Аплодисменти,моля-МАРТенчета в главна роля!(42)

• 20 402
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро  Hug

Ахони, принципно да будим се като бебчето е гладно...ама нали се сещаш,сменяй памперс, храни я, после се оригваме, после се цедя..и докато пак се приспим...щото нашта хубавица не заспива веднагически и то е минало доста време...абе нещо ми е тегаво с това хранене през три часа нощем...ама какво да се прави още малко, въпреки че Иветка от време на време пропуска нощното хранене. Но като цяло този от нас , който е поел дижурството спи и с едното охо се ослушва.
Вие как я карате ссъс сладката бузанка Вики ...и от мен много целувки по сладките бузки  Hug

# 541
  • София
Честито на родилите вчера момичета. Живи и здрави бебчета!  Hug
А нашето момче се оказва голям лакомник. Снощи яде в 00ч., после се събуди в 3ч. пак гладен, в 6ч. също и сега последно в 7.30ч.  newsm78

# 542
Poohinka и аз вече съм ужасно нетърпелива,но се оказва че моя младеж сега пък се е запънал и не ще да излиза.Положението си е все същото 1 см.разкритие и малко скъсена шийка,отвреме на време мижави болчици и така....А аз така се надявах тази седмица вече да се роди smile3516
Диди и аз си усещам гърдите напрегнати като преди цикъл newsm78 дано да е някакъв признакна скорошно раждане Praynig

Честито на новобебилите се мамчета  bouquet  bouquet  bouquet
и добре дошли на изписаните Hug Hug Hug
Карменче търпение мила дано скоро всико да се оправи Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 543
  • София
Честити бебчета на GoDaiva, Sweety_lady  и  shani
На всички ,които вече са се прибрали в къщи с бебчовците си   bouquet
Честит първи имен ден на малкия Алекс   на мама STELLE
Всички,които се нуждаят днес от палчета-имате моите fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 544
Carmen за адаптираното мляко отговарям, въпреки, че никога не съм ползвала. Една позната купуваше такова на детето си и беше много доволна, чувала съм и от други хора добри отзиви.

Честито на GodaiVa да й е жив и здрав малкия Теодор и да й носи само радост. nelka-hubavelka добре дошли у дома.

Sweety_lady поздравления за малкия Калоян.

ninchu_m относно спането през ноща аз все още не знам как ще бъде защото майка ми е у нас сега, но си заминава в петък и едва тогава ще видя как строят нещата в действителност. В първото дете процедирахме така - то си спеше в неговата стая, където има разгъваем диван и си го мислех да ставам аз ако реве, защото да го нося в спалнята за да не спим и двамата с баща му няма смисъл. Никола обаче се оказа истинско злато и не е плакал изобщо, нямаше колики - приказно бебе. Сега баткото си спи в стаята и майка ми взема бебока в хола, защото той иска малко гушкане през ноща, не да го носиш а само да му дадеш пръста си да го хване или да го галиш по главичката. За коликите не знам -май няма, но понеже първите дни когато уж още нямат колики поплака малко е сега вечер, за да ми е спокойно му давам Колийф два пъти. Ще пиша как е когато останем сами.

# 545
  • София
Диди, как така ще ти даде хапче, без твое съгласие  Shocked Моят док е много против предизвикването на раждане извън болницата. Не искам да те плаша, но ако ти не искаш хапче, не го взимай. Ама направо побеснях  #Cussing out Какво си мислят тези лекари. А твоят даваше зор, защото ще пътува някъде, нали? Сакън да не изпусне парите  #Cussing out
Нинчу, ние се храним на 3 часа. Много ми е трудно нощем да ставам, защото цялото ми тяло спи и дори не смея да я мия, а само й забърсвам дупето, че да не я изпусна в мивката. Като цяло ако не заспи веднага я гушвам и двете заспиваме като бебчета. С всеки ден ми е по-лесно. След един месец мисля да разреждам нощните кърмения, но до тогава може и да размисля. Вчера извадих дрешките, които мислех, че са твърде големи, че малките не ни стават вече. Мисля сега да отрежа крачетата на гащеризоните, за да мога да ги позлвам още малко, че така са й къси. Направо съм родила бебе мутант (да мие  жива из драва), расте като гъба.

# 546
Добро утро и от мен.Вчеара ми беше много слаб нета и днес докато ви изчета.
GodaiVa,Sweety_lady, schani чеастити бебчета.Да са живи и здрави и да ви радват много.
Slun4o добре дошла отново при нас.
Моя мъж тази седмица е нощна смяна и аз всяка вечер си лягам сама с надеждата че ще му прекъсна работата.Да ама не.Ама няма страшно момичета необебили се и ние ще родим.Няма все бременни да си ходим,я.
И на мен ми ес иска да обсъждам с вас бебешките темички за нощното хранене,кърменето и т.н. ама още малко и ще се включа.
Хубав двн на всички от мен  bouquet

# 547
честито на родилите майчета  Hug живи и здрави да са ви бебчетата, много радост да ви носят   bouquet

Кармен, браво за резултатите на бебо, според мен се презастраховат лекарите. А защо не са ти позволили да си с него? То по-големи деца влизат в болница с майките си, пък бебета сами  Confused

Валери днес става на месец, кога мина това време...също и Михаела и Сами и Божидара  Hug

Аз влезох в третата си година на нощно кърмене и ако щете вярвайте, наспивам се идеално (а аз по принцип обичам да си поспивам, 8 часа нсе ми стигат). Когато изписаха от болницата Никола пробвахме следната схема - той си спи в креватчето, когато ревне, че е гладен (по-рано не го разбирахме), Десо ми го носи за кърмене (в това се изразява и неговото участие в нощното хранене), ставам, подпирам се на възглавници, кърмя, дрема междувременно, защото умирам за сън, сменям памперса (аз го сменям винаги по средата на яденето), после пак кърмя и много често, да не кажа винаги като се опитам да го сложа в креватчето си, се разбуждаше и размрънкваше, та пак се налагаше да го взимам. Издържах така седмица. Една вечер просто застлах една пелена на спалнята и сложих бебето да спи при нас. И така е и сега. Кърмя, спейки. Въобще не се стига до будене и рев на бебето, хващам му още първите сигнали на глад - започва да върти главичка и да издава един звук "аааа". Кърменето в легнала поза поне при мен не изисква уригване, явно поема по малко или въобще не поема въздух. Памперс сменям около два пъти през нощта, но понеже не го мия тогава, ми отнема около 5 минути общо. Правя го в просъница. Не цедя през нощта. През деня с Никола цедях, за да си напълня авентските чашки - много трудно ги напълних и после се отказах. Исках да имам замръзена кърма за всеки случай. Като й мина годността, я изхвърлих. Той така и не се научи да яде не от мен, а за каши и пюрета не съм я използвала, защото през цялата пъва година го кърмих преди да дам твърда храна. Сега цедя сутрин, понякота вечер заради Никола. Ако не беше той, хич нямаше да се занимавам. Цеденето ми е досадно и не виждам смисъл от него. Предпочитам да имам толкова кърма, колкото трябва на бебето, а не повече и непрекъснато да ми се налага да я цедя и складирам, за да не получа запушване

# 548
Честито на GodaiVa, Sweety_lady, Schani да са живи и здрави новите малки сладури. Много да радват мамите и татковците!

Нелка-хубавелка! Добре завърнала се!  Мони е прекрасен.
Кали Криси е голям сладур и ти изглеждаш чудесно!
Добре дошла и на Slun4o!
didipeicheva, стискам палци.

Пухинка, Тинче много ме е яд, че вчера не успях да дойда с вас на кафенце, но се надявам тези дни да се видим.

Вече и аз нямам никакво, ама никакво търпение да родя, ама няма и никакви признаци, което е още по-гадно. Като ми звънне някой по телефона вече не казвам "Ало", ами "Не съм родила" всички това питат и се ядосвам вече. Въпреки, че не е дошъл термина бях настроена да родя по рано и вече да гушкам беба.

Айде лек ден момичета, днес времето тук е много студено валя и сняг и за дълга разходка не става.

Честит ви един месец на всички бебчовци  Hug

bouquet

# 549
http://bgpetition.com/protest-upravlenie/index.html
ето линк към петицията за гениалните действия на правителството

# 550
Добро утро и от мен   bouquet

bobita_25, ahoney, delight Благодаря!
марисса Аз останах два дни повече заради него докато му правеха изследванията. После казаха, че ще ще го преместят в интензивното за бебета, там няма как да съм с него. По принцип има свиждания всеки ден и можех да си го виждам редовно, но за лош късмет, щом го приеха, забраниха свижданията заради карантината за морбили Sad
Нямам настроение за четене, нито за писане. Ох, спирам да се оплаквам...  Embarassed

Лек ден на всички и късмет с прегледите  fingerscrossed

# 551
добро утро момичета
НАПРАВО СЪМВЪЗМУТЕНА
ОЩЕ ОТ СУТРИНТА НАШЕТО МИЛО ПРАВИТЕЛСТВО МЕ НАКАРА ДА СЕ ЯДОСАМ

дНЕС ЩЕЛИ ДА ОБСЪЖДАТ АНТИ КРИЗИСНИ МЕРКИ
еДНАТА ОТ КОИТО Е ДА НАМАЛЕЛИ ВИИСОКО ПЛАТЕНОТО МАЙЧИНСТВО ОТ 425 ДНИ НА 210 ДНИ ЗА ДА МОЖЕ ДЪРЖАВАТА ДА СИ СЪБЕРЕ ПАРИЧКИ.
аЗ СЪМ МНОГО ЯДОСАНА ОТ ТОЗИ ФАКТ
НЕ СТИГА ЧЕ 12 МЕСЕЦА КАТО САМООСИГУРЯВАЩА СЕ ИМ ПЛАЩАМ ПО 500 ЛЕВА ОСИГУРОВКИ А СЕГА КОГАТА ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМАМ ПОЛЗА ОТ ТОВА ТЕ ЩЕ МИ НАМАЛЯВАТ ВРЕМЕТЕ ПРЕЗ КОЕТО ЩЕ ВЗИМАМ ПАРИЧКИТЕ КОИТО АЗ СЪМ СИ ВНЕСЛА
ДА ПРОМЕНЯТ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА ПО ВРЕМЕ НА САМАТА ИГРА

МАММА ДА ЗНАЕШ ЧЕ АКО БГ-МАММА ОРГАНИЦИРА ПРОТЕСТИ И ДРУГИ ДЕЙСТВИЯ НА ВЪЗМУЩЕНИЯ АЗ СЪМ ТВЪРДА ВЪВ ВАША ПОДКРЕПА

ОХ ОПЛОКОХ СЕ

# 552
Честити бебчета на GoDaiva, Sweety_lady  и  shani
На всички ,които вече са се прибрали в къщи с бебчовците си   bouquet
Честит първи имен ден на малкия Алекс   на мама STELLE
Всички,които се нуждаят днес от палчета-имате моите fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Я НЕЗНАЕХ ЧЕ МОМЕТО МОМЧЕНЦЕ СИ ИМА ИМЕН ДЕН
BONI СКЪПА ОТ КЪДЕ НАМЕРИ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДНЕШНИЯ ДЕН

# 553
  • София
STELLE- пише го в календара ми- Алекси и Алекс днес празнуват.  smile3525

# 554
Минавам за минутка - да почерпя виртуално за моя Рожден ден  Wink и да ви нагушкам здравичко. Не ми се сърдете нямам минутка време - сама с бебе и куче си е голям зор.С бебка сме добре криво ляво Simple Smile
Честито на всички майчета родили тези дни !Да са ви живи и здрави бебенцата , да ви радват и слушкат много !
  love001  love001  love001  love001 За всички са тези цунки по сладки муцунки и за мамчета и за бебчета  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт