Отговори
# 540
Както бааавно и спокойно си чета последните 5 стр, дето съм изпуснала от вчера и баам - на ГерганаК и изтекли водите. Напрво скочих от кревата. Някакси още не мога да възприема, че времето си дойде, както и да го погледнеш....Гери - с теб сме-дано е леко и бързо раждането.

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 11:47 от milli_vanilli

# 541
Марги, леле и теб ще те подхванат  Mr. Green Стискам ти палци мила  Hug Hug Hug
Абе мами вече сме си във времето да валят бебетаа  newsm44
Аз това го усетих още преди да вляза в 9 месец че док все ми повтаря че рано ще родя, а аз имам усещането че мога да си изкарам до термин.
Уфф много се вълнувам, ами нормално е мамите с термин началото на април да почват вече да раждат.  
Уффф много се кефя, леле сякаш вчера се чудех дали да пиша като съм още в 6г.с. и не е ли рано да споделям и как се събрахме с месеците една хубава групичка априлски бъдещи мами.
Много се развълнувах сигурно ще ме разберете  ooooh! ама наистина кога треперихне да минат първите 3 месеца кога дошло време да раждаме.

# 542
Гери, успех и леко раждане и от мен! Praynig
Почерпете се за здравето на любимия ми рибок! Обещала съм му, че подаръкът му ще е да не раждам днес!
Иначе, тази нощ пак бях с болезнени контракции, но много странни: за по около 20-ина секунди и през 3-4мин. Доста се чудих що е това, но спряха след час. Сънят обаче продължава да е измъчена история - нощес будна и преди малко ставам! Всичко се обърна наопаки! Tired
От една страна леееекичко завиждам на мамчетата, които знаят кога точно ще си гушнат бебоците, но от друга - никак не ми се преживява коремна операция отново. Та ще си чакам... Wink
Хубав ден и чакам някоя вестителка с благата вест от Гери! Hug

# 543
Гери, леко и бизполезнено раждане и на финала здраво и хубаво бебече. Hug

# 544
Здравейте
Честито бебче на Qnikzp, много да ги радва и да е жива и здрава госпожицата на на Яни бързо жъзстановяване.
бая сте изписали. Днес ще наваксам Flutter
Мили ванили, докато гледах неориентирано страниците попаднах на сайта ти. Много ми хареса. Ще поръчаме и ние нещо, но по на там,че колко дрешки се оказа че имаме за новородено ooooh!
И накрая да ви се оплача. Вчера тръгвам за при майка ми. Тя е на 20 мин от нас. И 2 спирки по рано ми става лошо. Обаждам и се и казвам лошо ми е и слизам на едиси коя спирка. Слязох аз- нищо не виждах,толкова размазано, мъгла и само ми блести слънцето. Викам си ужас ще припадна и никой няма да ми помогне,трябва да седна. Седнах на пейката на спирката и осещам как ми се затварят очите и ми е едно замаяно, главата ми е като под налягане.Викам си никакво припадане докато мама не дойде. В същото време ме боли корема отгоре леко в дясно,ама не се търпи-иде ми да се разплача. Мама дойде, беше ми по- добре. Решихме да идем до Шейново до спешния кабинет. И в тоя момент всичко на ново се почна, само успях да и кажа ще припадна, чух отговор- виждам. И после бях в колата на шефа и. Жена му е лекар в Шейново. не беше на смяна ,но се обадила да ни чакат. Изследванията ми добри, кръвното нормално. Така и не се разбра какво ми е станало. Казаха вегетативна реакция на организма/каквото и да значи това/. Казах им ,че ме боли корема,питаха за термина ,усмихнаха се и казаха ,че е нормалко. Та сега ще си седя в нас по цял ден. Никакво излизане сама,че другия път мама може да не е наблизо. Да внимамвате и вие момиче,аз още като излизах от нас усетих,че ще е по добре да не мърдам никаде,ама защо си пренебрехнах инстикта незнам.

# 545
  • Sofia
.....
И накрая да ви се оплача. Вчера тръгвам за при майка ми. Тя е на 20 мин от нас. И 2 спирки по рано ми става лошо. Обаждам и се и казвам лошо ми е и слизам на едиси коя спирка. Слязох аз- нищо не виждах,толкова размазано, мъгла и само ми блести слънцето. Викам си ужас ще припадна и никой няма да ми помогне,трябва да седна. Седнах на пейката на спирката и осещам как ми се затварят очите и ми е едно замаяно, главата ми е като под налягане.Викам си никакво припадане докато мама не дойде. В същото време ме боли корема отгоре леко в дясно,ама не се търпи-иде ми да се разплача. Мама дойде, беше ми по- добре. Решихме да идем до Шейново до спешния кабинет. И в тоя момент всичко на ново се почна, само успях да и кажа ще припадна, чух отговор- виждам. И после бях в колата на шефа и. Жена му е лекар в Шейново. не беше на смяна ,но се обадила да ни чакат. Изследванията ми добри, кръвното нормално. Така и не се разбра какво ми е станало. Казаха вегетативна реакция на организма/каквото и да значи това/. Казах им ,че ме боли корема,питаха за термина ,усмихнаха се и казаха ,че е нормалко. Та сега ще си седя в нас по цял ден. Никакво излизане сама,че другия път мама може да не е наблизо. Да внимамвате и вие момиче,аз още като излизах от нас усетих,че ще е по добре да не мърдам никаде,ама защо си пренебрехнах инстикта незнам.

Добре че всичко е минало. И наистина си имала късмет, че майка ти е била наблизо. А за хората около нас не искам да коментирам. Такива тъпири сме българите, че по-противна и нетолерантна нация едва ли има. С право си се притеснила, че няма кой да ти помогне. Надявам се с това да е отминало лошото и сега да ти предстои само "най-великият" момент.
Гери и от мен леко раждане и много здраво бебче!

# 546
здравейте девойки  Hug

не мога да с могна да пиша от неделя насам. тъкмо чета чинно и гледам на Гери и изтекли водите!. Супер! Стискам палци да мине добре!  Hug

аз вчера бях на консултация с анестезиолог и кардиолог за раждането. за мое щастие, в боницата, където ще раждам общо взето правят каквото поискаш (в разумни граници, разбира се). не слагат окситоцин, ако не е абсолютно наложително. не ти слагат упойки, ако не поискаш и не те режат ако не е абсолютно наложително. гледат да е възможно най-естествено, което ме радва. за съжаление няма да се размина с абоката, колкото и да обяснявах,че ме е страх от игли (а и боли  Confused. знам от опит). упойка слагат ако поискам и естествено ако има време. при постъпване могат да ми сложат мускулна инжекция със спазмолитици, за леко обезболяване, но не мисля, че това е страшно. единственото, което ме озадачи бе, че след раждането и изхвърлянето на плацентата ме приспиват за около 15 минути, за да ми направят пълна инспекция на вътрешните родови органи (звучи като годишен технически преглед  Mr. Green).

да се похваля: днес сутринта си купихме количката: Чико Дуо. даже в магазина ни я сглобиха и си я взехме готовя. само няма къде да я дена  newsm78. останаха ми за купуване някакви дреболии, като чанта за количка, играчка за легло и т.н., но тях може и после.

Неличка пожелавам ти бързо оздравяване
Вили ник радвам се, че си се разминала с малко и е имало някой наблизо. Пазете се момичета. хормоните ни играят лоша шега. и на мен тази сутрин пред магазина ми стана лошо- получих сърцебиене, изби ми пот, започна да ми се гади и ако не мях седнала щях да припадна. добре, че мъжът ми бе до мен. от горе на всичко все още се правя на герой и шофирам сама, ходя до офиса и т.н. Ако не дай си боже ми стане лошо в колата и няма къде да отбия... #Crazy

хайде, много се разписах.
целувки на всички   bouquet

редактирам се, че забравих да попитам: това с намаляване на майчинството фалшива тревога ли се оказа? някой има ли повече инфо?

# 547
здравейте мамчета   bouquet

Вили ник   радвам се че си добре,наистина трябва вече много да се внимава, че не знаеш от къде кво ще ти дойде

GerganaK дано да мине възможно най-леко раждането и едно хубаво бебенце Hug

Неличка скорошно оздравяване и на теб  Hug

лек ден на всички мамчета  bouquet

# 548
  • София
Гери, имаш много силно стиснати палци и от мен !Всичко ще е о.к. Peace Praynig Hug
Вили ник, добре, че майка ти е била наблизо. Аз все се нервя, че моята е на работа до 13 часа и все минава през нас да ме види, откакто съм си в къщи преди дасе прибере у тях, ама явно има защо ... понякога. Embarassed
Марги, какво ще те правят 1 седмица бе жена.  Rolling Eyes Мойто док ме иска сутринта преди секциото или най-много от предишния сл. обяд. Rolling Eyes Ти имаш ли някакви придружаващи заболявнаия и прочее?
Уф мацки, мен нещо страшно ме сдруса хормона. Ей ся ми се обади мъжа ми с гениалната идея, дадена от майка му тя да не идва сега (аз бях предложила да дойде за 2-3 дни , докато съм в б-ца да помага с децата, защото майка ми и мъжа ми може да се наложи да идват до б-цата да ми носят разни неща),а тя предлага той да й ги закара на Видин за 5 дни от 30,03 до 05,04. Ей, полудях. Толкова мъчно ми стана за тях, че един часа не мога да спра да рева и да хълцам Cry. Категорично му отказах, ама ме дразни, че му се подава пръстче и той веднага захапва - ми да ни е по-спокойно  #Crazy #Crazy #Crazy. Все едно големите не са наши деца. Много се разстроих, зная че е глупаво, ама пусти хормони.
И родата медразни, и приятелите - ма кога, та кога. Бе майната ви - миналия път на майка ми не бях казала кога ще раждам, те много добре знаят, че не ща да казвам и пак драпят, и нахалстват. Аман! Ще изключа всичките телфони и скайпове. Може и да не съм права, ама решението си е мое нали ?  

Марини   Embarassed - отплеснах се, честит ти рожденик. Много любов и късмет ви желая в новия дом с новия член от семейството !   bouquet Heart Eyes Hug

# 549
bibi - абсолютно те разбирам! Понякога близките в опит да "бъдат полезни", прекалямат!!!
И аз се чувствам по този начин и от вчера съм започнала да плача без причина. Пък и нещо не ми се отразява добре това стоене в къщи ..... още 33 дена до термина... ще откача. smile3518 smile3511 smile3514 newsm09
Пък и от офиса звънят по 20 пъти на ден #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 550
  • София
Пак аз - ходих до тоалетна ей сега и на харитята имаше нещо като сопол  Embarassed (сори). Накакво като желе, не като слуз. Прозрачно или може би съвсем бледо розово. Определено нямаше кървави нишки в него. Дали е част от тапата   Rolling Eyes. Като количество не е много, точно като сопол при хрема.  Embarassed

# 551
bibi, на мен така ми започна падането на тапата - с едни розовки "сополки". Точеше се няколко дни по малко, а накрая изведнъж си падна доста голямо количество. Та нищо чудно да е започнала да ти пада тапата.  Peace

# 552
  • Варна
GerganaK, пожелавам ти много леко раждане и всичко да мине добре. Дано да си си записала номерата на вестителките, че да ни държиш в течение. И аз като Данчето да ти благодаря, че сподели с нас този момент. Много се изкефих и развълнувах. И на мен сякаш не ми се вярва, че започваме да раждаме. И аз преди няколко дена си гледах корема и викам на милото "ей сякаш преди месец те питах постоянно личи ли ми, не ми ли личи корема".  Laughing

Биби, да не те пращаме и тебе в болницата?!  Laughing Нали рибки искаше, имаш 3 дена.  Laughing Laughing Laughing

Днес е много хубаво времето и реших да се поразходя. Накупих много неща за бебчо. Все едни дреболии ми бяха останали. После ще ги кача в албумчето. Минах през един много як магазин, но доста забутан в една улица и като влязох щях да се изям от яд - продават една от количките, които много бях харесала, но нямаше къде да ги видя във Варна и не посмях да я поръчам ей така по нета. Количката беше невероятна, много по-хубава дори и от снимките в нета. Направо ми се дорева. И беше невероятно лека, летния вариант беше идеален за новородено. Сега не смея да кажа на милото, че ще има "казах ли ти да не бързаме". Ама пусто му овнешно нетърпение.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 553
bibi ти май ще си следващата Grinning,
Марини честит ти рожденик Hug
аз днес се отдадох на чистене измих си прозореца (е само в нашата спалня другите мама ще оправя Embarassed),прах пердета и щори и преди малко докато говорех с мама ,а тя е на работа и и обяснявам че съм захванала стаята тя се развика:Ама ти да ме умориш ли искаш,не се катери по столове,да не вземеш да паднеш,ама кой ли я чу.
Сега седнах да ви изчета ,и имам да пусна прахосмукачка и в другите стаи и вече ще почивам.
Още ли няма новини от Гери?

# 554
  • София
Лелеееее мацки - да не ви остави човек за малко!

Аз днес си пуснах последните изследвания и микробиология... Да видим какво ще покажат, че в последно време вечер съм много подута  Sad Днес споделих с лекарката - нормално било за седмиците ми. Ама да видим...

Марини - да ти е жив и здрав рожденика мила! Само радост да ти носи!   bouquet

GerganaK - стискам и аз палци всичко да мине безболезнено и да се похвалиш скоро с бебо!

bibi... и твоя ред ли дойде?!?!? Ти не беше ли планувана за секцио? Ами ако тръгне беба по-рано?  Rolling Eyes

Неличка, откъде тая заушка при теб?!?!? А детенце как е? Аз съм чувала, че по малките повече ходи тая болест... Дано се оправиш бързо и да си като нова за срещата с малкия човек!!!

valeto  при Богословова съм и ще раждам при нея. Не я сменям за никой тази жена! Да ти кажа, на мен и по ЗК ми предсказват голямо бебе - над 4 кг. ако продължава да расте с тези темпове. Каквото такова - няма как да повлиая. А Богословова е за нормалното раждане. Като говорихме решихме в последния момент да преценим дали нормално или секцио ще бъде в зависимост от ситуацията - аз смятам да й се доверя изцяло!

Общи условия

Активация на акаунт