Звездни компромати-60 част

• 64 226
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Аз пък мисля, че по-добре да ти подарят галерия, от колкото клюкарски салон за красота.
А пък аз пък мисля, че е още по-добре, вместо да ти подаряват галерия или клюкарски салон за красота, да те заведат в такъв салон за красота, за да ти придадат малко по-неолигофренски вид, ако въобще е възможно да се постигне нещо в тази посока с изкуствата за разкрасяване в този случай! ooooh! Mr. Green
На стари години това създание ще изглежда сигурно така...

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 15:32 от Бижy

# 527
Връзката е че цигарите Мерилин са едни от главните спонсори на добрите Пайнерки в момента, и във всичките им клипове, има какво ли не с лошо Мерилин. Така се рекламират. В началото направо пушиха и показваха цигарите по клиповете, но им забраниха, и сега по друг начин. Та те са лица общо взето на тази марка, предполагам че и изложбата е с тая цел, и затова певачките са там.

О, Боже, това не го знаех.  Confused

Бужу, в Онази тема говориха за стайлинга на това момиче, той умишлено се променя към по-авангарден. Изобщо не мисля, че самият й личен вкус стои зад такава промяна.
По-скоро имидж мейкър. Преди е изглеждала доста по-банално:
http://i.dir.bg/stars/images/features/f_29132233.jpg
http://media.abv.bg/img.phtml?id=128585

# 528
Връзката е че цигарите Мерилин са едни от главните спонсори на добрите Пайнерки в момента, и във всичките им клипове, има какво ли не с лошо Мерилин. Така се рекламират. В началото направо пушиха и показваха цигарите по клиповете, но им забраниха, и сега по друг начин. Та те са лица общо взето на тази марка, предполагам че и изложбата е с тая цел, и затова певачките са там.
Не мога да повярвам. Shocked И за цялата тази фолк тъпотия, измислят изложба на Анди Уорхол!!?!! Те т'ва вече е чалга, ама ЧАЛГА!!!
Тази чудесно смислена рекламна кампания, която така "хитро" се води на няколко фронта, концепция на Краси Герговци ли е?
А онзи ден се подхилквах колко е тъп … 83;фа, но явно ркламната мисъл е много по-голяма, отколкото съм подозирала.

# 529
На първите 3 снимки от линка в Дир, Деница много ми харесва! Дори на снимката от откриването не я намирам за трагична, харесва ми тази прическа.

# 530
  • UK
Току що забелязах, че долу вдясно в линковете с приятели на сайта се мъдри Николета Лозанова. Това откога е така и защо, всъщност? Малко е идиотско на фона на ДБМ, СНБМ и Ла Лече, примерно. Съвсем мъничко обаче. Simple Smile

# 531
Бужу, в Онази тема говориха за стайлинга на това момиче, той умишлено се променя към по-авангарден. Изобщо не мисля, че самият й личен вкус стои зад такава промяна.
По-скоро имидж мейкър.
Мерси, 10 c's, не знам коя е Онази тема, но този имиджмейкър трябва да го застрелят! ooooh!

Ти пък сега, МГМ, к'во се правиш, че не ти е приятелка Никито? Twisted Evil Поне е хубавица, ако не друго.

# 532
# 533
По-скоро имидж мейкър.
Мерси, 10 c's, не знам коя е Онази тема, но този имиджмейкър трябва да го застрелят! ooooh!

Не трябва. Много си е в час за целите на представяне на галерия за модерно изкуство.
Щеше да бъде голямо разочерование визия , като тази на Преслава например да я презентира. Всъщност , както се оказва в основата всичко е една и съща боза ( или цигара) Онази тема беше посветена на нея, като кураторка...

# 534
  • Варна
А на мен, Деница ми прилича на онези монаси, капуцини май бяха. Ужасно идиотска прическа. А иначе е миловидно и приятно момиче.

# 535
Лилана има метална ръка от скелет на врата. изглежда ужасно потресаващо и нелепо  Naughty

# 536
Не трябва. Много си е в час за целите на представяне на галерия за модерно изкуство.
Само в случай, че разглеждаме главата и прическата поотделно. Иначе трябва. Mr. Green
Сетих се за темата. Peace

# 537
Тук не ви ли харесва?
http://i.dir.bg/CMS/2010/03/23/a_16b1b2.jpg
http://i.dir.bg/CMS/2010/03/22/a_16aece.jpg
Обожавам такива прически, явно не съм в час  Thinking
За откриването е доста по- смела, наясно съм, че на много хора не би допаднало, но на мен ми харесва. Намирам я за класическа, малко ретро прическа - много женствена и малко френска ми стои, не знам дали правилно я усещам, не разбирам толкова, но такова настроение ми носи.

# 538
На мен много ми харесва ... доскоро и аз бях с такава косица сигурно затова.

# 539
Ама хора, тя изглежда като дете от Дом №8 с тази прическа!  Shocked На нея просто не и отива!

Общи условия

Активация на акаунт