Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 30 268
  • 379
  •   1
Отговори
# 255
Сомнамбулите не са ли активни само по време на пълнолуние?
В момента сме по средата на първа четвърт.

# 256

Сомнамбули, Вълчо, не върколаци.

# 257

Не е задължително да е пълнолуние, но да тогава са по-активни поради повишената светлинна активност. bowuu

# 258
  • София
 newsm78 Аз такава марка семки не съм виждала.

# 259
  • София
Пък може вярно да е реклама - ето, мнозинството е склонно да си вземе пакетчето и да го употреби по предназначение. И ако са хубави, да си каже - брей, я какви са хубави семките на тази марка, що не си купя! Затова са сменили и с тиквени - да покажат, че име по-широк асортиментът. Wink

# 260
Възможно е да е реклама, но аз не бих рекламирла храна, като я оставя на земята Thinking
А съседите разпитани ли са?
Може някой да иска да храни птичките като излиза, обаче за да не си забравя пакетчето, да го оставя на входа newsm78

# 261
  • UK
Става дума за реклама във форума. Simple Smile А и всеки досег с рекламираия продукт е реклама, независимо дали е на улицата или не. Simple Smile Видиш ли го - считай го за реклама. Хората по улиците, пакетчетата във входа... Темите във форума... Simple Smile

# 262
Да, ако темата във форум е реклама определено ДА!
Обаче, ако някой е тръгнал да рекламира семки като ги хвърля на земята пред входа, определено трябва да си преосмисли стратегията  Laughing
Въпреки, че ако навсякъде живущите се интересуват живо от тези семки, ще има успех  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 13:25 от Ibsena_

# 263
...А и всеки досег с рекламираия продукт е реклама, независимо дали е на улицата или не...
                                   И понеже София е с най-голям брой потенциални купувачи по улиците са прилежно разхвърляни опаковки от кроасани, фасове, опаковки от кубети/брускети и прочие.

# 264
От снимката оставам с впечатлението, че пакетчето е оставено от външната страна на вратата...
Което отново ме навежда на мисълта за дрогата и дилърите.
Според мен - най-логично е това обяснение.
Ако входът не се заключва, обаче и пакетче семки има както навън, така и някъде между етажите, остава да е знак или отново за дрога, или за обир...

# 265
6 месеца е дълго време за обир, по-скоро дрога, ако въобще е знак, на мен и на реклама ми прилича, някакъв малък цех в района да кажем, знам ли.

# 266
Божеее, ooooh! ooooh! ooooh!, аз преди рекох Слийнчоглед да посадите, ама айде може ТИква, да посеете,/ами че пробвайте де/, ако е дрога, нито Слънчоглед нито Тиква ще поникне, е то че сме психо в БГ тъкий сме си, ама пробайте в големото село де, може и да го разрешите проблема  Laughing

# 267
Април месец идвам до България, София е втора спирка...
Моля авторката за точен адрес  Peace
Ако никой не се накани дотогава да шпионира, аз ще свърша таз работа...ако не пукна от любопитство дотогава....
Па после ще си чакам титлата "Пишман Будала' от форума  Mr. Green

# 268
Предлагам на направим хайка на кв. Семково. Колко да са блоковете там, входовете? Та ние повече енергия вложихме в гаданене. Така поне, проверявайки вход по вход, ще сме наясно дали не ни пързалят и просто искат да си продадат папагалчето. Whistling

Оппа, Олимпия Папас е с мен Mr. Green

# 269
Предлагам на направим хайка на кв. Семково...
                                 Идвам и аз  Peace. Само дето авторката може да прикрие следитите си като наслага довечера в тъмна доба пакетчета пред всеки трети вход в квартала  Joy. Трябваше на лични предложението.

Общи условия

Активация на акаунт