Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 29 694
  • 379
  •   1
Отговори
# 360
                              Абе може спирането на семките да е случайност. Просто семейството е влязло в Биг Брадър и затова да има временно затишие. Ако жената не намери любовник вътре, то след излизането им от Къщата пак ще се започне със семките.

# 361
                              Абе може спирането на семките да е случайност. Просто семейството е влязло в Биг Брадър и затова да има временно затишие. Ако жената не намери любовник вътре, то след излизането им от Къщата пак ще се започне със семките.

Joy Joy Може, оже те като гледам много си изневеряват, така че зодозрените са много.

# 362
puffi, IntRiGa_GirL (+ 1 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

хм...този скритият май е мистириозният човек/животно което слага смеките  Mr. Green Mr. Green

# 363
              Край-семки вече няма !
             Сега да пуснем тема  " Защо вече никой не оставя пакетчета семки ?" newsm78
          Вкарахте в преразход човека в тази криза  Twisted Evil
         Може да е съкратен или да не му плащат редовно - и пари за семки да няма  newsm45

# 364
 Изчетах всичко. Днес съм на даскало и не знам как ще ставам, но ми беше адски интересно.

Изключвам семките да са били маркировка за наркотици, обир, а още по-малко черна магия. Изключвам да са и деца, ще им писне още на 4 ден. Има само едно обеснение и то е игра. Какво е пък , някой да слага семки без видима причина. Аз самият като бях малък си събирах хартийките и картинките от дъвки ,,Турбо'' мачках ги и ги оставях зад плюшените играчки. Целта ми не беше обир, а просто си бях вехтошар от малък.  #Crazy Simple Smile newsm78 Защо и семкаджията да не пуска семки просто така?
 В интерес на истината щом са се появявали редовно (през интервали от 2-3 дена) няма начин да не си забелязала чужд човек във входа ви. Аз лично преди години помогнах на крадци да ограбят комшиите от 3-ия  етаж. Отворих им вратата докато не изнасат всичко. Какво?  Tired Казаха ми, че са  строители и аз повярвах. Изглеждаха свестни хора.

В крайна сметка за семките : ,,Разни хора, разни идеали!''

# 365
AKELA   Joy
Само остава въпроса защо семките изчезнаха след появата на темата Thinking За мен това е още по- съмнително.

# 366
Защото на авторката и писна вече,наигра се! smile3532
От самото начало мисля,че това е зарибявка !
Ама имаше много свежи попадения! newsm10

# 367
Аз имах познат от казармата със сериозна тояжка. Та преди да влезе една жена му бутнала гювеч еднократно. И той, докато влезе у казармата, я причаквал през ден - два и ѝ давал кутия БТ, щото била пушачка.
Та може някоя омъжена любителка на семки да си има обожател. Пък може да е отишла в командировка, може да е влязла в ББ, може да е починала, може на обожатела да се е отворил парашута на друго място.

# 368
прозрях! авторката търси начин да влезе във форумските номинации на 2010 г. за най-абсурдна тема /тук има достойна конкуренция в лицето на темата с пробиването на зърната/ или по-вероятно цели да създаде нова категория 'неразрешени форумски загадки'; с това темпо до есента настоящата тема ще изглежда така: "Да разрешим загадката с пакетчета семки! Дядо Коледа и Снежанка чакаме на седянка! - част 9"

# 369
 Аз, като практична жена, смятам, че темата ще ми бъде много полезна ако в обсега ми на действие се запоявяват пакетчета семки. Така няма да започвам от нула, а ще имам теории, които да проверя и бързо ще разкрия истината.

# 370
  • Ænima/Albuquerque
Е много се смях!  smile3532
Няма такава тема!  hahaha Joy

Мацки,аз си мисля,че авторката не ни пързаля...

Много ме замислихте с тия семки,но обяснение нямам.
Иска ми се историята да завърши по начин,различен от предположенията.
Истината е повече от очевидна,ама след толкова конспирации едва ли ще я прозрем!  Mr. Green

# 371
Ужаааас!!! hahaha

# 372
  • Варна
Maxin, какво стана със семките............?
От време на време се сещам и се питам дали мистерията е вече разгадана ???  newsm78

# 373

Да, и аз се сетих днес, по повод темата, в която две джофри люпят семки на пейката пред чужд блок.

# 374
 Party Аз пък като видях, че темата е в нови отговори си казах, айдеее намериха семкаджията, ама май не  Confused

Общи условия

Активация на акаунт