Не се вижда нищо на ехографа

• 14 066
  • 106
  •   1
Отговори
# 60
Биляна 333 какво става с твоя кръвен тест имаш ли отговори...???Дано имаш хубави новинки.. Praynig

# 61
Да Simple Smile новините са много добри!!!!
Добре че от лабораторията ми се обадиха още в петък вечерта (при първия резултат) и ми казаха че показателите отговарят на 5 г.с.  (точно както се установи на ехографа)
Днес взех и двата теста и има стабилно покачване на нивото, вече съм в 6-та г.с. Успокоих се момичета Wink!!!! Дано и занапред  всичко да е наред, обаче тези лекари понякога прибързват с диагнозата. Само заради това че е ранна бременност могат да ти поставят диагноза "кухо яйце" и да те побъркат.

Наистина съм забременяла в 8-10-ти ден след закъснението на цикъла ми оттам и всички тези неразбории Wink

# 62
  • София
Лека бременност от тук натам и живо и здраво бебе на финала Simple Smile

# 63
И забавих да добавя, че след като се обадих на гинеколога ми за да му съобщя резултатите веднага се опита да ме вербува да отида на преглед утре. Естествено става въпрос за частен кабинет.
Мисля да изчакам две седмици преди да отида или да се консултирам с друг.
Вашето мнение???

# 64
  • София
Ако нямаш доверие на този гинеколог, направи консултация с друг. Частните гинеколози не са един-два.
Успех.

# 65
bilyana333,лека бременност!!! Hug

# 66
Мерси Wink Дано!!!
Е, няма как да и имам доверие след като само за три седмици ме побърка два пъти Simple Smile Първия път с киста на яйчника (която всъщтност е била неимплантиран ембрион) и втория път с "кухо яйце"
Ще се консултирам с друг лекар след седмица и дано този път всичко да е наред и да си видя точицата;)!!!!

Обещавам да пиша.
Пожелавам на всички ви весели великденски празници!!!

# 67
bilyana333 добри новини, лека и спокойна бременност!И вече да не се тревожиш за нищо!

# 68
Биляна много се радвам за теб..И аз ти желая едно хубаво и здраво бебче.. Hug Peace
Аз също съм на мнение че ако този лекар нещо не ти харесва можеш спокойно да го смениш. Peace

# 69
  • София
биляна, СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР, честито
 Hug Hug Hug Hug Hug
лека бременност, никакво  Sick, малко напълняване, здраво и хубаво бебче накрая!

# 70
Много ви благодаря, просто сте страхотни всички!!!
За гаденето няма проблеми, нищо че се усили доста. Малко плодова диета няма да ми се отрази зле Simple Smile По-важното е бебо да се развива нормално!

Лека бременност на всички!!! Simple Smile

# 71
  • София
Да Simple Smile новините са много добри!!!!
Добре че от лабораторията ми се обадиха още в петък вечерта (при първия резултат) и ми казаха че показателите отговарят на 5 г.с.  (точно както се установи на ехографа)
Днес взех и двата теста и има стабилно покачване на нивото, вече съм в 6-та г.с. Успокоих се момичета Wink!!!! Дано и занапред  всичко да е наред, обаче тези лекари понякога прибързват с диагнозата. Само заради това че е ранна бременност могат да ти поставят диагноза "кухо яйце" и да те побъркат.

Наистина съм забременяла в 8-10-ти ден след закъснението на цикъла ми оттам и всички тези неразбории Wink

супер, много се радвам, честито и от мен!  bouquet четях ти темата и следях. Simple Smile

за лекарката - според мен по-добре при друга. ако я беше послушала нямаше да го има бебчето ти. Confused вярно, че всеки греши, но...  Rolling Eyes

# 72
Момичета привет Simple Smile!!!
Днес ходих на преглед при друг лекар (две седмици след последния). Видях си бебчо, сърчицето с пулс и се потвърди че съм в 7-ма г.с.
Много съм щастлива и вече напълно спокойна.
Супер се чувствам, дори със всички екстри на бременноста Wink

# 73
  • София
супер новина, леко бременеене, леко раждане и здраво бебче на финала! Hug

# 74
bilyana333 честито и лека бременност  Hug

Общи условия

Активация на акаунт