Уред за сушене на плодове и зеленчуци

• 297 905
  • 871
  •   1
Отговори
# 765
продупчи му кожляка  Laughing

# 766
Мерси...ще ги надупча Simple Smile

# 767
Правя стафиди от грозде без семки и не дупча ципата. Бавно става обаче Simple Smile

# 768
Момичета,а гроздето става ли в уреда да се суши?Сложих малко да пробвам-цели зърна,но за 7 часа не е мръднала,та се чудя дали ще се получи изобщо?
Става, ама не за 7 часа, а за 3-4 пъти повече време.     Laughing
Аз всяка година си правя стафиди, откакто имам сушилнята, не съм купувала.
Ако са по-едри зърна или по-сочно грозде, отиват и към 3 дни...с прекъсвания.
Избирам дребно, черно грозде, да не е сочно, изсъхва по-бързо.

# 769
Ако се разрежат зрънцата, вероятно ще стане по-бързо. Какво като не са цели.

# 770
За почти 24 часа изобщо не му личи на гроздето, че го суша Grinning Но аз  съм сложила половин тава само за проба,а иначе си суша други плодове.

# 771
Как консумирате чипса от тиквички?

# 772
С ръце и уста Grinning
  С някой дип или млечно-чеснов сос - с това ,което върви на тиквички или без нищо.
 Що за въпрос е това? Всеки си има различен вкус - някой може и с шоколад да го яде гарниран. Може кетчуп или хайвер от чесън и орехи.

# 773
Жармен, човек да не смее да попита.  Grinning И аз не съм яла чипс от тиквички. Ако е вкусно, може да направя, като се наситим на различните ястия с тиквички.

# 774
Пошегувах се . Просто въпроса прозвуча абсурдно .
  Ами всеки има различен вкус  - може още като се суши да е овкусен с копър и чесън - на прах. Може и лют пипер.
  Не мисля ,ме аз съм тази от която не смеете да питате Grinning

# 775
Като ни изгонят от темата за спам, ще видиш кой от кого се страхува  Grinning Wink Peace.
Изобщо не се бях сетила за чипс от тиквички.

# 776
Ами дадох отговор на въпрос нали.
 От всичко може да се направи чипс .

# 777
  • Добрич
Аз го овкусявам с подправки, а съпругът ми после го хапва в натурален вид, т.е. без да добавя нищо.

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 13:24 от Вела

# 778
Благодаря за  отговорите! А за ЗАЯДЛИВОСТТА....................................... Joy

# 779
Когато правите чипс от тиквички, как подреждате резенчетата? Застъпвате ли ги или на разстояние едно от друго? Аз редя всяко отделно, но ми е много досадно  Blush, а и става много малко количество.

Извинявам се, ако въпросът ми е малко смешен, но съм нова в сушенето.

Общи условия

Активация на акаунт