Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 30 268
  • 379
  •   1
Отговори
# 195
Днес към обяд излизах от офиса. Преди да стигна до вратата, отвътре, намерих на пода семка от бяла тиква. Изобщо не би ми направила впечатление, ако не беше тая тема. Тия семки не се пекат и ядат, те са като дървени.
В тая част на офиса имат достъп само служители, 10-15 човека. Сега е в джоба ми, и се чудя какво да я правя.

Яла тук , я че ти кажем!
Ако не се лъжа ,действието се развиава в Сф?

# 196
Според мен отбягвате най-очевидните варианти.

1. Във входа ви е влизал слънчоглед. Предвид това, че е оставил семето си, ясно с каква цел.
2. Това е арт-акция на почитатели на Ван Гог, а вие не разбирате от съвременно изкуство. Снимат ви и скоро видео с вашите реакции ще бъде изложено в Метрополитън.
3. Вашият блок участва в борбата на семките срещу пуканките като гарнитура към разните му зрелища. В съседни блокове се оставят пуканки, не сте ли видели още?

# 197
  • на правилното място, в точното време
Хахахахаха! Максинчееее, да си бяхте седяли в Лозен, нямаше сега да нищиш мистерията в Стрелбище.  Моля те, запази едно пакетче, в неделя ще мина да почоплим заедно и да разгадаем мистерията .  Hug

# 198
А ако махнете саксиите?  Laughing
Най-логично е това за обира,щом са по две.И  са от по-дълго време,за да не направи впечетление точния момент.  Mr. Green

# 199
Еба си продължителната подготовка на обир, сякаш ще обират трезор на швейцарска банка.
Милиардер ли да живее в Стрелбище? И жена му да си държи диамантите на нощното шкафче?

# 200
Еба си продължителната подготовка на обир, сякаш ще обират трезор на швейцарска банка.
Милиардер ли да живее в Стрелбище? И жена му да си държи диамантите на нощното шкафче?

Joy Joy Joy

# 201
Вероятно чакат да преименуват квартала, че Стрелбище звучи стряскащо и само си маркират територията, за да не забравят все пак.  Mr. Green

# 202
А дали не подсказват какво да е новото име на квартала - Семково?!  Thinking

# 203
КА-МЕ-РА! КА-МЕ-РА!!! Mr. Green

И едно абсурдно предположение - нищо подобно да не се е случвало, а авторката просто да пробва колко души ще се заинтригуват от една измислица... (почти сигурна съм, че не е това де  Blush)

# 204
Брех тез семки!Появили са се преди 6 месеца ,а това значи топлата есен-блок ,вход,пейки,баба Пена,баба Ванче,баба Марийка........,че тя загадката отдавна е решена,само ги попитайте.

# 205
 Това е скрита камера. Или Биг/литъл брадър, ама не знаете, че сте мишоците  Mr. Green
Пък ако някой храни мишките в мазето, що не го пакетчето свали там, ами кара бедните животинки да  се катерят нагоре за прехраната си? newsm78

# 206
Направо ме върнахте в доброто старо време с тези семки!
Как само ми липсва чопленето на слънчоглед тук! newsm45
Не тъжи,ако искаш ще ти пратим.Сериозно. HugИзобщо ли няма семки там? Peace

Виждам,че няма развитие,ама и тутманика изпуснахме. Mr. Green
Има,ама са много гадни-едни такива черно-бели,и са страшно корави,направо не се ядат!
Продават ги китайците в магазините за 1 долар.

# 207
Тук с такива храним папагалите.

# 208
А има ли закономерност в дните, в които намираш семките? Примерно сряда и петък? Или са произволни дни?

# 209
Моето мнение е,че някой е решил да поставя тези семки нарочно , просто да наблюдава реакциите на околните.Светът е пълен с хора,които са супер странни и от скука измислят какви ли не неща.А може и целта е да се натовари някой психически?! Ако някой ви има зъб-к'во го бърка да оставя тези семки в един дълъг период от време и ти да го мислиш,да го мислиш,да го мислиш.....

Общи условия

Активация на акаунт