за височината

• 74 580
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Здрасти и от мен!
Аз съм 176 и тежа 65кг.
Малко е гадно ако сложа ток 10см. и ставам почти 2 метра, което вече е грозно.

110 см. са от земята до кръста ми. Защо са ми токове от 10 или повече см.? Laughing

# 181
Определено за високите и слаби жени - по-представителни са и по-добре им седят дрехи - последното си е лично мое мнение. Ниските пък да ходят на токчета, което не изключва и високите да ходят на токчета - ако някоя има съмнения относно токчета и висък ръст, да си пусне фешън канала  Sunglasses
Та за жени смятам, че 173-5 и 52-3 кг е идеалното  Wink

За мъжете ръста да е над 175 смятам, че е прилично, както и да се грижи за формата си, да е с добро и стегнато телосложение.

# 182
...Та за жени смятам, че 173-5 и 52-3 кг е идеалното  Wink...

Лекарите не са на същото мнение /както и повечето мъже/...

# 183
Aбе 50 кг на 170 е малко анорексично, ше ме прощаваш  Crazy

# 184
за мъже , над 180см

# 185
Мъжът трябва да е с една глава по-висок. Така всеки път, когато жената го погледне, ще се сеща, че му е дошло до гуша от нея... Joy Joy

# 186
Нещо хич не ме привличат ниските мъже  Thinking По принцип четох че то си е заложено в генетиката, в първичния инстинкт на жената: по-едрите и високи мъжки могат да защитават женската и да създават здраво и яко поколение  Laughing (или нещо от този сорт).
С една дума хич не ми се връзва картинката жената да стърчи над мъжа. Дали с токчета или без  Whistling

# 187
Аз пък съм ниска,но и мен ме влекат мъже над 1.80м.

# 188
.. аз съм на 16 и съм 175 и се чувсвам малко нисък .. почти всички мои приятели са по-високи от мен ..  ;x .. майка ми е 170,баща ми 183 .. проблема е,че 8-ми клас г/д се запалих много по фитнес/стреет фитнес и страшно много се натоварвах - по 2 часа тренировка на ден г/д (имам щанга 25 кг-по 100 пъти серия,след това тренировка с дъмбели (5кг), лицеви,кофи,набирания, клекове и т.н)  и сега след 1 година като направих перфектното тяло за мен почнах да се притеснявам за височината ..  ;x ще може ли някой да ме посъветва какво да правя(знам че имам още малко да раста, но .. благодаря предварително! .. ppp (не пуша, не пия ..)

# 189
  • Бургас
За мъже - важно е да е по-висок от мен. Някак картината на жена, която се извисява над мъжа си не ми харесва, както и не ми допада жената да тежи много повече от мъжа си /въпреки че за любовта няма граници, мерки и теглилки  Whistling Mr. Green, моля да не се обиждат влизащите в тези определения, нищо лично  Peace/

Aбе 50 кг на 170 е малко анорексично, ше ме прощаваш  Crazy

Много даже  Mr. Green

# 190
С мъжа ми сми  по 1,70 ,но  кво да се прави. Важното  е   , че  си пасваме  и  си  живеем добре. Съдба, имала  съм и по-високи  от мен гаджета   ,  но  явно  не  височината  им  е  била  от значение   . Иначе   и  на мен ми  се   искаше   съпругът ми   да е  по-висок  от мен   поне  с 4-6 см.
Дъщеря  ни  е  миньонче -165 , а  сина  ни  е  178 .За мъж  никак  не  е зле. За  жена   може   и  по-нисък ръст .

# 191
.. аз съм на 16 и съм 175 и се чувсвам малко нисък .. почти всички мои приятели са по-високи от мен ..  ;x .. майка ми е 170,баща ми 183 .. проблема е,че 8-ми клас г/д се запалих много по фитнес/стреет фитнес и страшно много се натоварвах - по 2 часа тренировка на ден г/д (имам щанга 25 кг-по 100 пъти серия,след това тренировка с дъмбели (5кг), лицеви,кофи,набирания, клекове и т.н)  и сега след 1 година като направих перфектното тяло за мен почнах да се притеснявам за височината ..  ;x ще може ли някой да ме посъветва какво да правя(знам че имам още малко да раста, но .. благодаря предварително! .. ppp (не пуша, не пия ..)

Абе чаве...Много филми гледате днешната младеж...Пък и стрийт почнал...Е пак добре че ни си закачил зоба че навремето ги фанах едни пишлигари с твойте статистики да си пердашат инжекции тестостерон в задниците...Земи се освести овреме щоото.... ooooh! ooooh!

# 192
  • София
Дъщеря  ни  е  миньонче -165 ,

леле, няколко пъти се меря и установявам 164 см ръст, пък хич не се чувствам миньонче...аз ли съм в грешка или сантиметрото... newsm78   ама това си е екстра ръст за жена, мисля..  е, не възразявам 3-4 см още, че вечно не си стигам нещата по горните рафтове в кухненските шкафове..  Laughing

# 193
Дъщеря  ни  е  миньонче -165 ,

леле, няколко пъти се меря и установявам 164 см ръст, пък хич не се чувствам миньонче...аз ли съм в грешка или сантиметрото... newsm78   ама това си е екстра ръст за жена, мисля..  е, не възразявам 3-4 см още, че вечно не си стигам нещата по горните рафтове в кухненските шкафове..  Laughing

За  жена  не   е  фатално , в смисъл ако   е  по-нисичка  .Миньонче  в добрия смисъл. Аз някак  гледам дъщеря си    от "високо"  ,   и   странното  е ,  че  вече  няколко  години  / от както  разбрах ,че няма шанс да порасне и см дори/ все не мога  да   я приема   толкова  дребничка. Просто  ми  се   иска  да  е  по-височка .Пусти  гени, какво да се прави  , прилича на  свеки.

# 194

е, не възразявам 3-4 см още, че вечно не си стигам нещата по горните рафтове в кухненските шкафове..  Laughing

Е, аз почти всичко си стигам, макар, че понякога  дори и аз се надигам на пръсти. Wink Аз пък не бих възразила 3-4 см. по-малко  Crazy, но природа. Навремето, когато се "заомъжвах", имах немалко кандидати около моя ръст, но някак ниски ми бяха Crazy, трябваше да се съобразявам да не нося високи обувки, едно от нещата, които харесах в мъжа ми беше и ръста/и с токове, пак е по-висок от мен/.

Абе, както казваше един наш бивш съфорумец : " В леглото всички са равни". Embarassed

Naughty Но ръст 165 за жена не мисля, че е нисък. Wink

Общи условия

Активация на акаунт