Не се вижда нищо на ехографа

• 14 075
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви за подробните обяснения и успокоителните думи.
Аз все пак не издържах и вчера бях при моята си АГ , която видя плоден сак и е сигурна, че е в матката, но било малко по-малко- 7мм, та в четвъртък съм на преглед отново и трябвало да е почти двойно по-голямо  newsm78.
Олекна ми, че не е извънматочна  Praynig. тия кюретажи вече са ми до болка познати и не ме естрах от тях, така както от другото.
Най-вече се надявам всичко този път да е наред  Praynig

# 31
Благодаря ви за подробните обяснения и успокоителните думи.
Аз все пак не издържах и вчера бях при моята си АГ , която видя плоден сак и е сигурна, че е в матката, но било малко по-малко- 7мм, та в четвъртък съм на преглед отново и трябвало да е почти двойно по-голямо  newsm78.
Олекна ми, че не е извънматочна  Praynig. тия кюретажи вече са ми до болка познати и не ме естрах от тях, така както от другото.
Най-вече се надявам всичко този път да е наред  Praynig
Радвам се че си малко по-спокойна и бъди оптимистично настроена защото всичко ще е наред... Peace Peace Peace  bouquet

# 32
  • София
страх голям, радвам се много за теб и те  Hug
желая ти лека и безпроблемна бременност!

# 33
сега се успокой и не го мисли много  Peace честито и лека бременност

# 34
Страх голям, честито Hug Сега се успокой и ще видиш, че оттук нататък всичко ще е наред!

# 35
  Честито! Пожелавам ти занапред да го караш без страх и с едно хубаво, здраво бебе на финала! Hug

# 36
nelidani, как си? Стискам палци утре да се похвалиш с добри новини!
Стафидка, лека бременност ти желая!

# 37
Поздравления и от мен!!!!Бравооооо Simple Smile и лека бременност!
Nelidani очаквам с нетърпение добри новини и от теб, стискам палци;)
Колкото до мен, ще се включа другата седмица след прегледа и се надявам силно всичко да е наред.

# 38
Вероятността да си бременна е голяма, моя приятелка беше с болки ниско долу и закусняващ цикъл, отиде на 3Д, откриха киста, дадоха и рецепта за антибиотик.Тя не го пи а след дни се установи бременност, така че кистата и е бебче вече, ще ражда май Stuck Out Tongue 

# 39
Момичета, благодаря на всички за съветите и куража, който ми дадохте  Hug Имам добри новини, днес док видя сърчице и каза, че съм някъде 5-6 г.с. Явно съм имала по-късна овулация.Дано всичко занапред да е добре. Дано всички, които чакате и се надявате, изпитате щастието, което изпитвам аз в момента

# 40
  • София
nelidani, пожелавам ти една спокойна бременност, и да забравиш всички проблеми Simple Smile

# 41
Момичета, благодаря на всички за съветите и куража, който ми дадохте  Hug Имам добри новини, днес док видя сърчице и каза, че съм някъде 5-6 г.с. Явно съм имала по-късна овулация.Дано всичко занапред да е добре. Дано всички, които чакате и се надявате, изпитате щастието, което изпитвам аз в момента
Много се радвам за теб... Hug Hug HugЛеко бременеене и само хубави мигове.. Laughing

# 42
  • София
nelidani, честито,  Hug, стискам палци за лека и безпроблемна бременност  Praynig

# 43
nelidani, честито и от мен  Hug Hug Hug

Стискайте палчета и за мен, другата седмица към сряда ще посетя доки за да видим точицата, все още съм с 5 дневно закъснение и един положителен тест Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 44
nelidani честито и лека браменност   Laughing

plana стискаме и ръце и крака  Heart Eyes всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт