Бременна съм пак, но.....

• 16 999
  • 176
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Жалко,че Татти заключи темата на Парцуца. Толкова истини имаше в нея.[/b][/i]

Ох, поувлякох се аз и Тати ме изрита.....Трябваше да пусна темата в спамо-чата.... Sad

По темата: и да лаем и да не лаем - момичето си знае какво ще направи. Тя тук не ни пита какво да стори с живота си, а споделя, че и е криво заради грешката, която е допуснала и сега .....взима решение, което не видях някъде да е приела с настроение и ведрина....Пазене, пазене трябва....Боже-е-е, деца....

# 46
Да бе и аз така си мисля Mr. Green
Забелязвам, че процента на простотия и неграмотност, както и нетактичност и неориентираност, да не говорим за каквато и да било култура, рязко е спаднал напоследък!Как да не откачам!?
Лошото е, че осъзнавам как това не се случва само по форумите, а и в реалността, което още повече ме вбесява!Всеки ден ставам свидетел на абсолутно безхаберие и безотговорност относно правенето и отглеждането на деца и това ме побърква!
За съжаление си много права.
И аз като Hass не одобрявам езика ти към нея,но понякога на човек наистина му идва в повечко и си изпуска нервите.

# 47
По темата: и да лаем и да не лаем - момичето си знае какво ще направи. Тя тук не ни пита какво да стори с живота си, а споделя, че и е криво заради грешката, която е допуснала и сега .....взима решение, което не видях някъде да е приела с настроение и ведрина....Пазене, пазене трябва....Боже-е-е, деца....
И на теб благодаря сърдечно за разбирането, което в момента ми трябва най-много  bouquet

# 48
леле, а ако можем да се срещнем в една зала всичките, а.... Уха-а-а-а, егати секса.... box argue newsm66 bambam fight fight
[Не се карайте,а се сбийте.Тук било много интересно?!Истински Биг Брадър. Party Party/quote]

# 49
Колкото и да си несъобразителна и да пляскаш бисери насам-натам , ти съчувствам.Нищо , че съм от другата страна .Някой  подхвърли за вакуум , който е най-доброто за толкова ранна бременост .Носи и най-малки щети .
Пожелавам ти да се справиш с положението , каквото и да решиш  Hug

# 50
Ми да се пази, ама не чрез прекъсване на акта, ами с презерватив или хапчета, толкова ли е сложно, особено като се пращят като зайци по 100 пъти на ден! Mr. Green
Не се обиждай от думите ми, освен че са насочени към поста ти, те са насочени и към всички такива постове като твоя, защото ти може да си много красиво и умно момиче, но за съжаление по нищо не си личи, поне засега!И не се радвай че някой си те е подкрепил тука, защото утре като пуснеш някоя друга тема, ако на този някой не му изнася ще скочи точно както аз! Naughty
Чела съм доста по-злобни коментари от моите.
Поне за едно си права - наистина има добри хора в този град

# 51
  • Не от София.
Ами каквото почукало, такова се обадило!В такива случаи хич не предпочитам да се държа като възрастен човек!А предпочитам да си кажа ТОЧНО какво мисля!Защото това девойче, заедно с приятелката си се развяват тука из форумите и само сипват сол в раните на много хора, вземи малко й прочети постовете!
Да не говорим колко е умно да се лекува с билки, като даже не помисля за последиците!Да не говорим за доводите й, поради които не иска деца!Да не говорим, че не може да върже едно изречение като хората!
Моля ти се!До вчера се вихриха във подфорумите Проблемно забременяване, да обясняват как искат да правят аборти, щото много бързо забренели, пък не искали деца!Това нормално ли е ми кажи!И после ми казвай, че правя злобни коментари!
Такива кифли само от това имат нужда!
Чудех се дали да се включа с точните думи,които ми идват,ама след теб няма нужда.Заставам зад всяка твоя дума. Naughty

# 52
Много се чудих преди да пиша тука, защото предполагам, че всички ще ме нападнат и почнат да обиждат. Ама не ми пука чесно казано вече какво ще става с мен....аз съм отвратителен човек smile3511
Тези дни ми закъсняваше и имах болки в стомаха ниско долу-естествено с голям страх си взех тест и си го направих...показа две черти! Когато за пръв път видях двете черти и бях бременна с Галя  щях да полудея от щастие, обаче сега не е така Tired Не съм готова за второ дете, толкова време тези две години се борих за хубавата си работа, за фигурата си, за дома си, за всичко, което имам. И когато всичко се подреди имам работа, продължих да уча висшето си, канят ме за снимки в фотосесии, имам и частен бизнес, мой дом, и всичко е просто 6....както вика мойта приятелка да ти завиждат само....стана това.
Да исках много дете от мъжа ми преди, защото знаех, че така ще бъдем заедно, че всичко ще се нареди и така и стана...аз направих всичко възможно нещата да потръгнат....молих се за момиче, дарих го с първородна дъщеря. Всичко е ок...благодаря на Господ, че за каквото се помолих ми го сбъдна. Добре съм с здравето и сърцето, тъй като съм със сърдечен порок, успях да родя здраво бебче и това ми е най-голямата радост. Но сега не съм готова да имам второ, нито какво ще правя, докато съм бременна. Аз храня сега и издържам дъщеря ми-всичко зависи от мен. Пък и тепърва да бременея и да раждам кой ще ме чака мене да правя кариера ooooh! Не стига, че разочеровах майка и забременях толкова млада, ами сега второ и то тъкмо, когато тя се хвали, че съм хванала живота в ръцете си Confused Сега с мойта приятелка говорихме над 2 часа и реших да пия една билка, която предизвиква цикъла и така, тъй като е още в началото плода ще го изхвърля и ще имам по обилен цикъл. Тя това го е правила и няма проблеми засега! Да, ама защо се чувствам ужасно, при положение, че още даже съм в началото на бремеността smile3518
Не искам да казвам на мъжа ми, че той е твърдо против тея неща и абортите, ама да го питам аз дали е готов за трето дете и ще трябва да се скараме. Затова споделям само тук и на мойта приятелка и се моля на Бог дано забравя, затова което ще направя утре smile3505 no
Ще си позволя само да кажа, че 9 месеца ще минат бързо, че явно си добре финансово и ще можеш да си наемеш детегледачка, която да поеме грижата за детето и освен това с повече усилия, ще влезеш във форма.
Що се касае до билките, в 21 век сме. Замисли се малко, подобни действия понякога имат фатален край.

Ще си бременна за втори път, мъжа ти дали е готов за трето дете???

# 53
Ми явно не е първата, която е родила дете на мъжа си!Много просто!Сигурно е зарязал жена си, заради нея!Убедена съм даже!

# 54
Съмнявам се,че може някой да  и скочи така,за нещо друго,ако не е съгласен с нея.
Освен това вече мога поименно да изброя тея,дето скачат като настъпени змии,когато не са съгласни с някой. Но в името на дорбия тон ще си го спестя.

И пак питам,как може да съдиш някой,за това че не иска дете,само защото има други,които не могат да имат такива?!?!??

# 55
Ще си позволя само да кажа, че 9 месеца ще минат бързо, че явно си добре финансово и ще можеш да си наемеш детегледачка, която да поеме грижата за детето и освен това с повече усилия, ще влезеш във форма.
Що се касае до билките, в 21 век сме. Замисли се малко, подобни действия понякога имат фатален край.

Не не е готов при положение, че аз издържам моето и само аз работя и всичко правя аз...дойдох тука само заради него, макар, че не съм родом от тоя град, ама вече живея от доста време тук и го чувствам като мой Rolling Eyes

# 56
  • Не от София.
Е,явно има от друг брак,кво се чудиш толкова? Rolling Eyes

# 57
Да има син от първата си жена!

# 58
  • София

Или е женен.

# 59

Или е женен.
Не нито за нея е бил женен, нито за мене е!

Общи условия

Активация на акаунт