Звездни компромати-60 част

• 64 290
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • на пистата
ми аз  снимки точно на преслава в цял ръст не видях,гледах видеото,но много ми цепи и пак нищо не видях

# 661
Верно ле и това за раздялата  между Магда и Краси Черния? Досега не съм чела никъде инфо .

# 662
Верно ле и това за раздялата  между Магда и Краси Черния? Досега не съм чела никъде инфо .

А те дали са се разделили не се знае... то едното не пречи на другото  Peace

# 663
  • София
Имаше цяла статия по темата в "Уикенд" за раздялата им. Обаче доколко е вярно - само те си знаят  Wink

# 664
ми аз  снимки точно на преслава в цял ръст не видях,гледах видеото,но много ми цепи и пак нищо не видях
Eто я:
Преслава
Преслава с колежки

Снимки от наградите на "Нов фолк"
Андреа,Анелия и Галена
Анелия
Във вихъра на танците
Райна 1
Райна 2
Преслава и Анелия
Обща

# 665
  • София
Райничка нещо не ме кефи,тя след раздялата с Коцето нещо погрозня Tired

# 666
# 667
След Преслава и Анелия , най-много харесвам Райна. Нищо селско не виждам в нея. Обратно, много по-свежа, нежна и естествена е от останалите и с убийствено тяло. Андрея например колкото и да пъчи виме, не може да и стъпи и на малкия пръст.  Mr. Green

# 668
Райничка нещо не ме кефи,тя след раздялата с Коцето нещо погрозня Tired
И аз забелязах ,че от както не е  с Коцьо ходи по-наглиже,облича се като клошарка,не се гласи толкова,косата си не прави:

Преди(каква жизненост)
--1--
--2--
--3--

А от сегашната й екзурзия личи една повяхналост,не се е снимала със Светльо...Една изпита изглежда:
---1---
---2---

# 669
Много е готина с кокосовия орех, роклята е напълно в унисон с всичко останало  Simple Smile

# 670
Просто е без грим, неглиже ( ами на почивка е все пак ) и пак е хубава.
Аз когато съм на почивка, съм си един таласъм, косата вързана как да е, размъкнати шорти и тениски. От хубост и помен няма.. Mr. Green
Друго си е сутрин като се почна с един куп бои и баданарката. ( майтап да става  Laughing )

# 671
Райна ми хареса на наградите, само не разбрах защо не избра други бижута. Тези обици ми евтинеят. Или и те са подарък от фенове? Laughing

# 672
# 673
в лимузината на BLife гост Орлин Орлинов :

http://www.bnews.bg/article-6970

Момичетата са пълен потрес Confused

# 674
Цитат на: chudo link=topic=482134.msg14622451#msg14622451 date=1269448207
не се е снимала със Светльо
[/quote
А дали е била с него? Все още не е обявила новия си избранник.

Общи условия

Активация на акаунт