Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 29 681
  • 379
  •   1
Отговори
# 345
                ooooh! Rolling Eyes

# 346
 #Cussing out От този блок никой друг ли не чете/пише в този форум   #Cussing out айде включете се, кажете нещо, измислите някаква история, дори и да ни излъжите, кой ще разбере, само сложете край на мистирията, че любопитните кокошки ще си умрем в невидение.  Laughing

# 347
Авторката ще я линчуваме , такава бомба да пусне , и да влиза през 3-4 дни да напише 1 изречение Crossing Arms Почвам и аз да си мисля как някой ни гледа сеира , а ние си нищим ли нищим детективски нишки...

# 348
Аз на любовник нишан със семки няма да оставя! Работа ли ще върши или семки ще ми чопли?
Допада ми идеята със старото зелено одеяло на простора - сиреч, зелена улица.
Това с помена не го приехте, имам друга идея: Любител на семките от точно определена марка
с много плитки джобове на анцуга, бърза да гледа Сашо Диков. Бърка в джоба да извади ключа от пощата- пада първия пакет. Вика асансьора и приготвя ключа за апартамента- пада втория пакет. Третия пакет си го яде пред телевизора и псува магазинерката, че пак е платил три, а тя му набутала един.

# 349
Оххх ние сме за смях направо. В Господари на ефира или нещо подобно да ни пуснат, да се смеят хора, какви работи ни вълнуват Laughing Joy

# 350
Добре де, Максин, влизаш във форума: Последно Активен: Понеделник, 22 Март 2010, 17:55

Драсни ни един ред!  #Cussing out  Ние тук сън не спахме!  Mr. Green

# 351
 Rolling Eyes КЪФ любовник със семки бре, хора... има си телефони за тая работа, после набирането се изтрива или нещо от сорта, как някой ще оставя семки и любовникът/цата като глухо куче ще обикаля около/м/у етажите в блока и ще дебне има ли днес семки/сеХ или нЕма...хич не ми се връзва и тази теория.

Максин  Crazy дай календарче  с дните кога последно е имало семки и какви?  Mr. Green

# 352
Максин  Crazy дай календарче  с дните кога последно е имало семки и какви?  Mr. Green

rotfImbo rotfImao

Искаме да проверим до колко е редовен и точен цикъла на семките! Всяко закъснение буди тревожни мисли!

# 353
  • София
Момичета чета и не мога да повярвам, че тази тема е стигнала 24 стр.

Събрахме семейният съвет и изчислихме, че семките спряха да се появяват, няколко дни след пускането на темата. Това буди допълнителни мисли, някоя от вас да се е мяркала из Стрелбище? Или сте направили хайка и сега няма как да разберем, кой ги оставя.

А не се появявам в темата, защото нямам никакво време, апропо, четат ни и от Фото Форума, но там не са така активни Wink

# 354
ஐ Maxin ஐ   Hug радвам се, че се появи и ни четеш мислите.

Наистина много подозрително, че са спрели да се почвяват семките, след тема във форум. Знае ли някой от форума къде живееш newsm78

# 355
 Е, свърши се Tired. Ще си остане незадоволено любопитството ми. Ако след време пак започнат да се появяват мистериозни семки, моля незабавно поставете камера!

# 356
Rolling Eyes КЪФ любовник със семки бре, хора... има си телефони за тая работа, после набирането се изтрива или нещо от сорта, как някой ще оставя семки и любовникът/цата като глухо куче ще обикаля около/м/у етажите в блока и ще дебне има ли днес семки/сеХ или нЕма...хич не ми се връзва и тази теория.

Да, бе, да! И после мъжът получава месечна фактура с разпечатка и ходи обяснявай! Mr. Green

Максин, казваш вече няма, а..... някой сигурно се е разпознал.... Mr. Green

# 357
 Laughing Я сега всеки посетил темата да се нареди в редица (от модераторите...те все още ни търпят, та това вече ще им е доста в повече  Laughing ) и да почваме селекцията.

Елси  Mr. Green нали има опция да не получаваш хартиени фактури (  ooooh! чак се учудвам на себе си колко съм запозната  Joy ).

# 358
anny_, има, но може да я заяви само титуляра! Ако мъжът е титуляра, а жената иска да си праска срещи  Wink

# 359
 hahaha Ееееееее , Елси, много сложно взе да ми става  Crazy
ТоЯ па кЪФ любовник е каТ един телефон не може да купи на хххх иде ми някаква простотия, та да го сменя с жената само   Laughing особено на фона на предаването на Гала, където обсъждат онези странните "сеймства", които влезнаха в Биг Брадър.

Но ясното е, че мистиреята със семките ще си остане мистерия...или са сменили нишана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт