Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 30 268
  • 379
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Според мен Сafelatе не твърди, че дъртите софиянки с ченета чоплят семки, а,
че от зорките им клюкарски зъркели не може да се скрие нищо.
Точно!Няма вход в България без 70-годишна детективка.Сутрин е на единия балкон,следобед на другия,а в паузите от сериали е пред входа и окупирала пейката.Та още в началото предложих да се допитат до тез комшии,за които няма скрито покрито и мистерията със слънчогледа е отдавна решен.

аз съм в същия квартал и при нас е един собственик на аптека човека-детектив. знае всичко за всеки, следи кой влиза и излиза, но мен това ме устройва  Sunglasses

# 226
  • София
За да не съм голословна, Вижте ТУК

Това е последното оставено пакетче, тези са тиквени.

# 227
  • Sofia
За да не съм голословна, Вижте ТУК

Това е последното оставено пакетче, тези са тиквени.

и какво - за 6 месеца само вида на семките смениха?  newsm78
ако е дрога и съпруга ти ги хвърля те как я намират?

може да отидете на врачка да ви разгадае мистерията  Peace

# 228

На мен ми прилича на нещо, довлечено от котката.
Сериозно, не си ли помислила, че някое животно може да ги измъква отнякъде?  Laughing

# 229
  • Sofia

На мен ми прилича на нещо, довлечено от котката.
Сериозно, не си ли помислила, че някое животно може да ги измъква отнякъде?  Laughing

а ако не ги изхвълят 2-3 дни изчезват ли семките или стават повече?

# 230
  • София
Това ще да е животно гений, което оставя на 2 еднакви места, еднакви пакетчета семки с еднакво съдържание, за заблуда последно ни остави тиквени, а да, дори ги краде/ измъква от някое магазинче. Wink

Случвало се е да стоят 2-3 дни и след това изчезват.

# 231

Случвало се е да стоят 2-3 дни и след това изчезват.

Ами явно не само вие подяждате горкото добиче. Или човека, който ги оставя там.  Mr. Green
Все пак, говори ли със съседите си?

# 232
Нямам теория ,обаче ми е много любопитно Embarassed

# 233
Периодично и постоянно, около един - два път седмично, пред вратата на входа, отпред в дясно до кашона за спам и на един от полуетажите, при саксиите, се появява по едно чисто ново пакетче слънчогледови семки.

Ако никой не го вземе стои там по един-два дни, ако го изхвърля или мъжа ми го даде на врабчетата, след няколко дни, те се появяват отново.

Ами много ясно - врабчетата са!!! Не могат да си ги отворят сами, примъкват ги до хората с надеждата, че някоя добра душа ще им ги отвори  hahaha

# 234
Ами много ясно - врабчетата са!!! Не могат да си ги отворят сами, примъкват ги до хората с надеждата, че някоя добра душа ще им ги отвори  hahaha
Е, това е! Гениално предположение! Laughing  bouquet Mr. Green rotfImao

# 235
Нов вариант на "Птиците"  Sunglasses

# 236
Нямам теория ,обаче ми е много любопитно Embarassed

И на мен......

# 237
Ами хайде де, на който му е много любопитно, да бута количката към Стрелбище, да бичи наряд.
Авторката на дава на ЛС на желаещите бл. № и вх.

# 238
К'во стана хора, реши ли се загадката?

На мен ми прилича на капан за нещо.

Другото, което мисля гледайки снимката е, че надписа е надолу с главата, дали значи нещо? Освен това след като има тиквени има и слънчогледови? Може би посланието се мени поне по 2-3 характеристики. На пликчето , семките ...

При всички положения ми се струва твърде очевидно, за да крие тайни послания.

# 239
Ако деца оставят семките на дете, да храни скришом някое животинче, (Куче в чекмедже)
солеността не вреди ли? Доколкото знам, само смеските за прасета са солени толкова.

Общи условия

Активация на акаунт