Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 30 268
  • 379
  •   1
Отговори
# 165
Aвторката  беше обещала снимки на тиквените семки,които е снимал мъжът и,искаме си снимките. Mr. Green Laughing

И защо изведнъж след 6 месечно използване на слънчогледови семки,след пускането на темата или май точно преди пускането и,бяха заменени с тиквени? newsm78
Нали не е намек за нашите глави? Mr. Green

# 166
Чакайте , аз по- скоро уттре по един тутманик ще врътна

# 167
Нали не е намек за нашите глави? Mr. Green
А, като нищо!

# 168
Аз предложих да поразмести и поразрови малко в/около саксията, но резултат гледам няма.
Поне не и споделен.
Аз нямаше да издържа толкова време в такава мистерия-досега да съм почнала да душа около китките.

# 169
Аз предложих да поразмести и поразрови малко в/около саксията, но резултат гледам няма.
Поне не и споделен.
Аз нямаше да издържа толкова време в такава мистерия-досега да съм почнала да душа около китките.
Може да го е намерила и сега да купонясва и затова не се появява  hahaha

# 170
Поне не и споделен.
Може да го е намерила и сега да купонясва и затова не се появява  hahaha

JoyАко го е намерила, то аз съм виртуалният и дилър значи newsm43

# 171
Хубава вечер, навън студено, вътре топличко, авторката чопли семки пред компа и ни чете дивотиите, които раждат нашите глави  Laughing

Смяната на семките може да е поради изчерпване на количеството слънчогледови, а ако се свършат и тиквените ще има фъстъци..с повече късмет ще стигне работата и до кашу, за което някой назад си мечтаеше.  hahaha

# 172
Е защо ще информирате за темата , била спамо чат  Crossing Arms
Това е дискусия  Naughty
А авторката ни държи доста постно спрямо големите филми в които се вкарваме  Laughing

# 173
Така, малко да пофилософствам:

1. Авторката - новото пакетче пак ли бе тиквено? Входът заключва ли ви се? Имате ли нови съседи? Нещо да се е случило преди 6 месеца?

2. Имате ли наскоро починали баби от входа - а събираха ли се на клюки там?

3. Не са деца. Децата не обичам толкова дългите игри, а и нямат толкова пари. Децата обичат дъвки и семки, не ги раздават, освен това се издават често.

4. Не е от алтруизъм, защото алтруистите искат да вярват, че истински помагат и полагат усилия в тази посока. Т.е. ако имах излишни семки, бих ги дарила, но не и оставяла на земята.

5. Имате ли домашни любимки във входа? Котки? Мишки, нещо?

6. Хората с психически отклонения и/или обсесии са най-склонни да поватрят едни и същи действия до втръсване. Но те рядко изменят pattern-a, защото това им носи непознатост, несигурност и страх. Аз не вярвам да е болен човек.

7. Остана версията наистна да е нещо преднамерено и гнило, съжалявам.

# 174
Много яка тема  Joy
Мисля, че някъде група деца тайно хранят животинче от рода на хамстер или морско свинче (което мама не приема).
Така се редуват кой да купува  Peace

# 175
Много яка тема  Joy
Мисля, че някъде група деца тайно хранят животинче от рода на хамстер или морско свинче (което мама не приема).
Така се редуват кой да купува  Peace

М да ама тея семки авторката ги гепи най-редовно ...
Разбирам само да ги гледа и те си изчезват , ми тя жената ги кашира и  я врабчовците ги отнасят я гълъбите...

# 176
 Peace
Шест месеца  Thinking ...Това може да е работа само на Ейдриън МОНК  Wink

# 177
Много яка тема  Joy
Да, ама пакетчетата са неотворени. Не са деца!!!

# 178
  • До морето
оф, айде авторката да влезе да каже нещо ново, че половината форум лудна с тия семки Laughing ще умра от любопитство Embarassed

# 179
Много яка тема  Joy

Тук изниква въпросът къде е животинчето.  Щото пакетче семки все някак ще скриеш, ама цяло животинче...

Общи условия

Активация на акаунт