Пролетни РУСЕнски вълнения

• 26 062
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Аууу страшна работа Чочиии . Аз съм за кафе...ама хехе  Laughing Мляко с какао нещо няма ли ?! Stop Stop
А междудругото вярно ли е,че не пускат мъж да се качи на свиждане в стаята в АГ-то? Защото пък едни познати мъжа се качвал два-три пъти за по 15тина мин при жена си.

# 91
Elbeli,специално за теб  Hug:

# 92
А междудругото вярно ли е,че не пускат мъж да се качи на свиждане в стаята в АГ-то? Защото пък едни познати мъжа се качвал два-три пъти за по 15тина мин при жена си.
явно е имал познати,които са го качили,по принцип не пускат горе  Peace

# 93
То аз докато се събудя и за мен останал чая...ама няма да го откажа де... Laughing
Хубав ден на всички  Hug

# 94
Благодаря ви за помощта!

Моля, някой ако живее или е живял в Мартен или Иваново да ми пише.

Алида, пълна ти е кутията, затова пиша отговора тук:
Оказа се, че и двете момичета са в чужбина... Имам позната, която поддържа връзка с едното по скайп. Можем да и изпратим съобщение кога и къде ще бъде срещата ви  Hug

# 95
Чочиии ти ме убии  Flutter Flutter Добре,че мъжо не чете форума  Joy

# 96
Чочиии ти ме убии  Flutter Flutter Добре,че мъжо не чете форума  Joy
smile3534 smile3533 smile3532

# 97
Изчистих си пощата, но тя защо събира 30вх и 30 изх и не сигнализира, че е препълнена?   newsm78

Благодаря много на всички, които ми помогнаха да открия своите съученички от Мартен и Иваново.

Относно това, дали пускат мъже в АГ-то, според мен е, колкото повече връзки имаш, толкова повече пъти таткото ще влезе. Аз смятам, че не е пригодено да влизат външни хора, особено мъже, за разлика от Ескулап, но докато бях там и мъже се разхождаха и се пушеше в банята и общо взето връзкарите си правеха каквото искат.

# 98
Аз не знам какви са условията,за пръв път ще ида там  Blush Но пък не е ли вече малко нечовешко да родиш и мъжа си да слезеш да го виждаш долу,като казарма ... Наистина пак казвам не знам нито как са стаите,колко легла и т.н.

# 99
Но пък не е ли вече малко нечовешко да родиш и мъжа си да слезеш да го виждаш долу...
Grinning Малко, но пък нали в новия комплекс ще може да има посещения,.... когато го открият...

# 100
мм дано да го открият скоро Simple Smile

# 101
  • Русе
Но пък не е ли вече малко нечовешко да родиш и мъжа си да слезеш да го виждаш долу...
Grinning Малко, но пък нали в новия комплекс ще може да има посещения,.... когато го открият...
 Има логика да не се пускат външни хора...ами все пак това са родилки,с операции,с шевове,бебоци...Мислите ли че е добре да се качи един бухащ или подсмърчащ баща в стая с 3-4-5 и повече родилки.
  Оправдавам такива правила.Не ми беше приятно да слизам и да гледам близките през грозното решетено прозорче,но за няколко дни не мисля че е фатално.Можело е за тези години да направят една зала за посещения...не мисля че комлекса архитектурно не го позволява.

# 102
Здравейте,
Необходимо ми е Удостоверение за родствени връзки от Общината, за да получа еднократната помощ при раждане и да подам документите за детски надбавки, и в тази връзка въпросът ми е може ли бащата на детето да отиде и да го вземе с моята лична карта (да уточня, че не сме сключвали граждански брак).
През 2008г. чаках 2 дни с бебешока по час на опашка, поне времето беше хубаво (август мес.), а сега ще трябва да се помъкнем и четиримата вероятно...

# 103
Мисля, че тези документи се получават лично или с нотариално заверено пълномощно.

По въпроса за свижданията - в Патология пускат на свиждане, но в Родилно - не. Аз и връзкари не съм виждала, освен един татко - доктор.

По-добре да не пускат - не е приятно за останалите.

Когато раждах можеше през прозорчето да се видим, но след това - във фоайето започнаха да пускат, но наистина 2-3 дни се издържат - сега има телефони ... пък бебето е абсурд да му го дадат и по-добре - току виж "лепнало" нещо.

Тъй като аз бях много зле - ама наистина много с молби пуснаха майка ми да ме види и то тя се помоли - аз не исках никой да ме вижда.

За сметка на това, всичко което си поискаш и ти донесат на портала ти го доставят в стаята до леглото, от което аз бях много приятно изненадана.

# 104
Е аз разбирам,че всичко е стерилно и т.н. но ходихме в Аг в друг град когато се роди племенника ни.Стаите бяха с по две,най-много три легла.И татковците могат да идват в коридора имаше едни масички,там се виждахме с родилката.И освен това бащата може да е там докато ражда и като роди да му се каже "да роди се момченце живо - здраво".
Така как се казва?Бащата къде стои?Не мисля,че той трябва да е изолиран от процесът-раждане.Повечето татковци искат да са съпричастни,малкото което е да  е поне навън в коридора някъде и поне да види жена си и детето си като излезат от родилна зала.поне това...

Общи условия

Активация на акаунт