Синка при 10 месечно бебе?

• 4 261
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Проблема с каката е защото тя е страшно нервна и като седи бебето в нея след две минути почва да вика...То е бебе- нормално е да скубе удря с ръчички и да щипе - аз и така мисля че е станало  - то я е ущипало и тя е решила "да му покаже" какво е и го е ущипала в отговор - но е доста злобно - синката е голяма колкото малък лимон...а и те са сестри само по бащина линия..уф

# 16
синката е голяма колкото малък лимон...а и те са сестри само по бащина линия..уф
Колкото лимон?!?! Мога да си представя как го е ощипала!
Определено имате проблем, вземете мерки.

# 17
  • Germany
...а и те са сестри само по бащина линия..уф

Ето това подозирах и аз  Confused Съжалявам, но продължавам да смятам, че проблема е във вашите отношения с нея и е рефлектирал върху бебето.

# 18

Ето това подозирах и аз  Confused Съжалявам, но продължавам да смятам, че проблема е във вашите отношения с нея и е рефлектирал върху бебето.

Уф като е уф защо оставяш бебето на "НЕРВНАТА КАКА", не я защитавам за постъпката, но според мен причините за синката са комплексни както е казала и дамата пред мен.

# 19
Може да даваш Арника, мисля, че ще помогне за синината щом е толкова голяма.
За каката нямам думи. И моят най-големият е от друг баща, но не мога да си представя да направи подобно нещо. А Момчил го е удрял, хапал, скубал, всичко, което едно бебе може да направи...Големият чак сълзи са му избивали, но стиска зъби и най-много да викне и да си отиде в стаята. Имате сериозен проблем.  

# 20
Проблема с каката е защото тя е страшно нервна и като седи бебето в нея след две минути почва да вика...То е бебе- нормално е да скубе удря с ръчички и да щипе - аз и така мисля че е станало  - то я е ущипало и тя е решила "да му покаже" какво е и го е ущипала в отговор - но е доста злобно - синката е голяма колкото малък лимон...а и те са сестри само по бащина линия..уф

Сериозно се замислете дали и по колко време да прекарва въпросната кака с бебето.
Лично аз бих изолирала детето си от хора с подобно поведение.
Не обичам да съм крайна, но новините всеки ден са пълни с от гадни по-гадни обяснения за насилие над деца.
Замислете си и дали преди това бебето не е било обект на насилие от страна на кака си.
Няма нужда да е покрито със синини, за да има такова нещо.
Поговорете си сериозно с момичето, хич не е малка, за де не осъзнава какво е направила.
Напротив, 200 на 100 съм убедена, че го прави нарочно и с умисъл.

# 21
  • до една звездичка
Не бих се притеснявала за синката. Тепърва ще има мнооооого такива - като проходи, като започне да бяга, да пада....

На твое място не бих си оставила повече детето само с каката.

# 22
  • Пловдив
Много,много сериозни разговори би трябвало да проведете с нея.Ако трябва се консултирайте с психолог.
Тази проява(а също и евентуални такива,за които не знаете) са признак,че има нещо много притеснително в отношенията между двете сестри.Това само ще се задълбочава,ако не се вземат мерки.

Но да ущипеш злобно малко бебенце и то синината да е колкото лимон,представям си какво ущипване е било Cry,това е просто ужасно и то извършено от човек,който е вече пълнолетен Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 10:37 от Mirkam

# 23

Аз се въздържах от коментар с първия пост, но тук вече не се стърпях. Това съвсем не е оправдание. Трябва да се поработи върху поведенето на каката. Тя е пълнолетна и носи  отговорност за постъпките си. Не може да таи такава злоба към бебе. Някъде има проблем. И моето дете има брат само по бащина линия. На 14 години е, но "мре" за сестра си. И той е скубан и хапан, но дори не е погледла лошо сестра си.

# 24
в такъв  случай не бих оставила бебето с каката, на тази възраст човек добре съзнава постъпките си и не мисля , че един разговор ще промени нещата, а колкото до синката моя откакто е проходил все си има по няколко

# 25

Мда.... както и подозирах. Обтегнатите отношения м/у теб и каката рефлектират върху бебето.
Предлагам сериозен разговор и ако трябва среща, разговор, насоки от специалист...
Това е първата индикация за проблем...

Мойте деца също са с голяма разлика. (от едни и същи родители са Mr. Green) Имало е и сега пак има малки дози на ревност от големия към малката... Но нали се сещаш какво ще стане ако единия или другия умишлено удари, ощипе другия... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 26
  • Варна
Егати, ощипването...мажи с крем арника.

# 27
знаете ли някакво мазило или средство за мазане на толкова малко бебе, така, че да му мине по бъро синката

Няма нужда да мажеш с нищо, ще му мине от самосебе си без проблем.

# 28
Няма нужда да мазаш с нищо.Синката ще си мине от само себе си.

По другата тема,ще се въздържа от коментар...

# 29
  • София
Не се вкопчвайте в думата. Моите са от една майка и баща, но по-напред писах каката понякога ошамарва малкото.
По-често трябва обаче да спасявам каката от малкото.

Общи условия

Активация на акаунт