за височината

• 74 560
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Човек като се влюби сантиметрите не играят роля.

В моето семейство сме доста високи, аз съм 1.90, сестра ми е 1.85.

Влюбих се безумно в миньонче, 1.58, въпреки че до сега бившите ми приятелките са били доста високи.
До сега никога не съм проявявал желание да закрилям или да се грижа за някой.
От както съм с жена ми, само на такива чувства ме избива, все си мисля, че е прекалено мъничка и нежна да върши това и онова и бързам аз да го свърша.

# 196
  • София
Абе, както казваше един наш бивш съфорумец : " В леглото всички са равни". Embarassed

мдааа... Laughing съгласна съм с бившия съфорумец...остават открити въпроси извън леглото...пустите му горни рафтове по шкафовете, примерно ..  Laughing

# 197
160 см. с вдигнати ръце съм, вечно се катеря по платформи и токове над 8 см! Laughing
Гадже под 185 съм нямала, рекордът беше един състудент 196, мъжът ми е 193. Не знам защо така, може би има нещо от това, за което говори Адриано.Дребното, дето не може само да си стига рафтовете и кухненските шкафове! Laughing

Слава Богу, синкото се оформя дългокрак и висок. На техния род.

# 198
Малко е дразнещо на моменти - покани те някой на танц, и като те види такава дребна, все се напъва да те вдига. Или на входа на рок-клуба някакви с едва покарал мъх по бузите, да ми искат лична карта. Толкоз ли не видят, че съм дърта, се чудя. А може и да си имат някакви други съображения де.
Най се забавлявам обаче с комплексите на разни колежки и познати, които са с 1-2 см. по -високи от мен. Все ме използват като мярка за нисък ръст. Дойдат на малко по-високи токчета от моите, премерят се с мен, и доволни и с блеснали се прибират вкъщи и спят спокойно, че са ега си и стройните гаджета Laughing Една дори със сълзи на очи ми съобщи, че за пръв път срещала човек, който да е по-нисък от нея. Май трябва да я запозная с новата колежка - предполагам, че като я види, ще си разкъса от радост сутиена, че има и оооще по-дребни от нея. Laughing
Имах навремето един другар, не особено висок и все го майтапеха разни едрококалести завистливки, че се движел с мен, за да изглежда по-снажен.

# 199
Хубавото на 175-те см. е, че дори и да си закръглена малко, не ти личи толкова колкото ако беше 160 например. Лошото на 175те см. са обувките 40ти номер, ама това тяло трябва да стъпва на голяма упора нали така  Peace

# 200
Хубавото на 175-те см. е, че дори и да си закръглена малко, не ти личи толкова колкото ако беше 160 например. .............
  Да бе да....
  По-закръгленка 175-ва  се води едра жена.И да не споменавам епитети,с които може да бъде награждавана. Crazy
  Докато едно миньонче ,слабо или пухкавко,все ще си изглежда мъничко и сладичко.  Wink

# 201
Да бе, защото 160- сантиметоровата и 70 килограмова е  много мъничка е сладичка. Мисълта ми беше, че ако вземеш 2 жени- и двете примерно по 60кг. но едната 175, а другата 160 см. познай на кого ще викат дебелана.

# 202
E, ти пък сега, "дебелана". Тя ще е едно заоблено "шики". Laughing

# 203
Да бе, защото 160- сантиметоровата и 70 килограмова е  много мъничка е сладичка. Мисълта ми беше, че ако вземеш 2 жени- и двете примерно по 60кг. но едната 175, а другата 160 см. познай на кого ще викат дебелана.
  А не не.Такива сравнения ,според мен,не са много правилни. Stop
  Трябва да се гледа съотношението ръст/тегло.Индекс телесна маса ли се казваше? Rolling Eyes
  Ако съпоставиш една 160-ва жена със "по-закръглен" индекс и 175-ва със същия индекс,ще видиш,че първата ще е просто закръгленка,а втората ще ти напомня слон (или какво там).

# 204
Айде сега кой е по дебел. Говорехме за друго. Антонио Бандерас, Ал Пачино, за дамите дет не харесват ниски. А на мен от миньончета ми пада пердето, луд съм по високи хубавици и много си падам по средни на ръст сладурани. Имам само едно изискване: да ми харесат. Не зависи от ръста. 

# 205
  • София
Имам само едно изискване: да ми харесат. Не зависи от ръста. 

А това дава доста голямо разнообразие на избора  Laughing

# 206
  • Стара Загора
Трябва да се гледа съотношението ръст/тегло.Индекс телесна маса ли се казваше? Rolling Eyes

Индексът на телесната маса е един чисто статистически показател, който, като всичко друго статистическо, е едно твърде сухо число, което не означава абсолютно нищо... Ще ми хареса някоя жена и аз ще й кажа: "Дай ми моля те ръста и теглото си, че да ти изчисля ИТМ-то и да видя дали влизаш в границите на изискванията ми"... Щото видиш ли, аз съм педант и не мога да се занимавам с такива жени, които са извън допустимите ми девиации от определеният от мен идеален ИТМ...
С една дума - дрън-дрън-ярина...! Mr. Green
Хареса ли ми някоя жена, мОре, ни'кви индекси, височини и килограми не ме интересуват... Naughty

# 207
    Ekcnpec,ако казаното е към мен,то....
    Обръщам вниманието ти,че споменах за индекса по конкретен повод (изказването на Джиджелин).
    Съгласи се ,има значение по какъв повод  казваме това или онова. Wink 

Иначе ,спор няма.Харесването си е харесване,то не се измерва в см,кг и т.п..  Peace

# 208
Позабавлявах се  Laughing
Аз съм 1,73, според мен перфектен ръст  Flutter  Mr. Green Нямам обувки с ток под 8 см., на ниски ми е истинска мъка да ходя.
Фината структура не е свързана с ръста- аз съм 55 кг. с тънки кости, доста "миньони" са по-тежки от мен, което прави малко смешна идеята за закрилата...Сложих миньони в кавички, защото има Балкан разлика между "ниска жена" и "миньонче"  Laughing

# 209
Цитат
Сложих миньони в кавички, защото има Балкан разлика между "ниска жена" и "миньонче" 
                              Бе, аз веднъж без да искам бях извън България. Бе, тия хора как се размножават, мен импотентност ме хвана. Добре че не стоях дълго та не стана хронично. Тука са хубави жените, вярвайте ми. И то повечето. Не знаете какво е навън. Леле!!!!

Общи условия

Активация на акаунт