове. Как ли стои въпросът  с програмата "Аз мога" - разбрах, че приемат ваучери. Някой вече записал ли се е там и може ли да сподели опит?

Предварително благодаря!  bouquet

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 10:06 от click

# 622
  • York
Да попитам училища Европа участват ли още в програмата или не?
И ако не коя школа ще ми препоръчате?

# 623
Аз съм от София. Много моля да ми дадете повече инфо за програмата. Какъв е реда за кандидатстване и къде се провеждат курсовете. Спешно ми е

Напиши в google "Аз мога" и ще ти излезе всичко или влез в страницата на агенцията по заетост там има и списък с доставчиците на услуги. www.az government.bg

# 624
  • София
миналият път взехме кога се използа "many", "some", "most" и "most of", "some of". Но аз нещо не мога да направя разлика. Може ли някой да ми обясни. Предварително ви благодаря.

# 625
much (много) и little (малко) се употребяват при неброими съществителни. Формите за степенуване са неправилни:
much – more – the most
little – less – the least

many (много) и few (малко) се употребяват при броими съществителни. Формите за степенуване са неправилни:
many – more – the most
few – fewer – the fewest

този линк http://blog.kabinata.com/?p=1271 може да ти помогне

Да питам тези, които са завършили в кабината, как ви отчитаха присъствието , нали ако нямате 80% трябва да се заплати ваучера ?

# 626
  • София
VIKI, благодаря ти а бързия отговор!
За much many знаех, но за другите не!

# 627
Момичета я кажете дали са пуснали тази програма пак , че тук при нас я бяха спрели.Подали сме молба но ни глас ни стон....................Чакаме да се обадят но............... newsm78

# 628
по- добре вие се обадете... за по- сигурно даже на място, защото ако сте подали през март/април вече са изнесени списъците с одобрените

# 629
  • София
Здравейте,
Не съм прочела цялата тема за което моля за извинение.
Интересува ме дали има вариант за дистанционно обучение по английски, защото в една от другите теми за квалификационните курсове има такава опция, работните ми смени са доста шарени и няма да мога да ходя редовно по друг начин.......
Ако може да ми кажете кои фирми предлагат, ако има такива разбира се.
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт