Отговори
# 180
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте и от нас!
 HugДокато се домогна до компа и ето втора темичка вече! Малката ни сладурка днес става на 20 дни! Снощи за първи път бебка спа 6 часа! Блаженство! Вчера си направих първата 30мин. разходка след раждането! Малко като наакана ходех, ама в къщи направо станах като къртик! Навън не можех да фиксирам надалеч какво става! Още 10 дни и сме на кънсултация, а след това, живот и здраве да се стопли времето и тръгваме на разходки! Само и аз да се пооправя!
Искам да попитам мамите, които имат шевове след нормално раждане, след колко дни са им започнали да падат, че моите като гледам май скоро няма да падат, а така болят и опъват! #Crazy
И още нещо да попитам-на кой ден за първи път изведохте бебчето на терасата?

Разсмя ме много, с това ,"като наакана" Mr. Green Mr. Green/ не за друго, но и аз така си ходих доскоро,та те разбирам чудесно Peace/. Аз съм с епизиотомия, външните конци ми ги свалиха около седмица след раждането/иначе дърпат ужасно и е адска болка/, а вътрешните сами си падат Peace Консултирай с доктора, и ако се налага,иди да те види Peace На терасата започнахме да се изкарваме седмица след като ни изписаха, така че вече спокойно можеш да се "проветрявате" Peace

# 181
Добро Утро !

Мерси за кафенцето  Hug !

За количката да кажа, че моята беше с помпащи се гуми, имах помпа към нея , но не съм я ползвала нито веднъж ! Количката съм я търкаляла година и половина  Grinning !
Сега ми подариха същата  Heart Eyes, нямам търпение да метнем разходките !

Star,а каква беше количката?
Хубав ден на всички Simple Smile

Старата Quinny Speedi SX

Новата  Grinning

# 182
Е, да кажа аз как го обличам, че май само аз се различавам доста от всичките ви. Обличам го с боди и чорапогащник. Отгоре един панталон и обувки, блуза или пуловер, шапка и най накрая яке. В количката му мятам едно плетено одеяло. Като цяло организацията ни е много трудна - докато аз се оправя, докато приготвя багажа, че му влача АМ и топла вода в термос, докато оправя и него... горе-долу си минава един час. Като стана на въпрос отивам да се оправям, че мисля днес да помиткам пак.
Тук:
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.17817077
съм качила три снимки точно от по време на или преди излизане, и да не повярва човек, съм ги качила и в точния албум, защото така или иначе утре ние правим два месеца.

# 183
Здравейте!
С.нева благодаря за кафенцето!
Дайте идеи как сваляте количките по стъпалата,защото аз не смея сама още.То не че много сме се заизлизали де.Ето днес времето е хубаво а малката пак само реве,а така ми се излиза.
Иначе аз я обличам с боди,ританки,чорапки,костюмче,слагам я в порт-бебето и завивам с едно одеалце.
Вчера изкарахме много хубаво с гостите.Сияна добре се представи-малко спа,малко хленчи.Тези дни ще дойдат и останалите ми приятелки.
 п.п Забравих да ви питам,майчинството месец за месец ли го изплащат или пак като болничните месец назад? newsm78

# 184
  • София
puhich, повдигам количката на задни колела. и така надолу по задни колела стъпало по стъпало като номера е да дърпаш към теб докато слиза по ръба. Качването е на същия принцип. Ама е хубаво някой да ти го покаже. Аз в първия момент казах, че е лудост и няма да я свалям така, но като свикнах ми е лесно. То зависи и каква ти е количката де. Моята е с големи задни колела и е тежка (стабилна) няма как да кривне на страни.

# 185
Magnoliamm, благодаря за отговора! Доктора ми каза че и вътрешните и външните шевове са с падащи конци! Ама вече 20 ден нищо не пада и почнах да се замислям дали външните не са разграждащи се! Самите конци са черни! Много ли боли катоги свалят? Не искам да видя доктор повече!!! #2gunfire
Ето снимчици и от нас! Запознайте се с мойта принцеса:
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarcheta-2010-na-1-mesec.479886.17817124

# 186
Добро утро!
Ние направихме нашето първо излизане на балкона.На Катрин и хареса много,поспа на слънчице блажено!
Имам въпрос отново:
Кърменето привечер при нас се усложнява!Вчера и онзи ден след късния следобед до късно вечер кърмя почти нон-стоп.Катрин здремва,но не заспива.Чувствам гърдите си празни и тя много се сърди на тях!Сякаш няма мляко!А иначе,като стисна с пръсти,излиза.Но имам чувството,че заради намаляването,тя нещо не може да суче и това много я ядосва!С часове се мъчим така,изтощава се,а аз се притеснявам ужасно!После след банята посуква малко и заспива,но преди това е голямо мъчение цяла вечер!
На какво се дължи и какво да направя?
Благодаря предварително за отговора!

Бръмби,Ралмин,нацелувайте ги тия страхотни сладури!

# 187
  • София
ralmin, много е сладка Борислава. Да ти е жива и здрава, душица мамина Heart Eyes.
Махането не боли много. Поне на мен след раждането ми се стори нищо работа. На моята приятелка и бяха сложили обезболяващо като са и ги махали Crossing Arms. На мен никои не ми спомена даже че има такъв вариант ама нищо.

А Димитър е страшен бонбон!

# 188
добрутро Simple Smile аз малко се позагубих тия дни,хем ме мързеше и хем имахме проблем с ел.захранването вкъщи,шалтера ни падаше,но не тоя за претоварване на веригата ,ами другия когато нещо дава на късо.и не дай си Боже да пусна тв-то и кафеварката едновременно и тока спира.вчера най-сетне дойдоха да го видят и подмениха шалтера и сега да се надяваме всичко е ок.Simple Smile

# 189
ralmin, хич не чакай, иди да те видят и евентуално да махнат външните конци. Аз така ревах вкъщи два дена от болка, докато ми присветне на чутурата,че трябва да се махнат. после се родих! мъж ми ми каза, че никога не съм изглеждала толкова щастлива. леко драскане се усеща като ги махат, но в сравнение с болката преди това е тотално пренебрежимо Simple SmileSimple Smile Иначе, усещам един вътрешен още, не е паднал, но не ме и боли.

За обличането - от всичките 2 опита досега - боди с дълъг ръкав, отгоре гащеризонче плюшено и после космонавт. Но главунчо има проблем с шапките - всичките от комплектите 0-3 месеца са му малки Simple Smile само една стана, щото я разширявахме с много дърпане Simple Smile

Бръмби, гледам в *нашия* мол сте дошли Simple Smile а човека е много голям и сериозен Simple Smile е сега като отворят другия *наш*, долу на ситняково, планирам да се разхождаме там, ако се справя с редутските надолнища и нагорнища..

така като чета май няма никой в източната част? парка на гео милев?

# 190
Добро утро и от мен!  Hug

За обличането - боди с дълъг ръкав, гащеризон плюшен или памучен, зависи от времето, тънка шапчица и чорапки + космонафта. Много му  е добре на Йоан. И аз не си падам по навличането. Вкъщи е нон стоп 20 градуса, дори и като го къпем. Проветрявам много често. Спи най-редовно на терасата в количката.

Вчера правихме първата част на питката  Grinning. Мина добре, но точно когато я разчупваха, глъчката беше невероятна и ми уплашиха детето  Simple Smile. Много сме доволни от подаръците. Подариха ни кошче за кола до 18 кг на Чико и активна гимнастика освен редовните дрешки и играчки. Снимки не правихме много понеже баща ми фотографа беше низвергнат в другата стая като мъж, включи се на по-късен етап. Ще кача следващите дни в албумчето.

От вчера ме наболяват гърдите и се опасявам да не се е запушил някой канал и при мен. Стели, ти как го диагностицира?  Grinning И какво се прави, за да се оправят нещата?

П.П. Ралмин, Борислава е голяма душичка!
А Митко много е порастнал вече! Сладурче  Heart Eyes

И моите конци са от падащите, но един се е заинатил и ме дразни вече  Crossing Arms

# 191
Рали, има тема в кърмаческия форум, там си споделих болката , после прелистих темите в библиотеката !

Днес вече съм добре ! Терапията беше - горещи душове - цедене / сукане, топли компреси - сукане / цедене  Mr. Green, това през около 2 часа ! Вчера веднага почувствах облекчение, но пък  вечерта страхотно ме боляха зърната Tired, позачудих се дали да не си поставя нова диагноза - кандида  Crossing Arms, но след като се понамазах с Лансинох, май нещата се пооправят  Whistling !

# 192
  • София
star, много често ме болят зърната и стават твърди като камък. Защо кандида  Shocked

# 193
Здравейте момичета Simple Smile

Честита месечинка на katyanen и на всички навършили един и два месеца в последните два дена. Да са ви живи, здрави и много спокойни малчуганите   bouquet

Аз нямам никакво настроение и затова само ви четох тези дни Tired Тва дране във всеки момент в който не е на ръце или не  спи просто ме довършва. Дори и на кърмаческата среща не можах да отида, но нейсе...пише че ще има пак другия месец  Praynig Та поради тва реване нон стоп си поръчах слинг http://www.matatama.com/category?key=agptYXRhdGFtYWJnchALEghDYXRlZ29yeRi4wwEM , даже го чакам всеки момент да дойде, дано се оправим с него и блузка за кърмене (тва не значи, че се отказвам от блузките на Шаманката - напротив). После разбрах, че моя приятелка ми купила слинг-шал...за който 100% ще имам нужда от помощ  Confused

Разхождате се казвате...ми аз от както се преместих...всичко ми е далече, в смисъл, че докато се оправим да излизаме и докато стигнем, и дошло време за манджа, а дискретното кърмене ми е много неясно, но бих се прикалъмисъла към тези които го практикуват да ми покажат как става аджеба  Crazy

Хайде момичета прекрасен ден   bouquet

# 194
ДД Hug
Така като чета май няма друга луда като мене дето си навлича детето от страх да не настине и го държи на 24 градуса в къщи,ама и пусти баби,айде да си тръгват,че да си правя всичко на воля и свобода без постоянно някой да ми дава полезни съвети Praynig,да не говоря че вече не издържам в къщи(тук обаче трябва да се преборя с мъжъ си,студено било та студено),ама пък и в тая Варна не спря да духа бе #Cussing out
Стар количката ти е супер,гледала съм я и аз Hug
Честити месечинки днес!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт