Ако някой се чувствува скандализиран и лично засегнат от това,че някоя жена може да спи с когото си поиска,никой не го кара насила да гльода

Фийби се ядосва:"Мога да му звънна още сега, за да ти докажа, че грешиш". Наистина му звънва, но той й затваря, което потвърждава съмненията, които й "вкарва" Константин. "Непрекъснато му търсиш извинения" - подклажда музикантът.
Той повтаря, че не е способен да насочи пистолет към някого. Едновременно изправя Брук на нокти като размахва пистолета пред лицето й. Тя му се скарва, че я дразни, накрая заявява, че Ридж е казал истината. "Гранд е излъгал, той беше идиот"-крещи Рик.
Рик не разбира защо чак сега вадят на показ тази тайна-може би е заради връзката им с Фиби. "Ридж ти е промил мозъка, мамо." Разочарован е, че тя отказва да вярва на сина си. След това оставя съобщение на Фийби.
След това пуска съобщението-Фийби е потресена.
като я пита дали няма някакви идеи коя би могла да е „другата”. "Имаш ли доказателста коя е тя?"- също пита Ашли. "Знам само, че е уличница"-трескаво отговаря Фийби.
Брук се моли на Тейлър да помогне на сина й. "Ти си майка, която обича и милее за децата си, също като мен"-казва Брук- "Ние можем да загърбим недоверието помежду си".
"Аз знам какво стана през онзи ден"

Всички теми във форума "Кино и телевизия" са се превърнали в подтеми на ДиК 
Всички теми във форума "Кино и телевизия" са се превърнали в подтеми на ДиК 

- миловидната, сладка 18-годишна Фибка до оня въртозъбъл-крокозъбъл баа Ашли , в конкуренция за сърцето на Рик...

- миловидната, сладка 18-годишна Фибка до оня въртозъбъл-крокозъбъл баа Ашли , в конкуренция за сърцето на Рик...

Изрусена 
Е,туй изби сичките морски твари и дислоцира де що има умивалник
Точно както прави Стефани.Стефани знае какво прави
А другите да са агънца, да седят кротко и да чакат лошата Брук да ги изпапка.Нито са чакали,нито ги е изпапкала

Открийте кои са "тайните" Брук-истки в АнтиБрук отбора? За да е верен отговора - достатъчно е да се намери само един определящ прикрит или открит Брук показател.
Препоръчани теми