Отговори
# 150
Ние също се кърмим легнали нощем и не ставаме да се оригваме, подлагам кърпи и парчета под главичката и махам после ако върне
Мимита, аз няколко пъти вече пия парацетамол, защото имах главоболие,но гледам да го изпия веднага след кърмене.

# 151
За количката да кажа, че моята беше с помпащи се гуми, имах помпа към нея , но не съм я ползвала нито веднъж ! Количката съм я търкаляла година и половина  Grinning !
Сега ми подариха същата  Heart Eyes, нямам търпение да метнем разходките !

Шоки , и аз не знам от къде си го докарах този запушен канал   33uu ! Пооправят се нещата вече , пу - пу ...

vabeni, аз чакам този слинг, надявам се да е удобен !

"Premaxx"

gotinoff, аз също като Ел кърмя легнала, не виждам проблем  Wink !

# 152
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Шоколадче, детето  ли не иска да суче ако си пила чай от анасон?

Коте, печелиш каквото кажеш от облога. Аз понеже съм счетоводителка и съм затрупан от работа по приключването, а ми се иска да се наслаждавам на бебко...
А чая правя на око. Завирам вода и после две лъжици анасон. Престоява малко под капак.

Иначе аз съм много доволна, че днес направихме първата си разходка. Нико спинка около 2 часа навън.

Утре ставаме на 40 дни. Сутринта ще минем с бебо през църквата. После ще ядем питка.
Само не знам ако няма да си каним гости тази питка да я раздавам ли трябва? newsm78 newsm78

# 153
И аз не можах да се справя с кърменето в легнало положение,а и с този слинг също ми е много сложна работата newsm78
Имам един въпрос към мамите на момите,как почиствате путенцата,аз не смея да бъркам там а все има за почистване разни неща....,?

# 154
И аз не можах да се справя с кърменето в легнало положение,а и с този слинг също ми е много сложна работата newsm78
Имам един въпрос към мамите на момите,как почиствате путенцата,аз не смея да бъркам там а все има за почистване разни неща....,?

Наша док каза, при къпане с пръст с чистата вода, нищо повече

# 155
Вабени и аз съм с голям бюст,но ми е супер удобно,може би защото още в болницата започнах да кърмя легнала newsm78Слагам бебчо да легне настрани и се намествам според него,мятам цицата на леглото и след това в устенцата му и заспивам Mr. Green
Даже акушерката там ми препоръча тази поза имено заради големия бюст,каза че и за бебето и за мен ще е по лесно.

# 156
Мяуче, ние с теб сме родили на един и същи ден- 04.02. Но аз броя за четиридесети ден утре- 15.03. Моята баба така каза, защото бебето се родило рано сутринта. Аз утре смятам да се показвам на обществото. (Не, че не съм излизала до сега.)

# 157
Коте, печелиш каквото кажеш от облога. Аз понеже съм счетоводителка и съм затрупан от работа по приключването, а ми се иска да се наслаждавам на бебко...
А чая правя на око. Завирам вода и после две лъжици анасон. Престоява малко под капак.
Нарцис, не ти завиждам - дано си обичаш професията!  bouquet
Мерси за рецептата. По колко пъти на ден пиеш от чая?
И честита ви първа разходка. baby_neutral

megelina, на мен най-лесно ми беше след измиването да мина с памук, напоен с вода и да обера каквото е останало.

# 158
здравейте и от нас,
отдавна не сме се вклю4вали,радвам се 4е вси4ки сте сте добре и се справяте Grinning,
ние също сме добре,кърмим се успешно,наддаваме по 40г на ден,акаме по 6-7 пъти на дени спим от 12 ве4ерта до 6 сутринта.колики имаме ама леки4ки общо взето сме доста спокойни.днес станахме на 40 дни и правихме сладка пита Grinning

# 159
Коте, честно да си кажа вече не си обичам толкова професията. А много си я обичах преди десет години.
Чаят пия по 3-4 пъти на ден.

# 160
Добро утро!

И днес се очертава поредният прекрасен слънчев ден! Hug Hug Hug

Хайде на кафе!

bouquet

# 161
За количката да кажа, че моята беше с помпащи се гуми, имах помпа към нея , но не съм я ползвала нито веднъж ! Количката съм я търкаляла година и половина  Grinning !
Сега ми подариха същата  Heart Eyes, нямам търпение да метнем разходките !

Star,а каква беше количката?
Хубав ден на всички Simple Smile

# 162
Добро утро
s.newa благодаря ти за кафенцето
аз по рядко пиша но редовно ви чета за сметка на това
малката вече почна да се очовечва миналата седмица на консултацията най-накрая стигнахме 3300гр и 50 см абе расте си детето ама нали все се притеснявам
отлагат ни засега ваксините заради по малкото килограми
аз да попитам някой знае ли нешо за Пентаксимапитах нашата педиатърка но и тя каза че не е сигурна дали само за родените след 1ви април или за всички и ако е за всички родени през 2010 кога ще дойде...ако някой има някава информация нека да я сподели
И сега към бургаските майчета ще ходим ли пак на лекциийте на 9 месеца тази седмица ще бъде за мажаш на кърмачето ако някой е навит да казва аз съм заедно с малката че няма на кой да я оставя

# 163
Добро утро!
Аз Пентаксима ще си го купя и тази седмица трябва да го слагаме. Бих изчакала април, но тъй като не са уточнени още нещата, пък и кога аджаба точно ще дойде безплатния Пентаксим, се разбрахме с педиатърката да го купя и да го сложим, а реимунизациите вече евентуално да са безплатни.

# 164
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добро утро на всички Grinning
За ваксините - моята педиатърка каза, че само родените след април ще имат безплатни ваксини, тоест ние си плащаме всичко/ абсолютна тъпотия съответно - какво,нашите деца не са си го заслужили ли Twisted Evil/,така че аз съм си поръчала вече всички, включително и препоръчителните/ три деца имам, и с трите си купувам ваксините,щото все нещо има с държавните и все не могат моите деца да ги ползват Twisted Evil/, та не ми се ще да ви разочаровам,но от личният си опит знам,че ако искам да сме ваксинирани навреме, се подсигуряваме сами/то май това е и главният замисъл - да правим оборот на фармацевтичните компании, но сме поставени в капан,така че..../.

Днес се очертава прекрасен ден, на всички които се разхождате - приятна разходка,  и скоро и ние се включваме към разхождащите Peace

Общи условия

Активация на акаунт