"Дързост и красота":Тема 58

• 27 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
От мен малко красота в този хубав неделен ден...... Crazy

# 196
2) За оправдаването на поведения  в отговор на Нена:  нЕма нужда вече - то трябва да се научиш да четеш "между редовете" (кадрите) за да схванеш идеите и внушенията на ДиК. Или в новините Outta Joint За повече детайли  виж  последните публикации  в полза на Брук -  "Брук е аматьорка..."

Не е нужна особена фантазия или способности за четене между редовете (кадрите), защото Брук ми е ясна от самото начало - изпечена егоистка, трябва в тълковния речник името й да стои като обяснение на думата егоист  Naughty
Да не говорим, че е дащна мома и който не е поискал, той не е получил. за тУЙ също си има една не особено приятна думичка, та може и срещу нея в речника пак да пише Брук  Naughty

# 197
coolcool   Forrester69 !

Думите след теб са излишни!

Благодаря ти,радвам се,че вече има интелигентни хора в темата Mr. Green  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 198
  • Край ''синьосиньото синьо море''

За повече детайли - виж  последните публикации в пресата в наша полза  -  "Брук е аматьорка" newsm30 newsm78

За повече детайли - виж  последните публикации  -  "Брук е аматьорка..."  newsm78

За повече детайли  виж  последните публикации  в полза на Брук -  "Брук е аматьорка..."  newsm78

3) За якото копиране на Дрийм:  newsm78
 Пак виж последните публикации   -  "Брук е аматьорка..." newsm78   

В по-късните часове  очаквайте горещо ПРОДЪЛЖЕНИЕ на статията от
Афера.бг   Rolling Eyes за най-новите собствени СЕГА разследвания в полза на Брук  newsm78
Moже да  е от топлото време  днес,ама newsm78 Thinking newsm78 Thinking newsm78 newsm78 newsm78

# 199
Берина, страхотни са, и трите сияят  Hug Фийби с права коса  Crazy

# 200
Брей, брей, гльодам бая дискусия се е заформила  Crazy
Хайде и аз да се намърдам неканена в нея  Mr. Green Crazy
...
Ох, мога и още да напиша по темата, ама хайде да не е наведнАж  Crazy
Форестър, твойто дупИ яко ли е, че да понесе толкоз истини   Mr. Green
Дрън-дрън,тинтири-минтири,врели-некипели hahaha

Дааа,Фена ,като не знае какво да каже и .....мозъкът му се изглажда!    Joy
Апропо,ако исках да се заяждам с някого,ти винаги си ми на разположение...   Peace

Но очаквам скоро и Sega да се откаже ...    Mr. Green   че то за Брукаситка нема мноу думи да се опише...    Mr. Green   "Секс" и "мъж"  изчерпват съдържанието й!!!    Peace

А за Нена   ,      newsm51 newsm51   !
С две-три изречения описано цялото 50-60 годишно житие-битие на баба Брук : Секс,мъжове, секс, мъжове,секс,мъжове.....То друго при нея нема....   Joy Joy

# 201
Добра новина! Амбър се завръща в "Дързост и Красота"!  newsm44
В Уикипедия-та на сериала, тя е в графата "Upcoming cast members" т.е актьорите, на които в бъдещите седмици в Америка им предстои да се появят или да излязат от сериала. Все още не пише дата, но пък пише, че това ще стане веднага след излизането й от "Младите и неспокойните". Супер, нямам търпение да се завърне и да посъживи малко сюжетите с Рик, който в момента е доста позаспал там...

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 11:27 от SuperGeorgi

# 202
С две-три изречения описано цялото 50-60 годишно житие-битие на баба Брук : Секс,мъжове, секс, мъжове,секс,мъжове.....То друго при нея нема....   Joy Joy

Joy Joy Joy
Aз да добавя - мъжове, секс, тест за бащинство... мъжове,секс ,тест ...мъжове, секс, тест  Whistling
Тия в болницата ...  сигур още докат я видят да влиза и правят залагания - тоя път 2-ма или 3-ма се гласят за бащи на бъдещото лапе на развратната бабичка   newsm47

# 203
Джинджи, забрави за сълзите в очите след теста, пардон в лявото око  Mr. Green

Не ви ли прави впечатление, че там , където е намесена Брукаситка винаги има една голяма въпросителна, доскоро относно бащите, а сега вече и при майките  Mr. Green

# 204
Йееее, много се кефя че Амбър ще се върне. Party Party Party

Между другото тия дни вече трябва да започне 24-ти сезон в Америка нали?

# 205
Ето от мен днес:

Рич и Брук говорят за Рик и Стефи, Рич иска Рик да изчезне от живота на Стефи и от компанията. Стефи се обяснява на майка си и Стефани за случката с колата, че е отишла да сложи край на връзката им, и т.н. (Тейлър е разкошна и днес, коса и дрехи, много е свежа).
Стефани не разбира защо Стефи трябвало да е в колата му изобщо. Ерик е свикал спешна семейна среща да обсъдят бъдещето на Рик във фирмата. Брук казва на Рик да стои далеч от Стефи и го обвинява за създалото се напрежение в семейството.
Рич се появява при Тейлър, Стефи и Стефани. Рич обвинява майка си, че не му е казала нищо, а е знаела за връзката, но Тейлър защитава Стефани, че са искали да решат проблема преди Рич да разбере, за да не се стигне до крайности. Рик пита майка си дали би го подкрепила срещу Рич, Брук отговаря завоалирано, но в посока "не".
Срещата започва и Стефани казва, че иска да прати the little bastard back to Paris  Laughing Рич казва на Рик, че никой няма да го подкрепи, дори собствените му родители, да си събира багажа и да се маха като стои далеч от Стефи.
Стефи и Тейлър разговарят за Рик и чувствата му и са на различни мнения. Рич напомня на Рик, че се е съгласил последния да остане във фирмата след смъртта на Фийби само при обещанието на Рик да стои далеч от семейството му и като се е забъркал със Стефи той е нарушил обещанието си. Ерик също се изказва против Рик и казва, че Рик сам си е виновен за ситуацията. Ерик казва, че каквото и да стане Брук е тази, която ще е най-засегната, защото трябва да избира между мъжа и сина си, затова тя трябва да реши дали Рик ще остане или не във фирмата (други вече казаха, че не могат да работят с него в компанията). Брук не харесва това, че трябва да избере, Рич я подканва с: "Лоугън?" и епизода свършва.

Рик наистина си наруши обещанието и забърка кашата, прекрасно знаейки как ще реагира Рич и тайно надявайки се Рич да уважи чувствата на дъщеря си. Стефани, Тейлър, Рич, а и Брук както изглежда, са убедени, че Рик само използва Стефи да отмъсти на Рич и да го нарани за всичкото време, през което Рич е наранявал хората, които Рик обича. Малко ми стана мъчно за Брук, че е между чука и наковалнята, но от разговора й с Рик ми стана ясно, че се опитва да мисли и се мъчи да е обективна, което е похвално  Mr. Green

Интересно какво ще направи Амбър като се върне. Георги, чакаме да ни разказваш  Grinning

# 206
Между другото не помня, че Грант е умрял от рак. Това давали ли са го или сега го измислиха. ДОста се надявах, че ще се появи и ще оневини Ридж и ще говори с Рик за случката.

# 207
Между другото не помня, че Грант е умрял от рак. Това давали ли са го или сега го измислиха. ДОста се надявах, че ще се появи и ще оневини Ридж и ще говори с Рик за случката.

Беше женен за Мейси, когато почина от рак  Peace Аз много го харесвах като образ, не знам защо се отърваха толкова бързо от него,  а и няма как да го съживят  Mr. Green Щом връщат Амбър и Уип, тайно се надявам да върнат и Дикън  Crazy

# 208

Беше женен за Мейси, когато почина от рак  Peace Аз много го харесвах като образ, не знам защо се отърваха толкова бързо от него,  а и няма как да го съживят  Mr. Green Щом връщат Амбър и Уип, тайно се надявам да върнат и Дикън  Crazy
А да сетих се, че имаше и нещо такова с Мейси.

# 209
Благодарности на Dream Team за времето, което отделя да се отзовава с готовност на питанията от мен и други!
Също Благодаря и за завоалираната покана за присъединяване към вас от краси.мира:
Цитат
Но очаквам скоро и Sega да се откаже ...    Mr. Green   че то за Брукаситка нема мноу думи да се опише...  "Секс" и "мъж"  изчерпват съдържанието й!!!  

Но не ми дава сърце да се откажа от позицията си заСЕГА Simple Smile
1) Първо - защото тогава може да Ви стане скучно като сте монополюсни. Сякаш го правите със себеподобни от вашия пол - като "обратни"  Cry Не - много сте ми симпатични за да Ви го причиня!
2) Второ - защото всички симпатизиращи на Брук (освен един "един храбър воин) се старахуват да се обадят срещу такъв сплотен отбор, какъвто сте заформили, за което моите поздравления    bouquet и на вас, а също и на "Сам войнът е войн"  за упоритостта да поддържа двуполюсния модел в ДиК форума;
3) Трето - винаги съм в защита на слабите и онеправданите, а тук само се напада избирателно слабостта само на едната страна и се затварят очи за подобно поведение в останалите герои! Не може така - трябва някой да се опита да покаже "добрите" страни на падналите и да бъде обективен и ако има грешка да имат шанс и за прошка. Брук ги има и явно бъдещата тенденция в сериала е натам, ако следите Щастлива...
4) Четвърто - чуствам, че е симпатията Ви към мен и е доста по-голяма от тази към самотния войн, за което също благодаря, и може а я загубя, ако не съм последователна - затова оставам заСЕГА на страната на "онеправданите" :  поне докато са такива.
5) Ще се опитам да съм обективна и към вас и на ваша страна, когато и вашите любимци са в изпаднало положение и когато сте неоспоримо прави и когато истината е безспорна!

Two Hearts всички! Радвам се, че Ви има!

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 15:56 от Sega

Общи условия

Активация на акаунт