Майкъл Джаксън - Leave me alone / Оставете ме на мира

• 33 455
  • 663
  •   1
Отговори
# 285
И аз гледах пак Грами! Сега ми е нещо като след мемориала  Sob  Sob  Sob  Sob

# 286
Ох,тоя човек направо ще ни побърка!Benisima,Human Nature от Брисбейн е направо умопомрачително!Как ме е яд, че не успях да отида на концерт!Иде ми да се гръмна! #2gunfire

# 287
  • София
Честита пролет! Здрави, весели и щастливи!

# 288
Офф,вярно, че е първа пролет. Честита да ви е!

# 289
  • BG
Ох,тоя човек направо ще ни побърка!Benisima,Human Nature от Брисбейн е направо умопомрачително!Как ме е яд, че не успях да отида на концерт!Иде ми да се гръмна! #2gunfire

smile3521, умопомрачително е точната дума  smile3517!

БОГ!
Ето го за всички, да не търсят и ако желаят..... smile3544

http://www.youtube.com/watch?v=i-CcukMgj-s

# 290
ЕЕЕ наистина ли мога да публикувам мнение тук! уау...МНого се кефя...Благодаря ви, момичета, че пишете толкова активно...супер сте...едва успявам да се добера до комп. и веднага тука влизам да чета...и се разтоварвам малко, поплаквам си, зареждам се малко с емоции..и така..

# 291
Танита  Hug.Дащо да не можеш да публикуваш мнение newsm78.Тук само гости не могат да пишат....май Thinking.
http://www.twitlonger.com/show/i3s4g    искане от AdvocatesForMJJ за разследване на Джон Бранка, има ли той право да представлява Майкъл Джексън, споменават и новия договор за 10 проекта за 7 години със Sony Music Entertainment
Хубаво!Само че кои са тези адвокати.Дано някой им обърне внимание,и дано се сетят да разследват и Томе Peace

# 292
  • София
Танита  Hug.Дащо да не можеш да публикуваш мнение newsm78.Тук само гости не могат да пишат....май Thinking.
http://www.twitlonger.com/show/i3s4g    искане от AdvocatesForMJJ за разследване на Джон Бранка, има ли той право да представлява Майкъл Джексън, споменават и новия договор за 10 проекта за 7 години със Sony Music Entertainment
Хубаво!Само че кои са тези адвокати.Дано някой им обърне внимание,и дано се сетят да разследват и Томе Peace

И аз не зная кои са тези адвокати, но ми харесва, че много хора по света не спират да търсят истината и да разбулват фактите защо Майкъл се страхува за живота си.

# 293
  Цитат на: lenitta в Неделя, 21 Март 2010, 14:43  Ох,тоя човек направо ще ни побърка!Benisima,Human Nature от Брисбейн е направо умопомрачително!Как ме е яд, че не успях да отида на концерт!Иде ми да се гръмна!

, умопомрачително е точната дума  !

БОГ!
Ето го за всички, да не търсят и ако желаят.....

http://www.youtube.com/watch?v=i-CcukMgj-s

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

# 294

И аз не зная кои са тези адвокати, но ми харесва, че много хора по света не спират да търсят истината и да разбулват фактите защо Майкъл се страхува за живота си.

Наистина! Майкъл може да се гордее с всички newsm10

# 295
Human Nature е една от песните , които трудно издържам до края да изгледам  по нета или по друг начин. Това е песен , която ме разтърсва по необикновен начин. Майкъл е толкова чувствен в нея, влага толкова емоция и страст , че  много трудно издържам без да ми потекат сълзите  , когато я гледам. Слушам я, дори телефона ми звънни с нея , но това е различно. Когато не е пред очите ми , понякога е по лесно.

# 296
stelass и на мен телефонът ми звъни с нея hug тази мелодия е вълшебна (но такъв разговор може да си проведем и за още доста песни Laughing), Макъл влага много силна емоция в песните си, особено по концертите, сякаш иска всички да изпитат това, което той чувства в момента Crazy

# 297
# 298
Днес докато четях един вестник открих една статия ето я:
Представителите на знака Дева изглежда са специално изпратени на нашата грешна планета от някакви висши сили,за да приведат в ред всичко излязло от контрол.Именно този стремеж едновременно води Девите към успех,но и им пречи да го достигнат.Те проумяват онова,което околните не разбират.Затова им се налага непрестанно да правят компромиси в общуването.Чувството за дълг пречи на Девите ,но същевременно ги прави ненадминати в която и да е област,включително в шоубизнеса.Такъв беше Майкъл Джаксън(рождената му дата е 29 август)

Мисля ,че това е  доста добро описание за Майкъл!

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 22:06 от Liberian girl

# 299

Liberin girl аз също съм зодия Дева, мисля че и за Риби се отнася, забелязала съм, че и те са все артисти и много чувствителни хора

Общи условия

Активация на акаунт