Не се вижда нищо на ехографа

• 14 070
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
nelidani, честито Hug
plana, палчетата са стиснати!

# 46
Момичета искам да ви помоля да ми стискате палци!!!

Днес имам час при гинеколог и съм страшно притеснена дали всичко е наред този път...
Миналата година по същото време направих спонтанен аборт,а сега съм бременна 9-та г.с.
При прегледа на 10.03. се видя само една малка киста 28мм,но аз си имах съмнения които се потвърдиха два дни след това,след като си направих тест и беше полужителен.Гинеколога ми каза,че съм забременяла явно по-късно и затова не се е видяло на ехографа.Така че по мои сметки в момента съм в 5-та седмица от бременноста и вече всичко трябва да се види!!!

Пожелайте ми успех, знаете как е след спонтанен аборт при първа бременност   Sad сега ми минават всякакви мисли през главата...

# 47
  • У нас
Успех,bilyana333! Стискаме ти палци  newsm10!

# 48
Благодаря ти!!!
За съжаление нещата са много странни.
Гинеколога ми потвърди бременноста,вижда се плоден сак.Проблема е,че не отговаря на седмицата изобщо...?!Оказа се в 3-та седмица от бременноста.
Праща ме на кръвен тест в петък и понеделник,за да проследи нивата на хормона и да видим дали се развива изобщо.....гадна работа Sad

# 49
Благодаря ти!!!
За съжаление нещата са много странни.
Гинеколога ми потвърди бременноста,вижда се плоден сак.Проблема е,че не отговаря на седмицата изобщо...?!Оказа се в 3-та седмица от бременноста.
Праща ме на кръвен тест в петък и понеделник,за да проследи нивата на хормона и да видим дали се развива изобщо.....гадна работа Sad
Уф моля се всичко да бъде наред... Praynig Praynig Praynig

# 50
Дано!!!
Моля се да е така, вече се отчайвам с този мой късмет...Дори не смеех да се зарадвам,когато разбрах че съм забременяла. Предпочитам да ми е лошо и да ми се гади,стига да разбирам,че се развива нормално....
Е ще се разбере истината от кръвния тест.

Благодаря ви.

# 51
Момичета, може ли да ви попитам нещо, защото съм в недоумение.
Последната ми менструация започна на 15 Февруари. По мои изчисления сега трябва да съм в 6г.с, но вчера когато отидох на преглед лекарката, която ме прегледа каза, че съм в 4г.с и 6 дни. Аз знам, че седмиците се броят от първия ден на последната менструация и мислех, че при този преглед ще се види и ембрион, но за сега доки видя сакче, което според нея отговоря на размерите си, а ембрион ще се види след още седмица и малко.
Моля, кажете какво мислите.... Thinking Thinking Thinking

# 52
Здравейте момичета!
Знам, че теми с подобно съдържание са доста често срещани, но искам да ви опиша моя случай и да ви помоля за мнение тъй като естествено съм много притеснена...

Преди година имах спонтанен аборт в 10-та г.с.-не се откри сърдечна дейност на плода и последва кюртаж.

Сега отново съм бременна или се надявам все още да съм.....ще ви опиша ситуацията Sad
Първия ден на последния ми МЦ беше на 25.01. Мога да кажа че е относително редовен на 28-29 дена. След като не ми дойде на 21-22.02 (отдадох го на стрес, защото останах без работа) изчаках до 1.03. и си направих тест за бременност-отрицателен.
На 10.03 вече отидох на гинеколог (вагинален ехограф) не се откри бременност,а малка киста на яйчника. Лекарят ми ми препоръча кръвен тест,но не стигнах до там,защото на 12-13 започна ужасно да ми прилошава и си направих тест в къщи-полужителен.
На 24.03 отидох отново на преглед. Този път се виждаше плоден сак, който обаче отговаряше на  5 г.с. Имаше някакви наченки на жълто тяло и това е. Определено не отговаряше на седмиците.
Гинеколога ми каза че шансовете на 50 на 50. Или е някаква аномалия със бременност настъпила много по-късно около 28.02-3.03 или е кухо яйце?!
Препоръча ми кръвен тест днес и в понеделник, за да проследи нивата на хормона и да се установи истината.
Няма нужда да ви казвам че съм под напрежение....
Моля ви споделете мнение!!!! Глупав въпрос,но ако на кръвния тест резултатите са лоши трябва ли да предприема веднага кюртаж или да изчакам и да се моля на някакво чудо Sad

# 53
Само ще ти кажа, че има много майки тук на които има казваха за кухо яйце, а някои дори се оказваха бременни с близнаци...но за съжаление това нищо не означава, направи си кръвен тест, непременно
Успех!!!!

# 54
  • София
мила, дано ову-то да ти е било късно и да си заченала по-късно, та това да е причината. стискам ти палци и  Praynig за теб.
на видеозона може и да не се види или докторът нещо да сбърка (само който не работи не греши!), но ако на кръвния тест резултатът на ЧХГ-то е лош, според мен няма смисъл да чакаш чудо
успех  Hug

# 55
  • София
Ако резултатът от кръвния тест е лош, значи бременност няма или е отхвърлена.

# 56
Ох, да...благодаря ви!!! Ще чакам резултата от кръвния тест и ще се моля да е добър...

# 57
Ох, да...благодаря ви!!! Ще чакам резултата от кръвния тест и ще се моля да е добър...
кога си го прави?

# 58
Първия тази сутрин, а втория ще го направя в понеделник, за да сравним показателите.
От лабораторията ми обещаха да ми се обадят днес, след като излязат резултатите и в момента чакам Sad

# 59
plana мисля че лекарите определят седмиците според предполагаемата овулация и съответно зачеване. Защото ако е както ти смяташ аз трябва да съм в 11 г.с. някъде. А не съм  newsm78  
Аз смятам от овулацията, и на калкулатора на БГ-мама също така смята. Пробвай там ( калкулатора на бг-мам ) и да видим там коя седмица ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт