Майкъл Джаксън - Leave me alone / Оставете ме на мира

• 33 455
  • 663
  •   1
Отговори
# 330
http://www.vbox7.com/play:1c868c45 - много интересно видео със субтитри за Томе #Cussing out,

# 331
http://www.vbox7.com/play:1c868c45 - много интересно видео със субтитри за Томе #Cussing out,

Ужасно е какво влияние е имал този човек над Майкъл как не се е намерил поне един човек ,който да отърве Майкъл от Томе по -рано?И как може след като Майкъл е подписал документ ,в който прекратява отношенията си с Томе той да продължава да твърди ,че още го представлява и да подписва ,чекове от негово име ,направо съм шокирана с какви ужасни хора е бил обграден Майкъл.С какво такъв прекрасен човек е заслужил да страда толкова много ,направо не мога да го проумея.

# 332

Малко по темата - моля модераторите да не го приемат като нещо нецензурно - просто е много в тон с темата ни. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Ако знаеш от кога ме сърбят пръстчетата да го пусна........!!!!!!!!

bouquet

Уф, не се сдържах!  bouquet
Liberian girl - наистина! Нагъл, нагъл колко да си нагъл Cry

# 333
Shine_Day, направо паднах от смях!!!Тая обърна очите от една целувка, какво остава ако беше нещо повече  smile3532

Как се облиза като го целуна и как го огледа, все ми е смешно като го гледам  newsm62

# 334
О, това с целувката ме съсипа от смях! Жената щеше да припадне Mr. Green

# 335
  • Варна
Ухаааа
Здравейте хора! Изписали сте толкова много докато ме нямаше. Аз бях на състезание по математика в Ловеч. Видях че и темата за зодиите сте засегнали. За мен най - добрите описания са на Линда Гудман / уаааау сега тъкмо търсех и вече ги няма в сайта, в който ги имаше е обновен и ги няма, ау ще умра от яд, ако някой от вас е чел такова описание ще рабере. Когато чета за риби ( аз съм риби ) все едно чета за себе си ама едно към едно /

Иначе това прочели ли сте го?

Присила Пресли видяла духът на Майкъл

P.S Не мога да редактирам началната вече. Няма как да сложе петицията Peace

# 336
Момичета извинявам се ,че въпросът ми е извън темата за Майкъл ,но защо  каквото и да напиша публикациите ми все си стоят на нула ,виждам ,че и при някои други момичета е така , а незнам как да го оправя?

# 337
Минка - добре дошла обратно. Не се притеснявай за петицията - важното е да се подпише Hug Много тъпо - как само 4години за Мъри? ooooh! ooooh!

Liberian girl - и при мен все на 228 си стоят. За мен няма значение броят на публикациите, но все пак не е приятно. Може би да пишем на модератор?

Още 50 подписа и удряме 1000 в английската петиция newsm10

# 338
memorgana сега гледах видеото и докато четях Томе ми заприлича на  паразит, който не се отлепя от своя гостоприемник - гнусноооо и ако толкова е обичал Майкъл както казва, нямаше ли да го послуша и да го остави на мира щом така е искал той. И външно никак не ми вдъхва доверие, изглежда нахален, нахакан и безочлив!

# 339
Shine day - абсолютно! Нагла работа да му се невиди #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нещо свежо

# 340
memorgana сега гледах видеото и докато четях Томе ми заприлича на  паразит, който не се отлепя от своя гостоприемник - гнусноооо и ако толкова е обичал Майкъл както казва, нямаше ли да го послуша и да го остави на мира щом така е искал той. И външно никак не ми вдъхва доверие, изглежда нахален, нахакан и безочлив!

На мен ми прилича на мафиот  имам чувството ,че се е занимавал с мръсни сделки ,а може и още да го прави и сигурно Майкъл е имал основание да се страхува от него.

# 341
  • Варна
Защото публикациите са само в някои теми. Например, когато пишем тук няма публикации. А има някой теми, в които когато се пише се трупат публикации. Обаче не знам точно кои са. Тряба да се поразровим в правилата.
Съжалявам за офтопика.
Петицията е много хубава иначе, нищо че не съм от София.

# 342
В петицията за мемориала на Майкъл вече има 107 подписа ,което е страхотно само за един ден ,жалко ,че повече се признават тези подписи ,които са на хартия!Не го разбирам много това нещо живеем в 21 век  имаме интернет от години ,а тези подписи са по -маловажни от подписите на една хартия.

# 343
Милички, подписахте ли петицията за мемориала? Изчаквам Натали да ми изпрати официалния лист и започвам да събирам подписи черно на бяло. Ще го кача тук, ако искате можеда си го принтнете и да събирате подписи черно на бяло? Нямаме никаво време - до края на седмицата. После можем да ги сканираме и да пратим обратно. Хубаво ще е отново на ръка да подпишем, за да покажат подписите черно на бяло, където трябва. Моля ви да действаме Hug

МИНКА 1, моля те сложи и тази петиция в началото на темата!
Eто от тук можете да изтеглите файла с бланката (не намерих по-подходяща дума), на която могат да се събират подписи на хартия:
http://dox.bg/files/dw?a=70bfb4517b
На първата среща събрахме над 30 подписа на хартия и раздадох двайсетина празни бланки, които ще съберем на следващата среща този уикенд. За жалост, няма как да си отпуснем по-дълъг срок, защото имаме желание нещата да се задвижат по-бързо, за да има шанс ако получим разрешение, да имаме реализиран проект за 25-ти юни или поне 29-ти август. В молбата до Столична община ще бъде посочен и уеб адреса на онлайн петицията.

# 344
За публикациите това, което аз мисля е, че всички наши постове трябва де се броят за публикация, но да си призная, не съм чела правилата. (Аз когато се регистрирах преди 2 г.  и нещо писах, сигурно са били 3 публикации по въпрос, който ме интересуваше, след това 1 г. може би, не съм писала и оттам нататък имам чувството, че това, което служи за отброяване изобщо не действа, може и при вас да е така newsm78).
Това за виждане на духове и свързване, аз лично не го вярвам, че е с човека, когото се желае да е, понеже съм православна християнка вярвам, че това е опасно и не са добри сили, които заблуждават хората Naughty, но това е дълга тема, на която мястото й не е тук Embarassed

А за Томе определено е хитрувал според мен, жалко че Майкъл не е бил по-твърд с него, сигурно се е опитвал много пъти, но Томе го е "изработвал" и нищо не се е променяло.
"Майкъл беше изплашен до смърт от него". Майкъл е изгубил контрол над собсвения си живот благодарение на Томе! Това казва видеото. Тогава е бил депресиран и се е криел от света, чудел се е какво да прави Cry
Какво ли още ще се изрови ooooh!

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 01:01 от shine_day

Общи условия

Активация на акаунт