Не се вижда нищо на ехографа

• 14 082
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито и лека бременност!

# 91
хубава новина  Grinning честито и лека бременност

# 92
Честито и щастлива бременност!!!

# 93
здравейте момичета,на 24.03 беше последния ми цикъли на 21.4 трябваше да ми дойде,цикъла ми е редовен. 3 теста + бях много щастлива,вчера бях на прегред за да установът бремеността и почти нищо не се вижда , Cry имало там нещо малко ,но нямало жълтото петно ,което да захрани ембриона  Shocked отново ми направиха тест и той се оказа + Simple Smile във вторник ще ми взимат крав и ще ме гледат на 4Д  Praynig но нямало да се развие направо изпаснах в шок,аз съм сигурна ,че ще се развие може по съсно да съм забременяла  Praynig само се моля вече 11 дена закъснение, и на всичкото отгоре ми каза ,че имам уголемена матка и мога да развия миома ,още толкова се побърках.не стига ,че от първата несполучлива бременост незнам на кой да се довера и при кой да отида ,а сега от първия ден пак неприятности Sad((( немога да разбера ,зящо сега имам и температура 37.2 уфф Sad

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 14:47 от iff2

# 94
  • София
Мисли положително. Направи кръвният тест. Стискам палци и ти пожелавам късмет.

# 95
  • София
iff2, и аз ти стискам палци всичко да бъде наред.
четири положителни теста си е основание за оптимизъм!

# 96
iff2  Praynig и ти желая късмет
Да пишеш, какво е станало  Hug

# 97
iff2,какво става, установи ли се бременност, наред ли е всичко?!

# 98
да успях да се зарадвам ,видя се жълтото телце  Simple Smile 5гс3д съм,но сега пък не видяха ембриона  Sad офф пак от първия ден неприятности и треперене !  Praynig

# 99
iff2 не се притеснявай толкова. Какви са тия лекари дето така те плашат. В 5г.с. мисля, че е съвсем нормално да не се вижда ембрион, горе - долу тогава се установява бременността и се вижда плодното сакче. Към седма седмица мисля че вече се виджа ембрион, а може и сърчице да се види тогава. Аз в 7 г.с. като ходих на преглед едва се видя ембриона, та ти за 5-те седмица се шашкаш. А ако си била и с по късна овулация съвсем в реда на нещата се развива всичко. Успокой се, че не е добре за бебчо да си притеснена и вярвай, че всичко ще бъде наред.
Айде чкаме скоро да се похвалиш с добри новини  Simple Smile

# 100
да успях да се зарадвам ,видя се жълтото телце  Simple Smile 5гс3д съм,но сега пък не видяха ембриона  Sad офф пак от първия ден неприятности и треперене !  Praynig
спокойно, не се притеснявай, още е рано
стискам палци да чуеш сърчицето скоро

# 101
здравейте...сега се връщам от преглед  по изчисленията от първия ден на последната ми менструация до сега съм вече във 10 г.с.не се видя нищо освен сакчето и във вторник влизам в болницата,за да ме изчистят дано на никого не се случва момичета на всички стискам палци и успех....благодаря все пак за подкрепата Cry

# 102
Милата.....толкова много съжелявам и ти съчувствам....минала съм през това и знам какво ти е.
Пожелавам ти бързо да се възстановиш и физически и психически и следващия опит да е успешен !!! В началото е много трудно, но трябва да си силна и да знаеш че това не означава че имаш някакъв проблем или вина за случилото се.
Успех от сърце и следващия път ще си имаш едно здраво и сладко бебче-вярвам в това!!!

# 103
  • София
Бъди силна. Hug Hug Hug

# 104
опитвам се да не мисля,но не се получава може би така е трябвало да стане знам ли....дано след тези 6 мес.през които трябва да се пазя се получи.... гадно е но такъв е живота и все пак благодаря на всички много сте мили Hug дано някой сподели дали е възможно да се повтори това гадно нещо май много се зарадвах и за това стана така

Общи условия

Активация на акаунт