Отговори
# 300
мами,аз се мотах досега и успях да кача няколко снимки на Бо в албумчето,самоче понеже съм прекалено "умна"направих отделен албум,как стана и аз не знам ,исках да кача снимките във февруарски бебчета,то всичко изчезна,абе техник съм голям,дето викаше дядо ми таз глава не е за два крака  bowuu та ето го момъка,все още му дирим булка Simple Smile 
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/boris-na-mama-widow.483307

# 301
Ей, мама уидоу! Ама наистина много хубав Борис! Heart Eyes, та и отделен албум заслужава Mr. Green  Hug
Мяуче,
Водиш я да й вземат кръв, а пък после под формата на  награда й казваш, че ще я заведеш на детска newsm78 И не е бясно детето, много си е чаровна и кротка Heart Eyes

# 302
еххх обещали сме я вече Ели  Mr. Green мама уидоу разкошен ти е Бо
А това бялоо одеалце откъде ти е? Влюбих се в него
 Ето я и нашата мома  http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarcheta-2010-na-1-mesec.479886.17831315

# 303
  • France-Bulgaria
Привет  Hug
Честити месечинки на всички,които съм пропуснала в последните два дни.
Ние днес сме на ваксина. Confused Настъхва ми козината,та чак ми се накъдриха космите на краката от притеснение...

Бе да ви питам- виждам,че доста от бебчетата са с шапки,дори в домашни условия! newsm78
Аз на Есер не съм му слагала  от как се е родил,само като излизаме.У дома си стои без/нещо в грешка ли съм/... newsm78

Като стана дума за шапки и за глави се сетих да ви питам...
Вчера по главата на беб напипах едно малко топче/подкожно/ непосредствено зад ухото на около 2см- ама и аз така го обясних..... прилича на лимфен възел,или на мастно топче,има го и от двете страни.Разбрах,че сте го обсъждали,може ли да споделите?Че се тревожа..

М/у другото исках да споделя,че няколко пъти ми задаваха този въпрос.Името Есер- означава творба,произведение на изкуството
Иначе,каката като я питат,какво значи казва вТорба  Laughing /размества буквите 'т' в'

Моля, моля  Ели  Heart Eyes сме си я заплюли  Naughty Mr. Green

Това е от нас.
лек и успешен ден Hug

# 304
  Ефи аз шапка също само като излизаме слагам  Peace

# 305
  • София
Еф, нашия е с шапка в домашни условия само за снимките, иначе абсурд.   Laughing  Обаче е толкова смешно-плешив като дядка, че с шапка наистина е по-естетично.  hahaha

Много са ни готини бебоците!

Мяу, последно живи ваксини са доставяли на педиатрите до март 2007, после те са си изчерпали наличностите и от тогава са умъртвени и по ЗК, доколкото знам разликата с Пентаксима е само в менингита. Ще го проуча това нещо към края на месеца и ще докладвам.

# 306
silvery ,от Хиполанд май беше,това което е до Метро,подариха ми го с възглавничка,пак с такава бяла калъфка,костюмче и буйки,то си е цял комплект,зелени от едната страна и бели с бродерия от другата.сигурно има и други цветове,но тогава това е било последно.

# 307
# 308
Дами и бебета от София, заповядайте на лекция  ‘Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.’ За повече информация: ЦЪК

# 309

с какъв шампоан се миете,моля?как исках и моя плешивко да има подобна фризура  Praynig прекрасна е момата,взимаме я Simple Smile

# 310
Здравейте мамета Simple Smile bye
Режима при нас е направо казармен Grinning- 12-3-6 и така на по 3 4аса до края,ама пък го къпем рано към 7(ще взема да пробвам на Бръмби тактиката).
И на нас ни предстои ваксина в петък и сигурно и аз ще лудна след това.Иначе мисля с Пентаксима др. месец да сложим и Синфлорикс или Превенар(който пак ще е по ЗК ама за след 01.04 #Cussing out),някък не е честно според мен
Да се похваля вече съм - 12 кг,за съжаление остават още..... Embarassed 16кг

# 311
 miki_4akarova ,същата тактика е и при нас-12,3,6 Simple Smile вярно е това,че като се къпе по-късно спи повече,и за през деня важи,на погачата го изкъпах към 11 на обяд,спа до 6 вечерта Simple Smile довечера в 8-9 ще се чипаме да видя до колко ще ми даде почивно време Simple Smile

# 312

и продължава да расте,скоро ще вземе в очите да и пада  Joy  Laughing мама уидоу явно е от парабените в Мустелината пяна за коса  Mr. Green

# 313
аха,ето какво ще си купя днес  Crazy пяна за коса на Мустела,така ли?нашия както се роди с коса навсякъде,сега нещо остана с един кичур по средата на главата,а отстрани с по няколко косъма и свеки като каза че ще е плешив  Shocked представих си го на 20-25 години без грам коса,един дебел кораджия и се ужасих!

# 314
foam shampoo for newborns така пише на нея-всеки 3ти ден я къпя с нея през останалото време само с вода.Хич не и се връзвай-щяло да е плешиво детето-как пък го реши от сега и тя?!?

Общи условия

Активация на акаунт