"Дързост и красота":Тема 58

• 27 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • somewhere near the sea
Филмът се казва Дързост и красота,а не "В манастира" #2gunfire
Ако някой се чувствува скандализиран и лично засегнат от това,че някоя жена може да спи с когото си поиска,никой не го кара насила да гльода Naughty
Ша си го подчертая у тефтера Naughty

# 256
  • somewhere near the sea
Рик смята, че Тейлър и майка му искат да му "промият " мозъка, за да каже каквото го накарат и е много ядосан.
Константин продължава да се мазни на глуповатата Фийби, която не схваща какво чувства той.Той е учуден, че Фийби е много влюбена и намеква, че Рик не й е верен. "Колко пъти го потърси днес?"-налива масло в огъня той.smile3508 Фийби се ядосва:"Мога да му звънна още сега, за да ти докажа, че грешиш". Наистина му звънва, но той й затваря, което потвърждава съмненията, които й "вкарва" Константин. "Непрекъснато му търсиш извинения" - подклажда музикантът.
Брук се обажда по телефона на Тейлър като й казва, че Ридж се е изпуснал пред Рик. Притеснена е. В това време Рик беснее, смята, че идеята е на Стефани, сигурен е, че ако е стрелял, ще помни.Тейлър й казва колко е ядосан Рик. Съмнява се, че ще постигне успех.  ooooh!
Рик се прибира, за да говори с майка си. Тя разбира, че той е разстроен и гневен.  CloseТой повтаря, че не е способен да насочи пистолет към някого. Едновременно изправя Брук на нокти като размахва пистолета пред лицето й. Тя му се скарва, че я дразни, накрая заявява, че Ридж е казал истината. "Гранд е излъгал, той беше идиот"-крещи Рик. "Ти беше травматизиран"-успокоява го майка му. smile3560 Рик не разбира защо чак сега вадят на показ тази тайна-може би е заради връзката им с Фиби. "Ридж ти е промил мозъка, мамо." Разочарован е, че тя отказва да вярва на сина си. След това оставя съобщение на Фийби.
Константин разказва на Фийби за съобщението и телефона, за да разбере тя, че Рик не е човекът, за когото го мисли. Outta Joint След това пуска съобщението-Фийби е потресена. Shocked
Когато Бриджит научава, че Рик ходи на терапия при Тейлър, тя се страхува, че под хипноза той ще разкрие тайната за сменените яйцеклетки. Скоро след това разбира, че той е разстроен и го съветва да се оправи с Фийби и Ашли.
Ник идва при Брук, за да я пита дали е обмислила предложението му за "Спалнята на Брук".

Ник, Брук и Тейлър обсъждат ситуации, свързани с Рик и се чудят как травмата ще се му отрази.
Фийби подозира, че Рик има чувства към друга жена и споделя това с…Ашли newsm09 като я пита дали няма някакви идеи коя би могла да е „другата”. "Имаш ли доказателста коя е тя?"- също пита Ашли. "Знам само, че е уличница"-трескаво отговаря Фийби.
Рик споделя със сестра си за стрелбата. Смята, че е дело на Ридж - той иска да убеди съда, че не е бил виновен първия път, за да намали присъдата си сега."Искам да бъда с Фийби"-едва ли не проплаква той. "Само тя ти вярва, ти никога не си я разочаровал"-казва Бриджит, но по погледа му разбира, че има нещо гнило. Изтръгва признание за случилото се с Ашби. Предупреждава го, че ако й каже, тя може да не го разбере правилно.
Брук също споделя с Ник проблема- той недоумява дали пък тя не разбира, че по този начин може да вкара сина си в затвора #Crazy Брук се моли на Тейлър да помогне на сина й. "Ти си майка, която обича и милее за децата си, също като мен"-казва Брук- "Ние можем да загърбим недоверието помежду си".
Фийби споделя с Ашли, че Рик я избягва напоследък. Той идва, но я вижда колко е кисела. Прави се на "гръмнат". Иска от нея да му каже защо се цупи. Фийби го моли да бъде честен с нея."Коя е, Рик"-пита момичето.
Тейлър казва, че не се притеснява от това, че Брук ще работи с Ник, защото е сигурна в любовта му.
Бриджит получава обаждане от Карл, чистачът от лабораторията, който й казва, че има сведения за яйцеклетките.  phoneuu"Аз знам какво стана през онзи ден"

# 257
Днес "Дързост и Красота" става на 23 години! Честито! newsm59

И вижте какво забавно видео е било заснето и пуснато в интернет послучай годишнината: http://www.youtube.com/watch?v=BKUMA9JeYI8

# 258

Днес "Дързост и Красота" става на 23 години! Честито! newsm59

Да ни е честито!   bigdance2

Фен, със сериала сте набори. Да не забравиш да почерпиш по този повод  Peace

Хора, известни сме  Crazy Всички теми във форума "Кино и телевизия" са се превърнали в подтеми на ДиК  Crazy

Цитат
Аз също не съм доволна ,че филма продължава да го снимат.Наистина става "Дързост и красота".Тоя филм за мене си е, извинявам се за думата "курвенски".Сменят си ги мъжете помежду си както си искат.

Цитат
След известно време ще стане безинтересно и Листопад ще се превърне в Дързост и Красота.

Цитат
Напълно съм съгласна- отдавна бях писала, че имам съмнения, относно този сериал.Ще започват да смучат от пръсти поради зрителски интерес и ще прецакат всичко. Може да стане и "краят остава за вас!". Не че съм гледала Дързост и красота, но си спомням че бабите го гледаха, а много от тях вече не са живи!

Цитат
Аз ще спра да гледам сериала в момента,в който се превърне в сапунка,както обикновено става с добрите идеи.В самото начало на "Дързост и красота" го гледах с интерес до етапа,в който всеки се жени за всеки.

# 259
Хахаааааа страхотно клипче.....Баба Стеф и Торн/по долни гащи/ са супер...... Party Crazy

# 260
Цитат
Хора, известни сме  Crazy Всички теми във форума "Кино и телевизия" са се превърнали в подтеми на ДиК  Crazy

Цитат
Аз също не съм доволна ,че филма продължава да го снимат.Наистина става "Дързост и красота".Тоя филм за мене си е, извинявам се за думата "курвенски".Сменят си ги мъжете помежду си както си искат.

Цитат
След известно време ще стане безинтересно и Листопад ще се превърне в Дързост и Красота.

Цитат
Напълно съм съгласна- отдавна бях писала, че имам съмнения, относно този сериал.Ще започват да смучат от пръсти поради зрителски интерес и ще прецакат всичко. Може да стане и "краят остава за вас!". Не че съм гледала Дързост и красота, но си спомням че бабите го гледаха, а много от тях вече не са живи!

Цитат
Аз ще спра да гледам сериала в момента,в който се превърне в сапунка,както обикновено става с добрите идеи.В самото начало на "Дързост и красота" го гледах с интерес до етапа,в който всеки се жени за всеки.

И си представи, че тези коментари се отнасят за сериали с най-много 200-300 епизода и едва няколко сезона. А "Дързост и Красота" вече е с над 5700 епизода и сега започва 24-тия си сезон. "Пътеводна светлина" пък приключи миналата година с 15,762 епизода и 72 сезона.  Crazy
И все пак, колкото и голям символ на 'гротескното' и 'пошлото' да е "Дързост и Красота" сред българите, според мен, а и според много други хора(предимно чужденци), този сериал-класика е един от най-добрите сериали, правени някога. Неслучайно е и най-гледаният сапунен сериал в световен мащаб. Напълно заслужено!

# 261
Ето и от мен, после ще ви чета:

Всички чакат Брук да обяви, че Рик трябва да напусне фирмата, Брук иска да говори със сина си насаме.
Стефи казва на Бриджит, че Рич иска да изхвърли Рик от компанията.
Брук пита Рик защо не е стоял далеч от Стефи като знае как са щели да се развият нещата, а той казва на Брук, че тя самата знае какво е да се влюбиш, не мислиш много за последствията. (дааа, прав е Рик, знае Брук)
Рик казва, че той, майка му и Ерик са имали хубава връзка и после се появил Рич, който се е намесил в живота им и е развалил всичко.
Стефани е сигурна, че Брук не е част от семейството и няма глас в семейните решения за компанията и пита Ерик защо оставя на Брук да реши. Той казва, че решението засяга най-вече отношенията между Брук и Рич, затова така е най-честно.
Брук мисли, че Рик я манипулира, той казва, че наистина иска да управлява с Ерик и че обича Стефи. Рик протестира ядосано, че Рич контролира живота му и че наистина държи на работата си и на семейството (Брук и Ерик), че това е всичко, което му е останало.
(Не й е лесно на Брук между чука и наковалнята, пак трябва да избира между сина си и Рич)
Бриджит казва на Стефи, че знае какво е да си паднеш по грешния мъж - Дикън и Ник, но Стефи трябва да сложи край на това, да продължи живота си, следват комплименти колко красива, умна, забавна е Стефи и че ще си намери някой друг.
Брук обвинява Рик, че не му пука за нея и как се чувства, че тя обича Рич, че го е защитавала много пъти, но той само е лъгал и се е мъчил да ги раздели, следователно решава, че Рик няма място в компанията.
Рич влиза в стаята и се кефи, дава му един час да се изнесе от сградата.
Брук отива да съобщи на другите. Стефани й казва, че независимо дали Брук вярва или не, тя разбира, че й е трудно. Пита я дали му е казала да напусне, Брук я поглежда с насълзени очи и кима леко за "да".
Брук изглежда съсипана, Рич влиза при нея и казва, че е направила правилното нещо. Рич й благодари от цялото си сърце, че благодарение на нея Рик няма да припари повече до Стефи (дали??).
Рик е пратил съобщение на Стефи, тя идва да го види, той й казва, че трябва да напусне. Тя отвръща, че няма да се получи между тях, Рик я кара да заминат заедно  и й предлага да се омъжи за него.
Край.

Колкото и да й е тежко на Брук, в тази невъзможна ситуация тя наистина направи правилния избор според мен. Рик трябва да порасне и да се научи да спазва обещания и да мисли за последствията преди да прави каквото и да било.

# 262
  • somewhere near the sea
Как извъртяха на 180 градуса отношенията между Рик и Ридж. Като малък Рик искаше Ридж да му е баща, радваше се, когато за 6969696-ти път се съберат с майка му, гледаше да му се хареса, затова и стреля в Гранд....А сега, а  и нататък са непримирими врагове, че и съперници Wink

И....кой казва, че Стефани е била грозна newsm78

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 16:03 от Marsia

# 263
 Е не очаквам да се включат директно и бабите и дядовците от пейките на село, които са например твърдо в Брук отбора.

Ама,  ти сериозно ли ?!  newsm78
Щото аз още не съм срещнала баба, дето да е от Брук отбора  Thinking
Баба ми още гледа сериала ,та само като покажат Брук и  ... "гювендия" й е най-милата дума hahaha
Отделно приятелките на баба ми (цял един град бабета)  всички са на същото мнение. Не знам за кое село говориш, ма май и ти не си вярваш много  Laughing

А днес  #Crazy
Ама как можаха значи  Crossing Arms- миловидната, сладка 18-годишна Фибка до оня въртозъбъл-крокозъбъл баа Ашли , в  конкуренция за сърцето на Рик...
леле щех да падна от коня , такъв жесток контраст се получи ...  Joy Joy

# 264

А днес  #Crazy
Ама как можаха значи  Crossing Arms- миловидната, сладка 18-годишна Фибка до оня въртозъбъл-крокозъбъл баа Ашли , в  конкуренция за сърцето на Рик...
леле щех да падна от коня , такъв жесток контраст се получи ...  Joy Joy

Joy Joy
Даа,нещо като "Баба и внуче на дуел за мъж!"    Mr. Green

# 265
Joy Joy
Даа,нещо като "Баба и внуче на дуел за мъж!"    Mr. Green

Да бе ...тоя Рик цел на майка си ...
И оназ навремето опраши свекър си, дедо Ерик, като стой та гледай  ooooh!
Сетне имаше  ... полегнала мий Тудорка със зета ...  не пожали мамина си щерка клета ... Mr. Green
Та Рик, не е кат да е нямало от кой да се учи  Mr. Green

# 266
Ехе значи от днес почва 24-ти сезон. Имаме още да наваксаме. По мои груби сметки през януари 2012 ще започнем да излъчваме епизодите от 2011, което значи, че до Юли ще сме ги излъчили и започваме епизодите от същата година.

# 267
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Има интелигентни хора във форума каза Дрийм и аз и вярвам, защото ги знае по-отдавна и по-добре.Верно Naughty

Но мили съфорумци, нали не вярвате, наистина че Брук е само "черна"?Изрусена е  Mr. Green
Огледайте се - тя дори е Руса  JoyИзрусена Naughty
То никъде и в живота няма само бяло и черно!
Това е само в приказките!ДИК е приказка!

Наистина някои май вярвате, че тя има само лоши качестваДо момента това са ни показали и това сме видели Mr. Green и в нея не са заложили сценаристите и нещо добро?Може,ама де го!? Или не виждате, когато нещо е добро?Пак може,ама де го !? Или го отричате само за спора!Как да отричаме нещо дето го няма!?

Особенно не е за вярване, че се изкривяват моменти от филма само и само да се очерни Брук, надявам се не умишлено, а неволно Simple Smile Е,туй изби сичките морски твари и дислоцира де що има умивалник Mr. Green 
Не може да се нарича прелъстяване и разврат всяко от действията на Брук.А как да се нарича newsm78 Точно както прави Стефани.Стефани знае какво прави Naughty Naughty Naughty А другите да са агънца, да седят кротко и да чакат лошата Брук  да ги изпапка.Нито са чакали,нито ги е изпапкала Mr. Green Ами нека и партньорите и да поемат малко отговорност понякога.Дали,ама едва ли!!! Joy

Ама не може така и не е така!Е,баш така си е!!! Peace

Л Е К А    smile3524

Адмирации за порива на всички нови,ама четете бре, преди да  се изявявате!!! Hug Peace

# 268
Сузи  Hug, както винаги, ясна и изчерпателна  Peace

# 269
Честита ни годишнина на ДиК!    bouquet

Славата си е слава дали е лоша или добра - все си е реклама!
Явно се котирам добре сред вас заСЕГА - няма значение как, щом съм цитирана цял ден. love001

Виждам и че се чувства липсата ми доСЕГА и има носталгия по мен щом  се коментират старите ми постове и затова бързам да попълня липсата   Joy
А то думите могат да се обърнат всякак и BAHKO 2, susy и други наистина забавно ме цитират  bouquet

Започвам и аз по-точно да цитирам кое за кого пиша, че иначе е объркващо.
И не се разбира за кого са репликите, че не са за всички!

Ето Щастлива не е разбрала, как и отдадох вчера справедливост и че не само съм чела белите и букви, а отдавна забелязах, че тя освен щастлива е и честна и си казва за  доброто у Брук (14 стр.,   « #205 Понеделник, 22 Март 2010, 13:45 ») когато го види. Тя мисли НЕПРАВИЛНО, че не съм го видяла. Отбелязах това вчера само 4 поста по-надолу на същата 14 стр. (« #209 Понеделник, 22 Март 2010, 15:43 »).  Вижте в този ми пост 3)

Цитат
3) Трето - винаги съм в защита на слабите и онеправданите, а тук само се напада избирателно слабостта само на едната страна и се затварят очи за подобно поведение в останалите герои! Не може така - трябва някой да се опита да покаже "добрите" страни на падналите и да бъде обективен и ако има грешка да имат шанс и за прошка. Брук ги има и явно бъдещата тенденция в сериала е натам, ако следите Щастлива...

С горното отдавам заслуженото на обективността на Щастлива и стартирам разследването за "тайните Брук явления " . Както Ви намекнах  преди - ще има продължение на разследването на афера.бг.
Затова ето ви въпросче с повишена трудност. То е от рода "Намери прилики - разлики в картинката". Може да не отговаряте незабавно, ако не се сещате веднага. Помислете добре - имате време за размисъл до утре.

newsm03  Открийте кои са "тайните" Брук-истки в АнтиБрук отбора? За да е верен отговора - достатъчно е да се намери само един определящ прикрит или открит Брук показател.

Ако не се получат смислени отговори до утре, цялото разследване ще бъде публикувано Он-лайн във форума. Очаквайте горещите разкрития за това "кои са те и как бяха разкрити"!  hahaha  

Това е за днес, че съм малко заета и по-малко ще се "закачам".

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 21:50 от Sega

Общи условия

Активация на акаунт