Не се вижда нищо на ехографа

• 14 067
  • 106
  •   1
Отговори
# 75
Бравос...Дано нещата вървят все така с положителни резултати.Много се радвам за теб. Hug

# 76
Мерси много Wink
Вече се насочвам към ноемврийските мами и дано и занапред всичко да е наред!!!

# 77
Здравейте момичета! И при мен нищо не се видя на ехографа.
Вчера бях на преглед след 14-дневно закъснение. Прегледа ме на вагинален видеозон и нищо. Имало някаква маааалка сянка , но не можел да каже дали е нещо това. Взеха ми кръв за изледване на хормона и днес  трябва да отида да го взема. На втори преглед трябва да отида другата седмица. До тогава ще полудея. Място не мога да си намеря. Направила съм си 5 домашни теста за бременност и са положителни. Много съм притеснена. Цикъла ми на 28-29 дни и последни ми беше на 4 март. Моля Ви кажете вашето мнение. Възможно ли всичко да е нормално и нищо да не се вижда при положение че трябва да съм някъде към 5-6 г.с..

# 78
Вчера бях на преглед след 14-дневно закъснение. Прегледа ме на вагинален видеозон и нищо. Имало някаква маааалка сянка , но не можел да каже дали е нещо това. Взеха ми кръв за изледване на хормона и днес  трябва да отида да го взема. На втори преглед трябва да отида другата седмица. До тогава ще полудея. Място не мога да си намеря. Направила съм си 5 домашни теста за бременност и са положителни. Много съм притеснена. Цикъла ми на 28-29 дни и последни ми беше на 4 март. Моля Ви кажете вашето мнение. Възможно ли всичко да е нормално и нищо да не се вижда при положение че трябва да съм някъде към 5-6 г.с..
Изчакай още мъничко време да мине и не се притеснявай излищно.Щом си си правила тест за бременност и е положителен мисля че няма от какво да се притесняваш.При някои момичета явно трябва да мине повече време за да се видят по-добре нещата.
И при мен в 6г.с ми казаха че не виждали още сърдечна дейност, ноо ме гледаха на 2Д видеозон(не вагинално).След няколко дни бях пак на преглед вече по-добър апарат който показа сърдечна дейност.Това също има значение. Simple Smile

# 79
Благодяря ти, mira sm.   bouquet А какво значи по-добър апарат? Embarassed

# 80
Ами имам впредвид че има значение на какъв апарат ти правят видеозона.Ако е доста стар дава малко повече отклонения и не толкова точни резултати.Поне това са моите наблюдения. PeaceМакар че и хубавите 4Д и 3Д видеозони пак могат да покажат някаква неточност.

# 81
Ами имам впредвид че има значение на какъв апарат ти правят видеозона.Ако е доста стар дава малко повече отклонения и не толкова точни резултати.Поне това са моите наблюдения. PeaceМакар че и хубавите 4Д и 3Д видеозони пак могат да покажат някаква неточност.

Още веднъж благодаря!  bouquet

# 82
zdraveite purvo se izvinqvam 4e ne pi6a na bulgarski,iskam no prosto go nqmam na pc-to sega go kupih pc-to ot IT.iskam da vi razkaja za moq slu4ai:(zakasnava6e mi 10 dni i iz4akah o6te malko i posledovatelno za tri dni napravih tri testa,purviq poqvi se vtora no po bleda i taka s vremeto zatrite dni stava6e po tumna i tumna.vednaga zvunnah na li4nata da mi dade napravlenie za ginekolog,no taka i ne do4akah i se naloji da otida v burza pomo6t s mnogo silni bolki dolu nisko v korema.otidoh i te mi kazaha 4e imam kista ot 630 gr podobie na voda iskaraha go kamenna voda.i te napraviha testove za bremennost vsi4ki polojitelni 4hg-to su6to vsi4ko se uveli4ava,no ni6to ne se vijda sega ve4e trqbva da sum v 9 g.s,predi sedmica se vidq sak4eto i dnes hodih da vidim i embrion4eto,no go nqma porasnalo e sak4eto o6te,a kistata vuzvurna razmerite si molq za suvet

----------
Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 21:12 от AnMary

# 83
Здравей!

Направила си кръвен тест доколкото разбирам, а повтори ли го след 2-3 дена за да сравниш резултатите? Ако наистина има нарастване на показателите значи бременноста се развива.
Освен това на базата на кое си мислиш, че си в 9-та г.с. Гинеколога ти ли го каза или изхождаш от датата на последния си м. цикъл?!
Защото ако е последното съвсем нормално е да си забременяла с по-късна овулация като мен и да не може да се види все още. При мен стана точно така.
Аз лично изчаках една седмица и тогава се видя ембрион.
По въпроса за кистата не знам...

Желая ти успех и лека бременност Wink Дано всичко е наред, стискам ти палци!!!

# 84
napraviha mi tri posledovatelni kruvni testove rezultata na koito se uveli4ava na 48 4asa i ne6to ne moga da ti kaja to4no..tuk go smqtat ot purviq den na poslednata menstruacia.hodq vsqka srqda na pregled,minalata sedmica 4ak se poqvi sak4eto i o4akvahme tazi sedmica da se vidi embrion no ili ne go vidqha ili go nqma6e az imam vsi4ko ot ehografa i po dvata na4ina me gledaha i neznam ima li nqma li...dade mi rezultatite i mi kaza 4e bilo nenormalno v 9 g.s da nqma embrion i surde4na deinost.v srqda pak otivam a do togava neznam....blagodarq ti za otgovora

# 85
Ще ти стискам палци!!!
Няма да се отчайваш! При мен когато се установи плодно сакче и не се видя ембрион трябваше да бъда в 8-ма г.с. (смятано по месечен цикъл)а по размерите му се оказа че съм в 5-та г.с. Естествено се бях стресирала доста Sad
Според мен след като кръвните показатели са добри, всичко е наред и бременноста се развива. В противен случай веднага има спад. Най - вероятно си забременяла много по-късно както стана при мен.Има мноооооого такива случаи, спокойно Simple Smile
Сигурна съм, че другата седмица вече ще си видиш ембриончето и после пиши. Simple Smile

# 86
  • София
vasetoIT, писах ви след 1вия пост, използвайте Кредор.
Ако пък имате желание... в тази тема Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - 4 ще ви обяснят как да си оправите компа.

# 87
  • София
биляна, как върви при теб бременността? всичко наред ли е?

# 88
най после май успях малко трудно намирам буквите мерси много за палците имам нужда от тях....не стига че тука не мога да им разбера всичко а пък и не обясняват много много...попитах ги дали не е възможно да съм забременяла по късно,но ми каазаха че няма начин била съм в 9 г.с.но само по изчисления и така... чакаме пък ако не от тук и на БГ там поне ми е по спокойно ако не друго дано всичко се развие както трябваа Praynig Whistling

# 89
Пиша за да те успокоя, защото знам как при моите проблеми като търсех мнения по въпроса как успокоително ми действаше отговор със щастлива развръзка. При мен в пета седмица не стига че нищо не видяха, ами и кървях и ми казаха да отивам на другия ден да ме кюретират. Добре че отидох още същия ден на второ мнение и се видя сак, след седмица и зародиш, а на следващия преглед - сърчице. Сега съм в 11 г. с., нямам кървене и се надявам БХС и ФМ да са наред.

Общи условия

Активация на акаунт