Перла - Доверието - храм на любовта - Епизод 28

• 26 961
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Единият снима "Горчива любов",  другия "Забранена любов", да видим к`ва любов ще изпляскат накрая двамата.  Laughing Laughing Laughing

"Невъзможна любов ! " ще да е ! Wink Peace

# 31
  • "Перла"
Аха.
Аз съм разбрала явно друго-че ще има нов филм с тях,с по различен сценарии от Перла,а не,че ще го филмират.Ясно.

# 32
Тъжен е края на Menekse ile Halil,но  любовната история е хубава.От самото начало нашия човек се бори със зъби и нокти за любовта си.А визията му е  Heart Eyes Heart Eyes.Партньорката му също е много сладка.Има много излишна драма и доста екшън на който не съм привърженик,но там е Къванч  EmbarassedАз ще го гледам,няма как да пропусна.

# 33
# 34
Единият снима "Горчива любов",  другия "Забранена любов", да видим к`ва любов ще изпляскат накрая двамата.  Laughing Laughing Laughing

"Невъзможна любов ! " ще да е ! Wink Peace

Може и да позна  заглавието,но нека оставим времето да реши какво ще е то!Важното е и двамата да са вкарани във филм с много любов.Умеят да я играят до съвършенство  Wink Peace

# 35

# 36
# 37
# 38
Сега изгледах филма Доста съвременен но и малко психо Не знам как е приет в Турция но в арабския свят честно не го виждам Сонгюл играе доста добре много секси  големи деколтета Същото сигурно казват и комшийките за Халит от 1001 нощи За мен си е правила и лифтинг на лицето

# 39
В статията пише че новият сериал на Сонгюл ще започне да се снима от 15 март / преди пък пишеше от януари/ там също се надяват на голям успех  В него ще участва и Сердар Орчин
Сигурно статията която я бях намерила е по стара защото като знам колко са дълги сериалите скоро филм между тях двамата няма да видим освен ако не се снима между другото

# 40
Наистина е доста секси Сонгюл.И аз забелядах,че кожата и е в много по-добър вид за което много се радвам!Това момиче ще върви заслужено напред и  нагоре.Талантлива,мнооого амбициозна и работлива.  

# 41
Дано има успех и в арабския свят защото тя заслужава много но като че ли в Турция не е много популярна но благодарение на арабките се радва на такава популярност те направо я боготворят

# 42
В статията пише че новият сериал на Сонгюл ще започне да се снима от 15 март / преди пък пишеше от януари/ там също се надяват на голям успех  В него ще участва и Сердар Орчин
Сигурно статията която я бях намерила е по стара защото като знам колко са дълги сериалите скоро филм между тях двамата няма да видим освен ако не се снима между другото

Какво да правим,пак ще им се радваме.Мисля,че както Къванч,така и Сонгюл искат да докажат,че са еднакво добри не само като Инджи и Мехмет.Те преди всичко са актьори и трябва да се превъплащават успешно  във всякакви роли.За сега се справят чудесно.Ама ние пусто като ги искаме заедно!Все някой ден ще се съберат.А като спомена за Сердар Орчин се замислих колко хубаво би било да ги съберат целия екип за сериалче.Стига толкова мечти! 

# 43
Относно Забранена любов не го следя хвърлям от време на време по един поглед  но чета коментари тук там и горе долу съм в час за какво става дума а и това е втория му сезон Къванч е доста амбициозен и наистина играта му трябва да е доста на добро ниво Но там просто не може да има любов като в Перла просто защато сценария е друг Тука повече секс и привличане има А и тази Бихтер според мен не знае какво иска но види ли го при Нихал започват нейните сцени Тя май не е бременна а просто иска да върже Белюл Млад и хубав а съпруга и доста по възрастен от нея

# 44
Лагунка , доказателственият материал е супер ! Peace
Аз съм убедена ,че те не само умеят да я играят до съвършенство  , но и да изпитват същите чувства в живия живот ! Но ... всеки към своя любим , който и да е той ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт