Отговори
# 570
Geri K успех и от мен. Бързо и безпроблемно раждане!
marini честит рожден ден на сина ти. Много здраве и щастливо детство му желая!
bibi аз не съм сигурна, че е тапата. Така както го описваш много прилича на неприятното течение, което имам напоследък, а д-ра казва че е ок. То ще се чуе какво е, де Laughing
Вяраа много ти е секси рокличката. Само не знам кой те снима, като мъжът ти е в Албания Laughing (или аз пак не съм разбрала?)...
Сънувах vesi mesi и се сетих, че не съм я чела скоро. Дано пише тия дни.

# 571
Няма ли новини от Гери Rolling Eyes Вестителките няма ли да се включат ?Дано скоро да имаме добра новина Praynig
Sunshine26,мойто свеки е същото,но с тази разлика ,че аз хич не й обръщам внимание Crazy Искаше да купим на бебо комплект за изписване с едни дантелки и панделки  Laughing Но много ясно ,от чист памук  Whistling Бебето според нея ще е точно толква голямо ,колкото се е родил мъжът ми  Whistling И няма да купуваме нищо от най-малкият размер ,защото много бързо щяло да му омалее.Значи за новородено - направо за 3 месечно бебе ще купуваме ,за да не харчим излишни пари Naughty
А това за сравнението с другата снаха е много гадно  Sick Всеки си знае за себе си колко може да издържи на болка и всеки има право да ражда както си иска.Що за глупост е да се коментират тези неща и да се сравняват  Sick

# 572
tabu хихихи направих апарата сам да снима  Laughing мъж ще имам от събота на там. Аз надникнах да видя да не си сложила и ти снимчица ама няма  Crazy За ролкичката - нося я като туника че то с друго корема ми е навън  -така е увиснал ниско долу че нищо не го покрива
Момичета не бързайте толкова с вести от Гери. Все пак ще мине време докато пише на някоя вестителка.
Марини колко пъти пиша и все забравям  Embarassed Честит рожденник ама май мъжа ти е рожденника нали , не сина ти -съдейки по лентичката  newsm78 Много да те обича и слуша. Весел празник

# 573
  • София
аче нейните са най -хубавите и са 100 % памук ...просто ме убива и да ми казва какво трябва да се купува ..

А ти й кажи, че твоите се 100 % полиестер и ще му вързваш палеца с медна тел за тръбата на парното да се оттича статичното електричество  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  ooooh!

Моята свеки е била властна, преди да се омъжим. Сега властва само над съпруга си, след като няколко пъти имахме открит сблъсък преди години. Явно го е казала с добро, ама аз изфорсирах яко. Честно казано изобщо не ми трябва и в София, ама не ми е удобно поне за изписването да не дойдат, затова предложих поне 2-3 дни да стои / стоят със свекъра иначе те каките си ходят на детска и няма какво толкоз човек да ги обгрижва.
Аз принципно трудно се разделям с тях (с децата, не със свекърите  Joy Joy Joy) и все ги влачим навсякъде като куфари - откакто са родени сме ги оставяли за 3-4 уикенда с мама, за 2 пъти по 1 седмица, когато почивахме в Турция и едва миналата година бяха 3 седмици на Видин през лятото (не искам да ви казвам каква сметка за телефона плати шефът ми след  гастрола им там, защото гсм-ът ми е служебен. Даже ходих да се пробвам да му давам пари за част от сметката  Embarassed). Аз ги гледам на дълъг повод и те затова са толкова диви, ама като не са ми пред очите и все се шашкам, мисля си че съм най-великата и аз ги гледам най-добре  Confused.
Аз днес нещо не сам в час, що разбрах че на Марини съпругът й има р.д., а не баткото ...  Embarassed
Отиваме на разходка и ние. Grinning

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 16:43 от bibi

# 574
здравейте,мили4ки  Hug  хайде Гери ,с теб сме !!!!!  
ами моми4ета,време си е ве4е! Simple Smileаз даже се учудвам,4е е толкова спокойно във форума ,все пак е 18 март,половината са влезли в 9-ят месец..  Hug
ах,тези свекърви...  Laughing  не е редно до толкова да се месят!4ак пък да ти говори така,Sunshine26...,ти си сиТИ!!!!Другата снаха си е друга личност!!!
не и обръщай внимание!  Hug
ние днес ще имаме гости ,ще идват наши приятели да видят Ивет,и аз се приготвям по малко,4е времето минава,а имам още зада4ки Simple Smile
целувки на вси4ки и 4акам ХУБАВИИИ НОВИНИИИИИ!!!!!! Hug
П.С.МАРИНИ,мили4ка ,4естит рожденник!!!!!!!!!!!!!!!!да бъде най-добрия батко на света и да помага много на мама и тати за новата сетри4ка!
 newsm59  Gift family

# 575

valeto  при Богословова съм и ще раждам при нея. Не я сменям за никой тази жена! Да ти кажа, на мен и по ЗК ми предсказват голямо бебе - над 4 кг. ако продължава да расте с тези темпове. Каквото такова - няма как да повлиая. А Богословова е за нормалното раждане. Като говорихме решихме в последния момент да преценим дали нормално или секцио ще бъде в зависимост от ситуацията - аз смятам да й се доверя изцяло!

Мисля, че това е най-доброто решение, да се довериш на доктора си!!! Съгласна съм с теб. И аз я харесвам и то много, но мъжа ми малко се подразни от това, че започна да ми говори за секцио без изобщо да е ставало дума за раждане. Но както и да е де, нали знаеш, всеки си има нещо в главата. Бих родила при нея и аз, даже така си мислех в началото, но тъй като изражда във Вита, а аз държа да не съм там и въобще в частна клиника не искам (лоши спомени просто) за това ще е при моя си док, който ме следи по ЗК.

# 576
Биби, невероятен образ си Simple Smile
Естествено, че си най-великата и ги гледаш най-добре! Аз не съм почитател /за сега  Whistling / на практиката "родих ти внуче, гледай си го".
А за свекървите...не знам какво да кажа. Моята е песен, като чета някои от вас с какво трябва да се справят. Но...мисля, че нашата предстои. До сега спазваше дистанция и си живеехме кротко и спокойно. Сега обаче се старае да не се бърка, но хич не й е лесно...И не знам до кога ще издържим. А аз съм много търпелива, но избухна ли е като за последно. Надявам се да не стигаме до там, но вече започва да ме дразни.

valeto, скоро бях при Богословова и до колкото разбрах изражда и в Шейново.

Wave, ти във Вита ли ще раждаш?

# 577
Bibi, не е никаква тапа според мен, щом е прозрачно, и аз съм имала такова. За да е тапа, трябва да е розово или кафеникаво. На роднините не им се връзвай - каквото кажеш ти, това ще стане. И аз не искам да се разделям с каката и искам да е неразделна част от включването на бебето в семейството. Пък лятото, живот и здраве, ако иска, ще я пратя при баба и дядо й в Бургас да се кефи на плажа.
Vili_nik, много неприятна случка. Сигурно е от возенето в градския транспорт, дано не се повтаря повече.  Peace

Аз ходих на очен лекар, всичко е ОК за нормално раждане. Лекарката каза, че и с 20 диоптъра  #Crazy може да се ражда нормално, стига всичко да е наред с очните дъна.  Laughing После с разширените зеници и слънчевите очила се шматках по магазините и си накупих разни работи.  Party Grinning
Я кажете с какви одеала ще изписвате бебетата - колко дебели, памучни ли, поларени ли. Че на мен такова ми остана да купя и вече се обърках с това променливо време колко трябва да е дебело одеалото.  Confused От Пакостник нямат шареното-синьо одеало порт-бебе, някаво друго ми пратиха на снимка, ама не ми допада.  Crossing Arms

# 578
Здравейте милички!
Гери К.- успех миличка. Сигурна съм че всичко с теб и бебчо ще е повече от супер. Бързо и безболезнено раждане ти пожелавам!

Да се включа и аз с малко новини за бебо от вчера. Тоновете ни са повече от супер. А килцата.....вече сме 3400 гр.-док каза че апарата дава разлика от +- 300 гр. така че......големички сме. И дълги на всичкото отгоре... А аз.....аз съм с обрив по корема от седмица. АГ-то ми каза да спра да мажа с крем против стрии. Но обрива продължава. Вече имам и по ръцете. Вчера на консултацията му казах че съм гледала в нета за обриви по време на бременността. Излезе ми инфо за т. нар. PUPPP-или пруристична уртикария на бременността. Това чудо не се лекува. Минава след като жената роди. Плаках цяла седмица. Според моето АГ-не е нищо сериозно, но обрива ужасно грозен и сърбиии. Както и да е. Прати ме за всеки случай на консултация с дерматолог. Според нея също най-вероятно става въпрос или за алергия към крема против стрии или за т. нар PUPPP. Изписа ми едно кремче(което ми направиха в аптеката) и започвам да се мажа. Нямате си идея колко опънати са нервичките ми. Сърби ме , не мога се чеша, отвратително грозно е и не намлява. Дерматоложката каза че е нормално да се увеличава. Ще се побъркам. Ако наистина ще ми мине щом родя.....то моля се това да се случи наистина скоро. Не искам да раждам с пъпки по ръцете и корема и хората да ги е страх да ме пипнат. Алергия е, а не краста, но се чувствам наистина ужасно.......Искам просто да родя и да гушна едно здраво бебче в ръце по които няма пъпки.

Съжалявам за негативния пост. Просто ...много ми дотежа....и нервичките ми са....леле мале.
Иначе пък тъкмо ми докараха скрина и кошарата. И сега чакам да ги сглобят. Дано ми се вдигне малко настроението.
марини-Честит Рожден ден на мъжа ти миличка. Да ти е жив и здрав и мнооооого да те обича и помага!  newsm59

Целувам всичкииииииии! newsm51 newsm51 newsm51

# 579
tini-mini, и аз съм пред дилемата с какво ще се изнесем от болницата Simple Smile. Взех две памучни одеала, но и двете не ми харесват особено за целта. В краен случай, ако е студено, с едното от тях. Но ако бебето изчака до към средата на април си мисля, че и по-тънка пелена ще свърши работа. Или греша  Rolling Eyes
Все пак то ще е в кошницата за кола от болницата до вкъщи...няма как да му духа или нещо такова.

# 580
vesi_mesi,големички сте ,твоето момиченце е само за моето момченце hahaha Моят господин в 36 седмица беше 3300 #Crazy
Според акушерката ми ,бебетата наддават най-много телесна маса през последните 2 ,3 седмици ,та може и да родим 4 кг бебоци Flutter Аз донякъде се радвам ,като е голямо ,ще е по-лесно някак си ,ще има как да го хвана ,да го мачкам ,да го хапя  Joy
tini-mini,аз също наскоро се чудех за одеалцата за изписване.Аз си купих комплект за изписване и има в него едно нещо като пелена,80 см/80 см е ,но не мога да си представя да си изкарам детето на 5,6 градуса по тази пелена Crossing Arms
С майка ми купихме едно поларено одеало ,турско е ,не пуска пухчета и косми  Mr. Green
Но сега пък като се затопли времето ми се струва ,че ще е много плътно за изписването ,та не знам.Най-вероятно в последния момент ще помоля свека да купи памучно  newsm78 Вие какво сте решили?Според вас достатъчно ли е само пелената от комплекта за изписване newsm78

# 581
  • Варна
Хм, май наистина на Марини мъжа има празник, а не сина. Ами живи издрави да са й тогава и двамата.  Mr. Green Hug

Аз съм почти убедена, че ще бъда много ревнива майка и много ще се притеснявам да си оставя детето на който и да е. До тук добре, но после се моля като стана свекърва да проявявам здрав разум.  hahaha А, иначе, моята свеки е детска учителка и много ме дразни учителския й манталитет, който прилага на децата си, съответно и на внуците един ден. Винаги дава акъл как да се възпитават малките деца, което до тук виждам, че е далеч от моите представи. Лошо! Иначе е много добричка и не ни се меси за нищо, но сега вече положението ще е различно и се притеснявам да не се изпокараме. А и мен като Биби много ме дразни, както тя се изрази, че "ако му подадат пръстче" на моето мило (говоря за родителите и приятелите му) и той веднага се връзва. И аз после трябва да го убеждавам в моите тези. Супер досадно е и дразнещо!

А за другата снаха - там не ми се мисли един ден какво ме чака. Засега съм единствената снаха, но определено аз ще съм лошата сигурно. Моите принципи много се различават от масовката - като например, че никога няма да изрека МАМО към друг човек освен мама и че никога не помагам на свеки за каквото и да е защото съм на мнение, че всяка къща си има стопанка.  Peace И други подобни, които ужасно ме дразнят.

# 582
АЗ смятам да си позлвам пелената от комплекта, за всеки случай ще вземат една плетена която имам
Веси-меси и ние сме като вас по размерикато гледам - 35 г.с. - 3000 грама, ама не се връзвам много аз, че има разлики понякога . Много гадно с тоя обрив но поне му се вижда края мила, ще мине още малко  Hug

# 583
kaat не знаех, че Богословова изражда и в Шейново, да я бях питала като ходих .......  ooooh! направо ме хвана яд ......... вече говорих с моя другия док...... както и да е..... то за това хората питат всичко, а не си траят като мен и после "ама аз си меслех, че....."

За изписването на бебето имам в комплекта за изписване пелена, сравнително дебела, комплекта е на Bebetto и е от 12 части, много си го обичам, зелено и бяло  Hug луда съм по това зелено и това си е, наш Коко ще запрлича на жабче  Embarassed Embarassed зелена количка, зелена кошара, зелени дрешки също има, хавлийка бяло и зелено, тънка пелена зелена, леле леле леле  #Crazy чак съвестно ми става с това зелено.......  
Днес бях на разходка и се наврях в един бебешки магазин в квартала, е познайте, както нямаше да купувам кой знае колко неща пак излязох с торбата - 4 бодита, ръкавички, хавлийка, подложка за количка, пелени ................  ooooh! мъжа ми пак ще каже, че съм се оляла...... Остава ми да купя само пижамки и гащиризончета, кажете къде мога да намеря цели гащиризончета с дълъг ръкав и с цели крачолки (да не е с дупка отдолу) за новородено .... нещо не ги срещам навсякъде, а искам да му взема, че ми се струват много удобни. А за пижамки какво се купува за новородено???  newsm78 newsm78 Извинете ако е тъп въпроса  Embarassed

# 584
Аз взех плетена плътна пелена. Но незнам дали ще е достатъчна за изписването и дали няма да и е студено на бебка. За всеки слурай в багажа ще сложа и една памучна. Размерите са 80/80. Да ви питам - бебчетата как ще ги пренесете до вас? В кош за кола, за новородено или вие ще си го гушнете newsm78

Общи условия

Активация на акаунт