Пролетни РУСЕнски вълнения

• 26 062
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Еййй невероятни сте милииички Simple Smile)) Никак не съжалявам,че се записах във вашата тема.А вие при кога сте раждали?
Аз мисля да раждам в АГ-то при д-р Матеева.Тя ме следи.

много добър избор!  Peace

# 76
Еййй невероятни сте милииички Simple Smile)) Никак не съжалявам,че се записах във вашата тема.А вие при кога сте раждали?

много добър избор!  Peace

и аз така мисля  Peace

# 77
 Момичета, как ставаше зписването за млечната кухня, че см забравила,  приятелката ми от Франция ще се връща с детето другия месец.

Само да добавя към отговорите, че записването може да стане всеки понеделник от 11,30 в Млечна кухня , а в пунктовете за раздаване на храна е по график в различни дни от месеца.

РР.Извинявам се за двата поста един след друг  Embarassed

# 78
аз  съм при доктор кунев.  първата  бременност ми я следеше доктор шишкова а родих при кунев и сега се записах на консултация при него и съм много доволна

# 79
Здравейте , нас пак ни нямаше известно време  Rolling Eyes
Да се запиша в темичката , да не ви изпусна , пък после ще наваксвам с четенето  Simple Smile

# 80
Добре дошли момичета  Hug Hug
Аз се замислих за д-р Кунев
В понеделник ходих в Аг-то за да си пусна изследвания и се минава и видеозон, случи се д-р Кунев, много доволна останах, да видим имам още да мисля, въпреки, че на акушерка съм се спряла този път, а според нея е излишно доктор, но да видим имам още време.
Преди малко се обадих в клиниката на д-р Бойчев за видеозона, дадоха ми час за 16 април и да питама ок някой е ходил скоро колко време закъсняват с часовете, в смисъл ако разхождаме и сина ми, няма да има търпение да чака 3 часа в коридора та да сме подготвени

# 81
  • русе
Добре дошли момичета  Hug Hug
Аз се замислих за д-р Кунев
В понеделник ходих в Аг-то за да си пусна изследвания и се минава и видеозон, случи се д-р Кунев, много доволна останах, да видим имам още да мисля, въпреки, че на акушерка съм се спряла този път, а според нея е излишно доктор, но да видим имам още време.
Преди малко се обадих в клиниката на д-р Бойчев за видеозона, дадоха ми час за 16 април и да питама ок някой е ходил скоро колко време закъсняват с часовете, в смисъл ако разхождаме и сина ми, няма да има търпение да чака 3 часа в коридора та да сме подготвени

по добре без него там винаги се чака независимо от часа така че най малко  и в най добрия случай с  час закъснение  ще минеш

# 82
  • в огледалото на живота
shanel,дано не прозвучи като реклама,но аз родих дъщеричката си преди 3мес.точно при д-р Кунев,за мен е невероятно добър  сециалист,но най-вече ЧОВЕК,с отношение спрямо пациента си.Бях на консултации при него,винаги внимателен,отзивчив,търпелив спрямо въпросите които имах.И въпреки ,че съм здравно осигурена,избрах да си платя за лекар него,доверих му се и не съжалявам.Големите,,светила,, освен да ти гледат портмонето,за друго почти не мислят.Мога да кажа едно огромно благодаря,за истинският му хуманен дълг към професията му.  bouquet

# 83
# 84
Чочиии много мило  Hug  bouquet Heart Eyes

# 85
Добро утро!

# 86
Добро утро  Hug

# 87
добро утро Simple Smile

# 88
Добро утро! Аз си избирам капучино   Mr. Green

# 89
Добро утро!
Аз искам кафенце Wink
Цитат

много добър избор!  Peace

и аз така мисля  Peace

Peace

Общи условия

Активация на акаунт