Бременна съм пак, но.....

• 17 048
  • 176
  •   1
Отговори
# 105
ОК, това си е твоя работа в крайна сметка. Но билки недей да пиеш, това може да бъде много опасно!

# 106
И какви бяха въпросните билки, авторке?

# 107
И мен много ме вълнува този въпрос.  Mr. Green
Също и какво е минималното /максималното/ IQ, за да ти разрешат да се пуснеш по тази пързалка?  Thinking

# 108
хората не могат да забременеят сумати време, ти аборт ще правиш.....
Не й пишете такива неща, момичето явно не е добре нещо и точно от такива изказвания се "храни", съдейки по темите които пуска и най-вече - местата където ги пуска. Такова жалко същество не заслужава внимание, горката нещастница  Cry

# 109
  • София
Аз на авторката се чудя само предвид, че го е отнесла вече от този форум (имаше една "дама" Storm76, както видях от цитираните теми, а и доста други) - що пак се навира между шамарите?
А що се отнася до някои от "интелигентните" потребителки - изумена съм, имам чувството, че само чакат някой да направи грешката да пусне  по-противоречива тема, за да си излеят злобата  Stop

# 110
Ти луда ли си, каква си? Егати темата. С риск да се потретя-не съм майка, но точно тук да се изстипосваш как ще правиш аборт и дъра-бъра ooooh!Нагла си.
П.С.-пий бирена мая с бира-така съм чувала.

# 111
Ти луда ли си, каква си? Егати темата. С риск да се потретя-не съм майка, но точно тук да се изстипосваш как ще правиш аборт и дъра-бъра ooooh!Нагла си.
Ти като толкова много знаеш, кажи къде да я изстипосам...явно се оказва, че в тоя форум никъде не можеш да споделиш проблема си Shocked Това БГ-МАМА ли е или БГ-касапница #Crazy newsm78

# 112
Така като гледам, ти си висиш повече във форума от мен. Че тук момичета имат проблеми, че са отчаяни, а ти-фръцлата, кариера, не иска дете.Раждай го!Извинявам се, но не съм многословна.

# 113
Това БГ-МАМА ли е или БГ-касапница #Crazy newsm78

Касапница.
Кажи сега с кои билки се трепе зародиш.

# 114
Стефи, истината е, че не си ми фаворит, но за толкова време във форума не се ли научи, че тук човек няма право да сподели проблем, защото бива разкъсан Simple Smile Simple Smile
 Моят съвет е, ако не искаш това дете, по- добре направи аборт, не се занимавай с билки, моля те, може да си докараш беля на главата. Също така, не се ли замисляш, че ако родиш детето, един ден може да го обвиниш за неуспехите си или пропуснатите възможности. Щом смяташ, че сега не е времето за второ дете, никой не може да те обвинява, че си лош човек. това е твоят живот все пак  Hug

# 115
С амфетамини, с алкохол, ...Според мен авторката няма да се включи-от кумова срама поне. Peace

# 116

Кажи сега с кои билки се трепе зародиш.
Аз бих я посъветвала да попита бившата на мъжа си - циганката, тя сигурно ще знае някои магийки за "трепане на зародиши". Ама и какъв е тоя мъж (извън "темата") - първо с циганка, сега с луда ...

# 117
Според мен не е луда.Просто си е такава-вярваща на всички-като мен.Според нея нещата, които прави са правилни-но за нея. Не се знае как останалите ги приемат.

# 118
Аз бих я посъветвала да попита бившата на мъжа си - циганката, тя сигурно ще знае някои магийки за "трепане на зародиши". Ама и какъв е тоя мъж (извън "темата") - първо с циганка, сега с луда ...

Луда ли, луда ли... Де, пусти бан.  Mr. Green
Тийновете пак скучаят, ми се струва.

А циганските магии ги знам - с мушкато. Но то не е билка, та затова питам - никога не е късно човек да научи някоя нова градска легенда разградска рецепта от дискотеката.  Peace

# 119
Стефи, истината е, че не си ми фаворит, но за толкова време във форума не се ли научи, че тук човек няма право да сподели проблем, защото бива разкъсан Simple Smile Simple Smile

Аз не разбрах какъв е проблемът. Прави секс без да се предпазва - забременява -  не иска детето , решила е какво ще прави.  

Общи условия

Активация на акаунт