Бременна съм пак, но.....

• 17 000
  • 176
  •   1
Отговори
# 30
Абе вие с твойта приятелка да не се състезавате да забременявате, а?!
Само яко йебане му е майката!А пък майка ти да се хвали колкото си иска, как си си взела живота в ръце!Явно е много назад с материала жената, горката!

# 31
Затова и заради такива жени, се питам защо забременяват?Не защо го правят, а защо им се случва и защо въобще могат да имат деца?!На какво ще научиш дъщеря си, моме? На това да ходи с богати мъже, целта й ще бъде да е манекенка и на 20 години да има две деца?!Не мога да ги разбера тия работи!
Защо въобще имате размножителна функция, то на вас полови органи ви трябват само за да си осигурявате добро материално положение, щото иначе явно няма как!
Ужас!Жалко, че си от тоя град!Срам ме е! ooooh!
Това е крайно грозно и изключително жалко изказване на уж възрастен човек! Naughty

# 32
  • София
И въобще не се наричай моя съгражданка, аз такива като теб ги ям, ясно ли ти е и хич не ми е жал!Дано да не можеш да абортираш, за да се научиш да носиш отговорност, но тогава сигурно на децата ще си го изкараш, че са ти развалили фигурата, че са ти провалили кариерата на фотомодел, че вече никой не иска да му духаш!Повръща ми се!
А си само на 20!Ебаси!

Shocked Sick Tired
момичета, абе вие вече тясна специализация ли карате?

# 33
Ами каквото почукало, такова се обадило!В такива случаи хич не предпочитам да се държа като възрастен човек!А предпочитам да си кажа ТОЧНО какво мисля!Защото това девойче, заедно с приятелката си се развяват тука из форумите и само сипват сол в раните на много хора, вземи малко й прочети постовете!
Да не говорим колко е умно да се лекува с билки, като даже не помисля за последиците!Да не говорим за доводите й, поради които не иска деца!Да не говорим, че не може да върже едно изречение като хората!
Моля ти се!До вчера се вихриха във подфорумите Проблемно забременяване, да обясняват как искат да правят аборти, щото много бързо забренели, пък не искали деца!Това нормално ли е ми кажи!И после ми казвай, че правя злобни коментари!
Такива кифли само от това имат нужда!

# 34
  • София
Вагабонтче,
ти нещо два-три дни яко летиш на метлата - що тъй?

Съвет към авторката - иди се самоубий просто.Mr. Green

# 35
Вагабонтче,
ти нещо два-три дни яко летиш на метлата - що тъй?

Ха аз от толкова неща в живота си не съм се самоубила, заради няколко поста ли ще си тегля куршума...едва ли #Crazy

# 36
Да бе и аз така си мисля Mr. Green
Забелязвам, че процента на простотия и неграмотност, както и нетактичност и неориентираност, да не говорим за каквато и да било култура, рязко е спаднал напоследък!Как да не откачам!?
Лошото е, че осъзнавам как това не се случва само по форумите, а и в реалността, което още повече ме вбесява!Всеки ден ставам свидетел на абсолутно безхаберие и безотговорност относно правенето и отглеждането на деца и това ме побърква!

# 37
Лично на мен, Ти Стефке ми идваш в повече.... Разбрах колко си плодовита,разбрах колко си сексуална,разбрах колко си несъобразителна и разбрах колко си комплексирана! И един съвет от мен,не си играй със здравето си!

# 38
Ха аз от толкова неща в живота си не съм се самоубила, заради няколко поста ли ще си тегля куршума...едва ли #Crazy
А би трябвало, би трябвало... Whistling

# 39
Ами каквото почукало, такова се обадило!В такива случаи хич не предпочитам да се държа като възрастен човек!А предпочитам да си кажа ТОЧНО какво мисля!Защото това девойче, заедно с приятелката си се развяват тука из форумите и само сипват сол в раните на много хора, вземи малко й прочети постовете!
Да не говорим колко е умно да се лекува с билки, като даже не помисля за последиците!Да не говорим за доводите й, поради които не иска деца!Да не говорим, че не може да върже едно изречение като хората!
Моля ти се!До вчера се вихриха във подфорумите Проблемно забременяване, да обясняват как искат да правят аборти, щото много бързо забренели, пък не искали деца!Това нормално ли е ми кажи!И после ми казвай, че правя злобни коментари!
Такива кифли само от това имат нужда!
Каквото е трябвало-прочела съм.
Не мисля,че със злобни коментари можеш да "отвориш" очите на някой,който няма нужда от твоите поуки.Момичето получи достатъчно полезна информация какво,къде и как да направи,всеки има своите основания дали да прави аборт,дали да ражда и т.н и единствено онзи горе,може да ги съди. Аз какво съм виновна,че някой не може да има деца,ако аз не искам такива? Да ги раждам и да му ги подарявам после ли? Айде моля ви се,злобата ще ви разяде отвътре някой ден.

# 40
Ох, айде сега да не говорим за злоба!
Не ми се спори, ако не си забелязала лично я насочих къде да отиде, щом Е РЕШИЛА да прави аборт!

# 41
Не ми се спори, ако не си забелязала лично я насочих къде да отиде, щом Е РЕШИЛА да прави аборт!
Забелязах,но забелязах и доста злоба...и са кво-да си затварям очите за подмятанията и грозните думи ли?
Не можеш да съдиш някой за неговия личен избор,грешката й е,че поиска съвет от най-неподгодящото място. Жалко,че Татти заключи темата на Парцуца. Толкова истини имаше в нея.

# 42
  • София
леле, а ако можем да се срещнем в една зала всичките, а.... Уха-а-а-а, егати секса.... box argue newsm66 bambam fight fight

# 43
откачена работа  #Crazy
някои не могат едно бебенце да имат-с години опитват ,а на други има се дава без проблеми.....
и то тези други на всичкотот отгоре не го иксат (за да не си развалят фигурата и професията),а и ще абортират като първобитни ....с билки..... #Crazy
луд свят

# 44
Забелязах,но забелязах и доста злоба...и са кво-да си затварям очите за подмятанията и грозните думи ли?
Не можеш да съдиш някой за неговия личен избор,грешката й е,че поиска съвет от най-неподгодящото място. Жалко,че Татти заключи темата на Парцуца. Толкова истини имаше в нея.

Спокойно, мила аз не се впрягам от тези думи...аз това, което ме интересуваше разбрах най-вече от теб и ти благодаря за съветите. Естествено всеки прави грешки дали е от възрастта или от друго нещо няма значение Rolling Eyes Ама въпросната "съгражданка" ми стана криво, че обижда така без да познава човека срещу себе си и да дава такива  "квалификации" само от няколко си поста. Ама аз вярвам, че хората тука в моя град са доста по-добри и досега слава на Бога не съм срещала такива като нея #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт