Аплодисменти,моля-МАРТенчета в главна роля!(42)

• 20 402
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! На  01.03.2010 г. се роди нашата мъничка принцеса Сиана , 3200 г, 50 см. със секцио. Аз и бебето сме добре, възстановявам се много бързо от операцията, кърмим се успешно , малката е много лакома и свикна да спи при нас, но и на мен ми е по-лесно така нощем.  Mr. Green Честити бебчета на всички родили досега и успех на всички, на които им предстои! Hug Hug  bouquet

# 616
Здравейте мамчета!Честити нови бебчета на всички!Моля кажете някоя от вас ако е преносвала какво  и как е минало всичко,че вече почвам да се притеснявам! Tired

# 617
веси честита дъщеричка-много да ви радва.
аз за коликите давам инфакол/има саб симплекс,експумизан,колийф,инфакол ,бейби нос-все едно от тях ще ти свърши работа.
стамби не те ли следи лекаря ти от ЖК?

# 618
Веси и ние сме с инфакол

Даридка    Hug Hug Hug те първа лятото ще си правите почивки с Тоши и бебче Любо

# 619
vesy2712    bouquet     bouquet     bouquet
Да Ви е жива и здрава малката Сиана!!!

ninchu_m Hug Hug Hug

sstambii   Hug не се притеснявай! Предполагам, че лекарите те набюдават и съм сигурна, че няма да допуснат да се случи нещо с теб или с бебчо!  Hug
На мен утре ми е термина, но за сега нямам изгледи за раждане  Tired Моята докторка ми обясни, че след като мине термина ще трябва всеки ден или през ден /преценяват индивидуално/ да ходя за запис на тонове и гледане на бебчо. Ако до седмица след термин не съм родила най-вероятно ще предизвикат раждане. Стискам ти палчета, мила! Дай Боже да тръгне бебчето и да не се притесняваш  Hug Hug Hug

# 620
Ahoney ,миличка не си пести от съня.Повечето работа ако не е  "по" бебето ,може да почака...

NIn,много хубави снимки,а какви са тези пари около бебчо,още някаква трядиция за която не знам ли?Много ми хареса костюмчето с мечето...!

Странно ли е ,че моя доктор не ми казва разни проценти,сантиметри...Днес съм сигурна че ми прави преглед за разкритие,защото предупреди че ще е неприятно и че после може да имам капка кръв,но после нищо не ми каза.Само да ходя спокойно на имен ден,че няма да раждам...Ама и аз нищо не го питам,като чуя че всичко е наред и ми стига.Нали не е безотговорно? newsm78

Пък на Иван му разказал днес един приятел,как жена му последния месец била много раздразнителна и на последния скандал така му се развикала и ядосала и от "злоба " и изтекли водите.Аз тези дни и аз си изпускам нервите.Чак не мога да се позная и чат пат му се извинявам генерално ,че съм по-лоша...

Връщам се че имам още да чета десетина страници,нещо не мога да смогна...

# 621
  • Варна
Бравоо на нас имаме си още бебчета да са живи и здрави и много много обичани да радват родителите си Simple Smile)
Аз от вълнения цял ден сега сядам да пиша какво стана при док Simple Smile) първо щяхме да се чакаме до 22,03, НО след прегледа се оказа че имам доста голямо рразкритие см-и не ми казаха и че дори док пипнал главичката на малката матката била омекнала шийката изгладена и трябва много скоро да родя, като ми даде и на мен хапченце което почвам да пия от 10ч. вечерта до 6 сутринта през 4 часа по 1/4 и док е убеден че ще родим още утре сутрин Simple Smile) Мен ме хвана манията да подреждам пренареждам и всичко да ми е готово Simple Smile) мъжа ми се паникьоса малко но аз приемам всичко с усмивка, шестото ми чувство дано не ме излъже и да родя до сутринта Simple Smile Записала съм телефони на ВЕНИ и на ЕНИЯ и Красита така че някоя от тях ще ви извести, та не ми се спи, хапнах си и цяла нощ ще будувам явно Simple Smile)

# 622
  • Враца
Хайде докато чакам беба да се събуди да ви нагледам.
Диди стискам палци мила и успех,пожелавам ти леко раждане

маринексче извинявай,че съм те пропуснала днес,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ,ДА СИ ОТГЛЕДАШ БЕБКА С МНОГО ЛЮБОВ

# 623
Благодаря, момичета за отговорите. А да дадете идеи за ефикасни капки за колики, че с мойта кака ползвах Бейби нос и бях доволна, но това беше доста отдавна.  Laughing

Саб Симплекс  Peace

# 624
  • Русе
   Диди, стискам ти много силно палци! fingerscrossed Браво за положителната нагласа и енергията и все пак не се преуморявай, пази сили за срещата с бебчо! Hug
   Стамби, Дари вече ти е обяснила, аз мога само да допълня, че на 8мия ден от преносването сутринта ме включиха на системи и след 8 часа родих. Нямах никакво разкритие, никакви контракции до тогава. Пукнаха ми водите в болницата, бяха малко зелени, но бистри и не се наложиха специални процедури на бебето. На тонове ме викаха през ден. Аз даже сега си ги извадих да сравня, че се бях поизплашила от първия запис заради високия пулс на бебето. Но се оказа, че това става, когато много рита, а моята госпожица никак не обича да лежа по гръб и винаги реагира бурно.
   Утре следобед съм на преглед и много ми се иска да има някаква изненада, да имам разкритие, но... е малко вероятно.
Ще чакам новини и от прегледа на Дарида Hug
   Янинче, добре, че писа, че тъкмо се чудех къде се изгуби Simple Smile
   Веси2712, да ви е жива и здрава малката Сиана! Heart Eyes

# 625
Еха! didipeicheva   Hug Hug Hug ей това се казват новини!!!
Ще стискаме здраво палчетата, мила!!! Всичко да мине бързо и леко!!!  Hug  Hug  Hug
Браво на теб за положителната нагласа - само така!!!  Peace Hug Peace

НаНина изчезна... Мила, много стиснати палчета и за теб!!! Мисля те постоянно  Hug Hug  Hug

Mimeto78  Hug  Hug  Hug стискам палчета и аз на теб за утре!!! Дай Боже - добри новини и за двете ни!!! Hug Praynig Hug

# 626
  • Варна
Многоо сте готини всичките прегръщам ви силноооооооо всичкитееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
darida Mimeto78 veni_sasi Simple Smile) стигнах до извода че да седя и да се шашкам файда няма Simple Smile) Док ме успокои и каза да следя когато стяганията на корема и втърдяванията станат на 15-20мин да звъня каза че не е задължително да имам силни болки и аз съм споко Simple Smile) Хапнах си така добре дори и още ми се яде след малко ще посетя банята за един хубав релаксиращ душ и то ще стане 10 време за първата доза Simple Smile)
Гърдите ме наболяват и те ама не знам дали е нормално Simple Smile

# 627
Момичета помагайте.

Чуденето ми е Колийф или Инфакол, кое помага повече и коа действа по-бързо. Саб симплекса не ни действа май много. Свиването и рева е сериозен

Моля за мнения, видях се в чудо с малкия момък

# 628
Браво didipeicheva стискаме палци всичко да мине бързо и съвсем скоро да гушкаш малкото  човече

Мариса дано всичко е минало добре днес на прегледа, аз също се обадих успях да си запиша час чак за 25.03 ще се побъркам до тогава гледам да се раззсейвам да не мисля за това. Сподели после мнение за лекарката и прегледа.

Цветослава при нес помогна колийф а инфакола, еспумизана исаб симплекса са капки със едно и също съдържание симетикон , цените им са едакви както и ефекта. Колийфа е хранителна добавка, която съдържа човешкия ензим които разгражда лактазата, помага повече но и цената му е прекрасна около 28 лева и стига за около седмица.

Стискайте палци ние утре ставаме на месец и сме на преглед и ще ни слагат втората ваксина и малко съм се притеснила с тези фалшиви партиди, който ги даваха в Добрич, но мисля позитивно.

на всички които им предстоят прегледи или раждане стискам палци , а не всички мами който са си вече вкъщи да си целунат още веднъж бебчетата от мен

Лека вечер ние ще се къпем и храним Simple Smile

# 629
Благодаря на всички за милите думи и хубавите пожелания.
Днес докато се кърмехме с Анна-Мария дадох едно интервю за в-к Нощен Труд по повод антикризисната програма на Дянков!Помнят ме хората от протестите миналата година та ми се обадиха ей така за коментар. Бройте ме ако ще има нещо драснете едно ЛС кога къде и в колко да сме на линия с бебетата и количките !!!Наистина нямам време в момента да чета из форума и да ровя в темите. Заспивам с отворени очи !

Общи условия

Активация на акаунт