Уред за сушене на плодове и зеленчуци

• 298 036
  • 871
  •   1
Отговори
# 315
  • У дома
Здравейте! Записвам се с едно питане - при сушене на тиквички за снак/чипс ръсите ли с нещо? Мислех само да нарежа и да ги сложа в дехидратора, но не посмях.

# 316
Аз леко посолявам и тиквички и домати.Да споделя опита си от вчера-нарязах доматите на кръгчета върху едни решетки ,който си купих специално и суших цял ден на слънце-под тензух.Вечерта сложих всичко в нео-то и до няколко часа  беше идеално сухо.

# 317
Атланта, само сол и черен пипер слагам на тиквичките.

Снощи заредих банани за чипс, моркови, бял и италиански патладжан, люти чушлета и боровинки. Тази сутрин морковите са напълно готови.

# 318
Ехааа, Фея, това сушилня ли е или фурна?

# 319
Ехааа, Фея, това сушилня ли е или фурна?
Дехидратор си е, Риъл.

http://www.tribestlife.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory … =708#.UhjSL8u9KSN

# 320
опитах се да прочета всичко, но сигурно имам пропуски. Въпросите ми са като се проверява по време на сушенето, нали се изключва уредът? А по време на самото сушене правят ли се почивки и колко дълги да са? уредът ми е от метро.
оставяте ли спокойно уреда без надзор, примерно излизате от къщи?

# 321
опитах се да прочета всичко, но сигурно имам пропуски. Въпросите ми са като се проверява по време на сушенето, нали се изключва уредът? А по време на самото сушене правят ли се почивки и колко дълги да са? уредът ми е от метро.
оставяте ли спокойно уреда без надзор, примерно излизате от къщи?
Доматките са станали страааааотни  Heart Eyes

Не го изключвам като проверявам и разменям тавичките.
Не правя почивки по време на сушенето.
И го оставям да си работи денонощно Simple Smile

# 322
благодаря, духи. Ти кога зареди доматите, в петък вечер?

# 323
благодаря, духи. Ти кога зареди доматите, в петък вечер?
Не, вечра в 5 след обед. Половината бяха ОК още сутринта, другите ги досуших до след обед.
Нарязани на 1/2.

# 324
  • Варна
Здравейте! И аз се запалих по сушенето  Peace
Суших едни праскови във фурната, но все още са влажни и сега съм ги оставила на балкона покрити с тензух.
Искам да си купя уред, но тези, които гледах в Метро и Техномаркет не ми вдъхнаха доверие.
Моля препоръчайте ми уред, от който сте доволни.

# 325
Искам да си купя уред, но тези, които гледах в Метро и Техномаркет не ми вдъхнаха доверие.
Аз съм изключително доволна от моята Sedona (снимка по-горе и линк в предишния ми пост), но не знам дали се продава в България.

# 326
Аз съм изключително доволна от моята Sedona (снимка по-горе и линк в предишния ми пост), но не знам дали се продава в България.
То това е истинската сушилня Simple Smile Всичко друго са подобия някакви.. но и цената е доста по-различна  Crazy
Има по 1000 лв някъде

# 327
  • Варна
То това е истинската сушилня Simple Smile Всичко друго са подобия някакви.. но и цената е доста по-различна  Crazy
Има по 1000 лв някъде
И на мен ми хареса, видях я още в предния пост, ама цената е... Money

# 328
И аз да се запиша от днес като собственик на Нео .Преди да сложа първата доза сини сливи , реших да замеря температурата вътре в машината. Оказа се, че ако копчето е на 50 градуса на долната тава е 48 а на най-горната около 38. Имам въпрос към тези които имат въпросната машина при тях как е температурата и на колко градуса слагат копчето като работят?

# 329
Виж, температурата не съм се сетила и да меря. Суша първият час на малко преди 65 и после между 45 и 50 градуса до напълното изсушаване на нещото  Simple Smile Периодично разменям тавички и понамествам

Общи условия

Активация на акаунт