Звездни компромати-60 част

• 64 259
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
По ред на номерата:
Емилия с първия тоалет е хубава, огърлицата е прекрасна. Ръкавиците... може и без тях.
Втория тоалет - tragedy...
Мария с тези подвиквания ми е абсолютно кръчмарска на вид. Можеше и черен чорапогащник да обуе.
Андреа без изкуствената коса е хептен зле. Роклето е трагично!
Камелия е пак Андреа Wink
Ивана ако качи още 5 кила и аз се нагримосам като нея, може да ни объркат Joy
Галена е отслабнала доста. Роклята не ми харесва.
ГотоУ, отчетох се с коментар баш като свекърва Mr. Green

# 391
Андрей е толкова свежа така.. Flutter
Мария- стилна и красива. Heart Eyes
Галена- прекрасна визия, но как не погледна етикета наистина ooooh!

# 392
При изпълнението на Галена дават за миг некоординирания танц на Андреа "умело"  съчетан със цупене на уста което избива рибата просто  ooooh!

# 393
При изпълнението на Галена дават за миг некоординирания танц на Андреа "умело"  съчетан със цупене на уста което избива рибата просто  ooooh!

Ма то беше точно като риба  Mr. Green

# 394
# 395

Със сигурност. То си беше обществена тайна.

Бижу, самата песен е точно такава кръчмарска, и подвикванията са в нея. Между другото въпросната песен, която и аз не харесвам, но е тотален хит по заведенията и класациите струва 8хил.евро. Mr. Green

Иначе да добавя още малко и аз  Laughing

Галена е прекалено официална според мен за тая песен. И чупките които прави никак не отиват на тоалета, прическата и т.н.

Андреа е по-добре с къса коса, отколко иначе. Между другото пуснали са клипа с Шаги и Боб Синклер, но му хванах само края по Сити Тв. Ако някой го види някъде качен, нека да метне линк. да я видим.

# 396
Цитат
Собственикът на Локомотив Пловдив Коко Динев е пребивал системно бившата си съпруга - Нелина. Това призна самата фолк певица пред Нова телевизия.
Тоя за всичките ли официално се жени?  newsm78 Не помня да е казвала някъде, че е била омъжена... Thinking

Авче, на мястото на Камелия си сложила Андреа. Би ли го оправила, искам да видя Камелия. Hug

# 397
Освен Нелина, Анелия също е била малтретирана от Коко.
Бижу, по-хубава си  Hug

# 398
Тцъ, не му е била съпруга.
Между другото Нелина го разказа това в "На кафе" .

# 399
Значи сега е ред на Емилия? Confused Tired

Flutter Blush Hug

# 400
Бижу, оправих го. Embarassed Hug
Така е, който се опитва да учи за Държавен и да виси във форума едновременно. Mr. Green

# 401
Значи сега е ред на Емилия? Confused Tired

Flutter Blush Hug

Щом първата е била  малтретирана - няма как другите да  не са ..... newsm78

Милена Славова - в младите си и слаби години !

Явно това клинче и е любимо и достатъчно разтегливо щом пак е с него  Mr. Green  http://www.slusham.com/img/milena_slavova_2.jpg

# 402
http://www.youtube.com/watch?v=3K5XmGd6H9E&feature=player_embedded  Joy Joy Joy

"Дръзката инициатива с участието на Дейвид Бекъм е част от кампанията, която тече от няколко месеца на Острова - "Sport Relief", и която е насочена към привличане на повече хора на спортните площадки."

# 403
http://www.youtube.com/watch?v=3K5XmGd6H9E&feature=player_embedded  Joy Joy Joy

"Дръзката инициатива с участието на Дейвид Бекъм е част от кампанията, която тече от няколко месеца на Острова - "Sport Relief", и която е насочена към привличане на повече хора на спортните площадки."
hahaha hahaha hahaha Колко е естествен! Wink

# 404
Гледах клипчетата без звук, така че ще коментирам само визията на.. дамите.
Емилия не ми хареса изобщо, нито с първата, нито с втората рокля. На втория клип прическата и искрено ме развесели. Огърлицата наистина е прекрасна.
Мария - средна работа. Имала е и по-добри и по-лоши попадения.
Андреа с къса коса ми харесва повече, роклята е грозна, но аз не съм и очаквала друго.
Галена ме изненада приятно, всъщност  тя ми допада най-много.

Динев не ми се вярва да малтретира Емилия. Не знам защо, но си мисля, че с нея си е намерил майстора.

Общи условия

Активация на акаунт