Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 2

• 79 222
  • 908
  •   1
Отговори
# 75
  • На точното място
Май ще трябва и ние да се разхождаме до БТ. Ако знаех, че вадят някакви списъци щях по-рано да отида да проверя. Мъжът ми подаде документи на 24.02 а аз  на 05.03 и още нямаме отговор ooooh!

# 76
  • Бургас
Май ще трябва и ние да се разхождаме до БТ. Ако знаех, че вадят някакви списъци щях по-рано да отида да проверя. Мъжът ми подаде документи на 24.02 а аз  на 05.03 и още нямаме отговор ooooh!

Виждам че си от Бургас. Случайно да знаеш кога БТ имат обедна почивка и ти кой ДУ си избра???

# 77
  • На точното място
Аничка, аз те питам същите неща в др.тема  Laughing
БТ имат почивка от 12,30-13,00 ч
Аз си избрах Британски културен център.
Днес или утре ще ги посетя и да ги поразпитам, за да съм подготвена.

# 78
  • София
Току що ми се обадиха от Европа - почвам на 23-ти  Rolling Eyes

# 79
отново за запис на заповед, която ми иска ДУ:
ДУ е БГЦПО, как да сменя ДУ, като вече имам издаден ваучер?Нали е невъзможно?

# 80
  • Бургас
Аничка, аз те питам същите неща в др.тема  Laughing
БТ имат почивка от 12,30-13,00 ч
Аз си избрах Британски културен център.
Днес или утре ще ги посетя и да ги поразпитам, за да съм подготвена.

Laughing  Laughing  Laughing
Аз още не съм си подала док - надявам се днес да  ми остане време да мина през БТ. Вчера говорих с Британски Културен Център и от там ми казаха че в момента имат мн желаещи за сформиране на групи и групите им са вечерни през седмицата(пон, ср, петък от 17:30   - до 20 с почивки от 10мин.)  и съботно  - неделни Питах ги за учебниците - казаха че са включени.
Също така говорих и с Британика при тях май има още неясноти, чакам днес да ми се обадят да ми кажат дали ще правят курсове, защото все още чакат одобрение от БТ. Но при тях стандартните нива били по 3 х 128часа, а от БТ им плаща ли само по 3х 100часа и нещо спомена за доплащане ако курсистите желаят. Аз се чудя към кой от двата да се ориентирам защото за Британика съм чувала доста добри отзиви.  А ти имаш ли впечатления от  Британски културен център???
 Това е моето инфо дано съм ти помогнала с нещо.  Ако нещо ново науча ще пиша:)

П.С. Нали може днес да си подам само док без да пиша ДУ - а ако после ме одобрят тогава да си избера?

# 81
  • На точното място
Аничка ,  Hug благодаря за инфото. Аз ще мина да ги питам, дали има вариант да се започва от 18,00ч , защото работя до 18,00 и са ми на 5 мин от офиса. Това че вкл и учебниците е супер. Трябва да си напишеш ДУ в документите, но казват че можеш да го смениш като си взимаш ваучера , затова искам да съм подготвена предварително с инфо.
Много странно че Британика още нямат яснота newsm78. То другите са Европа, ама аз не ги искам.

# 82
  • Бургас
de_desto Уфф за Европа и аз не искам , че нещо не чувам мн добри отзиви от такива които са изкарали  стандартни курсове. Ще чакам днес до обяд да ми се обадят от Британика и след обяд отивам в БТ Simple Smile А инче вчера от Британика ми казаха че мислят началото на април да сформират група- което е идеално за мен

# 83
Така звъннях в още едно ДУ, Регионален Бизнес център Плевен, където също искат запис на заповед, освен БГЦПО. Имат ли право изобщо на такова действие спрямо обучаваните? Къде трябва да търся правата на обучаваните, т.е. в коя институция? Цялата работа е толкова българска, че съжалявам че се захванах. Това е само пример как не могат да се оползотворят европейски пари. И последен въпрос: Имам ли поне право да се откажа от ваучера?
Благодаря ви предварително за отговора.

# 84
  • Варна
Имаш право да се откажеш.
Нали знаеш, че което не е изрично забранено е разрешено. Юридически няма пречка да изискват подобно нещо  Peace

# 85
Маришка, а ти знаеш ли къде изнасят списъците във Варна?

# 86
  • На точното място
Аничка, в БТ отиваш в 8-ма стая. Напиши си документите предварително, че става по бързо. Аз случих на много любезна служителка и ми обясни много неща. За съжаление незнаех всичко за което да попитам ooooh!.

# 87
  • Варна
Маришка, а ти знаеш ли къде изнасят списъците във Варна?

Видно е, че не съм Мариша, но ще опитам да отговоря.

Ако списъците не са долу на входа, отиваш и питаш в стая 302 и правиш справка дали си одобрен/а. В същата стая издават ваучерите.

Като чета какви проблеми имате с Ду се радвам ,че вече почнахме курса. Колкото по-рано почнали, толкова по-рано ще приключим  Simple Smile

# 88
  • На точното място
Много ме е яд , че тия списъци ги няма в нета. Какво им пречи. И без друго ги набират на компа - да ги качват в сайтовете на общините.
Сега аз трябва да си търся специално превоз през почивката, че са ми далече, за да прегледам списъците  ooooh!

# 89
  • Варна
Влад@ , не знам, но Сребърна паричка ти е дала инфо  Peace
de_desto, няма как да изтипосат личните ти данни в нета  Peace

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 13:00 от mari6a

Общи условия

Активация на акаунт