Майкъл Джаксън - Leave me alone / Оставете ме на мира

• 33 081
  • 663
  •   1
Отговори
# 615
Иначе ето я страничката на която можете да гласувате в сайта на радиото
http://italo80s.ucoz.co.uk/publ/1-1-0-4

# 616
Коко,ти знаеш ли какво искаш от нас сега? CrazyЕ кажи как се избира една песен.Ми не мога и тва си е.Мисля,мисля  newsm78.Още ще го мисля,но трудна работа Confused.
Аз искам да кажа на всички,които искат да се включат и в чата за Майкъл да се свържат с мен на скайп galina_dimova.Там там също тече купона и се дават заявки за песни на отзивчивия ни DJ  Peace.
И само още нещо да питам-Кой ще прави следващата тема защото тази вече е към края си?Знам,че Минка имаше интересна идея.Минче,ще я реализираш ли сега?

# 617
  • Пловдив
Ох,как да гласувам само за една песен  Joy много е трудно да избера.Напоследък слушам тази най-много,така че гласувам за нея For All Time

# 618
Е,как не можете да изберете песен бе  Mr. Green Не може всички да са ви любими. Има песни на Майк, които не харесвам,даже мога да ви кажа поне 10 такива. То на фона на цялото му гигантско творчество 10 песни са си нищо. А може ли по няколко пъти да гласуваме?

# 619
Абе хора какво му мислите толкова, аз избрах една хубава песен, не ми е единствената любима, просто я свързах с празниците, ще има още много гласувания, запазете си песните, които искате да изберете и за тогава Laughing

lenitta мисля, че е по-добре по един път за да е истински вота Rolling Eyes (да не мислите само, че аз не се изкушавам  smile3508)

# 620
А да си ги нямаме тези, гласуването става само по веднъж не хитрувайте Simple Smile smile3533 newsm68 rotfImao

# 621
  • BG

Момичета и момче, от мен за класацията - Human nature....

Сега отивам да боядисам яйцата  easter, после малко  prostor clean cook, по-късно ще се включа пак.

Обичам ви!    love001

# 622
Еййй, забравих за Human Nature....Страхотна песен за всички времена! Peace

# 623
Еее добре де.Присъединявам се за Human nature Peace

# 624
Майкъл има много страхотни песни ,но една от любимите ми е Give In To Me  и затова гласувам за нея!

# 625
Коко,ти знаеш ли какво искаш от нас сега? CrazyЕ кажи как се избира една песен.Ми не мога и тва си е.Мисля,мисля  newsm78.Още ще го мисля,но трудна работа Confused.
Аз искам да кажа на всички,които искат да се включат и в чата за Майкъл да се свържат с мен на скайп galina_dimova.Там там също тече купона и се дават заявки за песни на отзивчивия ни DJ  Peace.
И само още нещо да питам-Кой ще прави следващата тема защото тази вече е към края си?Знам,че Минка имаше интересна идея.Минче,ще я реализираш ли сега?

А какъв е този чат ,къде се намира в скайп ли или на друго място?

# 626
  • BG

Малко за разкош................

# 627
# 628

А какъв е този чат ,къде се намира в скайп ли или на друго място?
Тук http://italo80s.ucoz.co.uk/publ/1-1-0-4

# 629
Не мога да определя коя е любимата ми песен. Всяка е уникална и носи собствената си красота и послание. Зависи в какво настроение съм. Сутрин слушам по-бавните в края на деня по-нажежените. Всичко ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт