Бременна съм пак, но.....

• 16 987
  • 176
  •   1
Отговори
# 60
Айдеее....страшния съд отвори врати...

# 61
Е, нали уж никой не го познава в града, пък сега ти си дошла заради него ?!...И защо като можеш да си позволиш всичко не си позволиш да си купиш хапчета или поне да се консултираш с лекар, възможно най-скоро!Щото е много възможно да изпуснеш момента и отиде фигурата!После детето яко ще го отнесе, че ти е развалило триъгълника! Mr. Green Аз ти предлагам, за да му го върнеш предварително да го напоиш с някоя друга билка!Аааамааахааа ще ти разваля фигурата!И то само защото си правила секс!Ми не е честно!Пожелавам ти всеки път да забременяваш!

# 62
При това положение, въпреки че аз съм една от тези които с години се борят за дете, в нейния случай и аз бих го махнала. Да ме прощавате, не съм и чела другите постове, в други теми но то тези тук стигам до въпроса, като не може да се грижи за детето за какво аджеба си се навила да му раждаш такова,ето това за мен е голяма безотговорност.

# 63
Е, нали уж никой не го познава в града, пък сега ти си дошла заради него ?!...И защо като можеш да си позволиш всичко не си позволиш да си купиш хапчета или поне да се консултираш с лекар, възможно най-скоро!Щото е много възможно да изпуснеш момента и отиде фигурата!После детето яко ще го отнесе, че ти е развалило триъгълника! Mr. Green Аз ти предлагам, за да му го върнеш предварително да го напоиш с някоя друга билка!Аааамааахааа ще ти разваля фигурата!И то само защото си правила секс!Ми не е честно!Пожелавам ти всеки път да забременяваш!
Аз дойдох да живея тук, защото забременях. Хапчета не мога да пия имам сърдечен порок с две сърдечни операции съм и лекарката ми е казала още преди да имам деца, че противозачатъчни и постинори не мога да пия!

# 64
Хас, ако те дразня, не ме чети, прескачай постовете ми Hug
Иначе след малко имам чувството, че ще ми пратиш мъжа си да ме набие  Mr. Green

# 65
Ще си бременна за втори път, мъжа ти дали е готов за трето дете???
Е,явно има от друг брак,кво се чудиш толкова? Rolling Eyes

Или е женен.
Не нито за нея е бил женен, нито за мене е!
Да, има дете от някаква циганка, доколкото си спомням..

# 66
Офф, що я нападнахте?

Стефишоко, не се шашкай, аборта не е престъпление. Но иди на специалист, като чух за билки и се сетих за Катерина Глаушева, иди на лекар - аборта става за нула време и си тръгваш. Кажи на таткото, но все пак, решението е твое.

Дъщеря ти няма да те обича по-малко за това, дори да разбере, говоря от опит. Успех.

# 67
  • Някъде там край морето

И пак питам,как може да съдиш някой,за това че не иска дете,само защото има други,които не могат да имат такива?!?!??

Аз не мисля, че някой някого е осъдил. Аз честно казано разбирам подобни реакции били те и емоционални. Не разбирам само момичетата, решили да направят аборт, съчувствие ли очакват(по конкретно авторката, споделяйки нещастието си тук). Ами съжалявам аз не бих изпитала съчувствие в подобна ситуация. Мои приятелки са правили аборт - подкрепяла съм ги, помощ съм оказвала ако им е потрябвало нещо, но не и съчувствие. В крайна сметка и необезопасеният секс е личен избор. Който е готов да рискува с нещо подобно си носи последствията.

# 68
Не нито за нея е бил женен, нито за мене е!
 Да, има дете от някаква циганка, доколкото си спомням..
Да така е, просто момичето е от ромски произход!

# 69
Хас, ако те дразня, не ме чети, прескачай постовете ми Hug
Иначе след малко имам чувството, че ще ми пратиш мъжа си да ме набие  Mr. Green
Хахах,няма спокойно Simple Smile
Дразни ме начина по който реагираш,а дали си права или не-за мен не си,за себе си обаче си. То си е твое право. Дори и да не бях съгласна с авторката,никога не бих изсипала толкова тежки думи по неин адрес.
И не се дразня толкова на теб,колкото на други коментари.
Човек има едно шит качество-винаги да съди останалите. Да и аз го правя,въпреки че не съм безгрешна,точно както и вие.
Но се старая да не прекалявам.
 Hug

# 70
Добре де като знаеш, че имаш такива ограничения, поне презервативи защо не използвате!?И като имаш две операции на сърцето, да нямаш операция на мозъка!?
Съчувствие в мен недей да търсиш, всеки сам носи отговорност за действията си!Не те съдя, просто не те разбирам!Не казвам, че на мен не са ми се случвали неща, които съм твърдяла че не могат да ми се случат, но съм си понасяла последиците и съм си поемала отговорността!
Хас, може би заради злобата си не мога да имам деца все още!?Трябвало е да бъда тъпа, че да не разбирам какво правя и да го правя без да искам, че да стане. Като циганите!

# 71

И пак питам,как може да съдиш някой,за това че не иска дете,само защото има други,които не могат да имат такива?!?!??

Аз не мисля, че някой някого е осъдил. Аз честно казано разбирам подобни реакции били те и емоционални. Не разбирам само момичетата, решили да направят аборт, съчувствие ли очакват(по конкретно авторката, споделяйки нещастието си тук). Ами съжалявам аз не бих изпитала съчувствие в подобна ситуация. Мои приятелки са правили аборт - подкрепяла съм ги, помощ съм оказвала ако им е потрябвало нещо, но не и съчувствие. В крайна сметка и необезопасеният секс е личен избор. Който е готов да рискува с нещо подобно си носи последствията.
Лулу,явно четем различни теми с теб. Щото аз доста съдници видях тука.
Не мисля,че очакваше потупване по рамото и съчувствие,а просто искаше да сподели и да получи някой адекватен съвет. Но това е лично мое мнение де.
И деца се получават и при безопасен секс...

# 72
Аз не съдя, просто размишлявам малко по-остро!Има кой да съди!

# 73

Хас, може би заради злобата си не мога да имам деца все още!?Трябвало е да бъда тъпа, че да не разбирам какво правя и да го правя без да искам, че да стане. Като циганите!
Е,ти пък! Не съм казала такова нещо,дори не съм си го мислила.
Но да ти призная честно. Ако аз не мога да имам деца,няма да се навирам в такива теми,че сама да си човъркам в раната. В случая проблема е мой,не бих скачала на някой,който няма този проблем,но има друг.
Така че,не ми набутвай мисли,които не съм снесла още Laughing

# 74
  • Някъде там край морето
Лулу,явно четем различни теми с теб. Щото аз доста съдници видях тука.
Не мисля,че очакваше потупване по рамото и съчувствие,а просто искаше да сподели и да получи някой адекватен съвет. Но това е лично мое мнение де.
И деца се получават и при безопасен секс...

Трудно ще станат, ама .... А съвет може да се даде, ако се колебаеше. Тя очевидно е взела решение. Дано само се разубеди за тези бабешки методи, че после може да стане по лошо.

Общи условия

Активация на акаунт