Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 30 268
  • 379
  •   1
Отговори
# 180
а 'що не отварят пакетчето или животинката сама се справя  Laughing

# 181
Много яка тема  Joy
Мисля, че някъде група деца тайно хранят животинче от рода на хамстер или морско свинче (което мама не приема).
Така се редуват кой да купува  Peace

Тук изниква въпросът къде е животинчето.  Щото пакетче семки все някак ще скриеш, ама цяло животинче...
В стаичката между етажите?
Нашият домоуправител, лека му пръст, гледаше там канарчета. Беше монтирал една шпионка да гледа вътре, стоеше на едно рибарско столче до вратата и ги слушаше, като пеят.

# 182
В стаичката между етажите?
Нашият домоуправител, лека му пръст, гледаше там канарчета. Беше монтирал една шпионка да гледа вътре, стоеше на едно рибарско столче до вратата и ги слушаше, като пеят.

И ключ има само собственикът. А другите му се подмазват с пакетчета семки.

# 183
Моля авторката на темата като разреши загадката, да ми пусне едно ЛС, че ми омръзна да чета само предположения  Crossing Arms
Искам истината, само истината, и цялата истина.  Crossing Arms
Иначе вЕрно стана спамо-чат  Crossing Arms

# 184
  • UK
Ако авторката беше производител на семки, вече щеше да е зарибила половината форум по семките с папагалчето. Ако вземе да покаже и снимка - това ще е може би най гениалния случай на пробутана безплатна реклама в тоя форум. Simple Smile

# 185
Преди много години съседката упорито и в пек, и в студ просваше на терасата едно грозно зелено одеяло.
Оказа се, че така сигнализира на любовника си, че мъжът й е в командировка. Но това беше доста преди ерата на мобилните комуникации Simple Smile)).
С две думи... записвам се в очакване на отговор на загадката Simple Smile))

# 186
  • Абсурдистан
А къде е авторката?

# 187
  • София
Освен авторката да е намерила кашу този път и да си е сипала по едно.  Mr. Green

# 188
Пързаля се с пакетче семки.

# 189
Аз специално имам 4-ри варианта.
1.- някой от блока да работи във въпросната фирма и да ухажва някого....  bouquet
2.-да е магия,защото на нашата врата  някъде в поредица от 6 месеца се закачваше на врата ни сухо цвете и конец.
3.-знак за голям обир,ако във вас имате ценни неща  
4.- както много казаха да има някой който много обича семки,а в апартамента му да има някой чистник като баща ми  Mr. Green

# 190
Изчетох темата наведнъж и вече ми е адски любопитно! Всичко, което ми идва наум, вече е предположено. Чакам развръзката.
С една дума - запис.  Embarassed

# 191
Направо ме върнахте в доброто старо време с тези семки!
Как само ми липсва чопленето на слънчоглед тук! newsm45

# 192
Днес към обяд излизах от офиса. Преди да стигна до вратата, отвътре, намерих на пода семка от бяла тиква. Изобщо не би ми направила впечатление, ако не беше тая тема. Тия семки не се пекат и ядат, те са като дървени.
В тая част на офиса имат достъп само служители, 10-15 човека. Сега е в джоба ми, и се чудя какво да я правя.

# 193
 Praynig Божеее, заразно било  Joy ще гледам да не чета по темата...абе то поне нещо друго по-хранително да беше.  Laughing

# 194
Направо ме върнахте в доброто старо време с тези семки!
Как само ми липсва чопленето на слънчоглед тук! newsm45
Не тъжи,ако искаш ще ти пратим.Сериозно. HugИзобщо ли няма семки там? Peace

Виждам,че няма развитие,ама и тутманика изпуснахме. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт