Отговори
# 555
гале не се ядосвай за количката. каквото такова. за добро ще е  Peace
биби аз пък с кеф бих ги изпратила на Видин (нали с мъжът ми сме видинчани  Party(. все пак ти си знаеш най-добре. аз като не съм майка още и не мога да преценя как бих се чувствала ако някой иска да му заведа децата даже и за няколко дни  newsm78.
аз пък нямам търпение да мине около месец от раждането и да отида там да си гледам бебка - цял ден на разходка в дунавската градина. аз живея точно до нея и е чудно  Hug.
за Гергана е още рано да разберем май. колко време горе долу продължава раждането след като ти изтекат водите?

# 556
аз родих 7-8 часа след като изтекоха,но зависи от много неща,аз нямах никакви контракции и докато ги предичвикат ми набодаха дупето с игли,иначе осле всичко беше бързо.

# 557
  • софия-napoli
при всеки е различно на мен ми спукаха водите в 7ч сутринта а родих вечерта в 21ч като през цялото това време бях на системи уж по бързо така съм щяла да родя

# 558
Абе аз викам да не я пращаме още Бибито да ражда и само да я панираме. Тая тапа нали можело 1 седм по-рано да падне? Може още да има време.  Thinking

# 559
Дано има до довечера новини.И дано с Гергана всичко мине леко и безболезнено.

На болните мами да се оправят бързо.

На новите мами ''Добре дошли''

На мен водите ми ги спукаха в болницата ,но в 18ч приета в 21 бях родила.Така че не се знае.При всеки е различно.

Днес цяла сутрин се мотая в болницата.Написаха ми вече 45 дневния болничен.Пуснаха ми кръв и урина и доктора каза че са наред.Аз като не им се сещам кое какво е и вярвам на това което ми казва.Сега при него ще ходя след празниците.А тая работа с размерите на моя господинчо ще я видим на 2ри април като ида при моята лекарка.Как така за 15 дена е качил 1 кг и мен ме учиди.И ако сметна че имам още 40 дена и ние май ще минем 4 кг.Исках да мина без шевове тоя път но явно човечето друго е решило,да излиза изгледано поне на месец.

Хайде от мен лек и спорен ден на всички.И скоро добри новини от някоя вестителка.

# 560
  • Варна
Galia_5, я кажи къде е това магазинче,че и аз вече тотално се обърках
с избора на количка.Каквото харесам в нета, няма къде да го видя на живо.

А ти коя количка си била набелязала преди?

И от мен едни палчета за Гери. fingerscrossed

# 561
Привет! Сега се връщам от  разходка, не съм ви изчела още, но искам да питам или да споделя мнение на позната гинеколожка. Каза ми в средата на 9-я че може да се пие бусколизин с витамин Б1 - това омекотявало тъканите. Ходих и при моята лична, тя ще е и педиатър на бебка, та попитах и нея. И тя ми го потвърди...ама все пак каза да си слушам гинеколога. На раждалите мами предписвали ли са такова нещо като им е наближавал термина?

# 562
аз нямах никакви контракции и докато ги предизвикат ми набодаха дупето с
бусколизин с витамин Б1  
за да предизвикат такива

# 563
Еееееееее а пък аз съм много хепи защото сега разбрах че Габриела си имало имен ден  newsm68 newsm44
Аз колко рових и търсих и така и не видях ама днес една приятелка ми каза и съм много хепи , че може и тогава да родя -знае ли човек.
Мили-ванили, ти знаеше ли?
26 март е именния ден на Габитата:
http://calendar.dir.bg/inner.php?d=26&month=3&year=2010& … id=&eid=53175

# 564
Леко раждане на Гери и от мен!  Hug

# 565
  • Варна
Ей забравих да честитя РД-то на момченцето на Марини - живо и здраво да ти е и да е грижовен батко.  Hug

Тони.то, мисля, че даже ти ми беше казала за този магазин. Казва се Сладури срещу м-н Биберон на ул. Ал. Малинов. Той бил съвсем нов, нямало и месец даже, но вътре е малко цифромания  #Crazy. Е има за какво де. Продават много "фешън-арт" красоти - ръчно плетени пелени и т.н. А количката е X-Lander - модел XV. Има я в доста цветове и сега даже има промоция с кош за новородено на два цвята 2009 г., но пак казвам, че изобщо не е нужен. Има си една приставка към количката, за да стане напълно легнало положението на гръбчето. Другата, която ужасно много харесах е модел XQ - разликата е само в колелата. Няма да съжаляваш ако вземеш такава количка, наистина е страхотна и супер лека.  Peace Поне някой да начеше моята краста  Praynig Laughing

Мислих мислих за тази помпа за кърма и малко изкушена от намалението в момента реших и аз да си купя. Помислих си, че може би по-нататък наистина ще ми е полезна ако реша да изляза някъде и да оставя на милото кърма да нахрани бебчо. Абе пак казвам, че много работи мислех да не правя, да не купувам и т.н., а накрая съвсем друго правя. Той милото сигурно и за това се дразни понякога щото говорим едно, а аз накрая друго направя  Laughing Mr. Green

# 566
Биби, аз това същото го имам от 10 дни и не знам какво е, докито нищо не каза, взе ми секрет и каза, че няма нищо. И аз вече почвам да се паникьосвам.

# 567
Аз наваксвам с темата от предните дни, ама гледам и какво пишете в момента. Да не изпусна нещо Mr. Green
Та и аз да споделя като bibi- онзи ден вечерта имах едно течение,прозрачно и слузесто.Малко като количество. Вчера пак имах ,но вече беше не толкова разтегливо и леко розовеещо. А като цяло ми е по воднисто течението. Та сега биби ме хвърли в размисъл дали не е започнала да пада и моята тапа newsm78 Вчера от Шейново ми казаха за болките в корема, че скоро може и да родя и са нормални. Но не ме прегледаха за разкритие или на ултразвук.
Честит рожденник на Марини. Да и е жив и здрав ,много послушен. И да бъде грижовен батко.
Леко раждане на Гери

# 568
Здравйте майчета,
да отбележа, че и аз ще раждам в Окръжна болница  Party заформяме се групичка  при д-р Дачева. Единственото нещо , което ме учуди,че на 17 ми слушаха тоновете и ми каза, чак другия месец да отида на 1.04,( а нали трябва всяка седмица да се ходи на запис :ooooh): ) с всички документи амбулаторна карта, направление за хоспитализажия и вс. изследвания, които са ми правили до сега и копие от картончето за кръвна група.

Galia 5 всичко ще е наред мила. Не се притеснявай, най вероятно ще  изчезне тази бучка след раждането .От тези хормони всичко може да очакваш  Flutter всичко ще е наред.

Успех на мама ГЕРГАНА с пожелание за леко раждане .
Марини честит ПРАЗНИК  newsm59  party023

Ох, с тези близки особено " свекърви" нямам думи ....
Колкото и да се стараеш да не обръщаш внимание , то не се издържа..
Моята свекърва е доста властна жена и за  всяко нещо има мнение по въпроса . Купила е комплект за изписване на бебо , камизолки ританки , пелени и прочие ок, нямам нищо против, но да ми казва, че мойте дрешки били малки и нямали да станат на бебето, аче нейните са най -хубавите и са 100 % памук ...просто ме убива и да ми казва какво трябва да се купува .. Как се гледа бебе ние нищо не знаем и защо съм искала упойка това било недопустимо, щом др. и снаха била издържала без упойка и аз съм могла да издържа.. Но , да не ви занимавам с глупости ще се права на луда и тва е.

# 569
И аз искам да пожелая бързо и леко раждане на GerganaK !!! HugПосле ще чакам отзиви от нея,че доколкото си спомням и тя се гласеше да ражда във Втора Градска:)
Аз излизам на разходка в това хубаво време Joy

Общи условия

Активация на акаунт