Звездни компромати-60 част

• 64 126
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
# 46

До майката на Анелия е Бела, годеницата на Илиян, и до нея Дамян от Мюзик Айдъл.
Златка пък не го свали тоя топ.
[/quote]

Та като говорите за Анелия се сетих....
Когато пробиваше  и за 1ви път гостува при Слави и той я попита , дали наистина има ромски произход - тя каза да по бащина линия ...
При Росен Петров  сега , когато беше го отрече и даже с насмешка ,видиш ли как може такива слухове...
Тъпо се получи... tired:

# 47
Харесва ми Андреа с къса коса. Peace

# 48
За Андреа - Прическата ми е почти същата, с изключение цвета  Peace Скоро я видях (сигурно от мен е взела идеята  Mr. Green) беше беюз допълнителни кичури и косата й беше ужасна, горния пласт много по-къс от останалите, и стърчеше.. ужас, освен това и беше изгоряла и сякаш мъртва.. но пък компенсираше с облекло  Peace

# 49
Снимки на Райна от Тайланд

Много надебеляла ми изглежда. Thinking

# 50
  • Стара Загора
Страхотен клип  Hug Hug Лейди Гага е страхотна...

# 51
# 52
Е чак пък много надебеляла не изглежда,да не кажа хич,ръцете и са дори много слаби,крачетата и изглеждат по-пищни,но може от дънките така да е излязло на снимката.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 00:08 от анаморф

# 53
  • DE
На Андреа, горката, дайте да съберем някой лев, че да и купим един панталон. Ще му изстинат яйчниците на момичето - все с къси поли..
А Райнето аз по принцип я харесвам много. Естествена и непринудена е, ама да беше направила една свястна песен, щях още повече да я харесвам.

# 54

Надебеляла ли? Според мен има перфектни пропорции, за сметка на стил. Винаги има вид на селско девойче.

# 55

Не знам дали сте го пускали вече, ама не можах да се въздържа, защото изпаднах в ступор, като го видях.

Донатела Версаче -гола http://www.theplacebg.com/index.php/page-outrageous/164-2010-01-25-02-53-01.html

Кошмар...и ние ли ще изглеждаме така някой ден?  #2gunfire

# 56

До майката на Анелия е Бела, годеницата на Илиян, и до нея Дамян от Мюзик Айдъл.
Златка пък не го свали тоя топ.
[/quote] Аз пък мисля,че грешиш..Това до майката на Анелия е сестра и Wink

# 57
  • София

Надебеляла ли? Според мен има перфектни пропорции, за сметка на стил. Винаги има вид на селско девойче.

Да,бухнала изглежда Mr. Green

# 58
Идеална фигура има Райна и е отишла до Тайланд, най- накрая, явно.

# 59

Не знам дали сте го пускали вече, ама не можах да се въздържа, защото изпаднах в ступор, като го видях.

Донатела Версаче -гола http://www.theplacebg.com/index.php/page-outrageous/164-2010-01-25-02-53-01.html

Кошмар...и ние ли ще изглеждаме така някой ден?  #2gunfire

Пускано е преди 3-4 теми  Peace

НА въпроса: искрено  се надявам,че не  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт