Синка при 10 месечно бебе?

• 4 255
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
 Wink Ние с брат ми сме с малка разлика (2 години), но майка е разказвала колко яростно съм го била, пъхайки ръчичка в креватчето му ... от ревност. Като по-големи, като се сбием е имало шамари и за двамата, без значение кой е виновен и кой е започнал ... но при разлика почти 18 години това не е вариант  Tired

# 31
  • Стара Загора
Сложи му компрес с риванол.

# 32
  • Mediterraneo
Чак пък да мажеш синката с нещо...
Ами като проходи, като започне да бяга, да пада, да скача. Цялото ще е в синини, все ще го мажеш ли?!
Не се превземайте толкова!

За постъпката на каката трябва да помислите по- сериозно.

# 33
  • София
 Синините на децата минават бързо ,като щом се ударят бързо се намазват с олио.
Само ,че каката на 18 години би трябвало да се владее и сериозно да си поговорите.

# 34
Малките деца имат крехки кръвоносни съдове и нежна кожа. Едва ли каката го е ощипала чак толкова зловещо, просто синките и раните тепърва ще бъдат част от живота на малкия човек, придобити дори от съвсем невинни падания и удрания. Не бих си сложила на сърце тая така ужасна травма. По-спокойно. А и децата са си деца, бият се, карат се, без изобщо да се замислят, дали другия го боли. Наскоро в една моя тема ме направиха на две стотинки, защото смятам една 20-годишна госпожица за достатъчно зряла млада жена, а не за дете, та в тая връзка вашата 18-годишна кака е направо бебе. Нормално е да щипне братчето, като му се ядоса. Бъди сигурна, че и братчето няма да й прощава, като стане малко по-голямо и самоуверено.

# 35
Малките деца имат крехки кръвоносни съдове и нежна кожа. Едва ли каката го е ощипала чак толкова зловещо, просто синките и раните тепърва ще бъдат част от живота на малкия човек, придобити дори от съвсем невинни падания и удрания. Не бих си сложила на сърце тая така ужасна травма. По-спокойно. А и децата са си деца, бият се, карат се, без изобщо да се замислят, дали другия го боли. Наскоро в една моя тема ме направиха на две стотинки, защото смятам една 20-годишна госпожица за достатъчно зряла млада жена, а не за дете, та в тая връзка вашата 18-годишна кака е направо бебе. Нормално е да щипне братчето, като му се ядоса. Бъди сигурна, че и братчето няма да й прощава, като стане малко по-голямо и самоуверено.

Какво бебе бе? Мен мама на 18 ме е родила...

# 36
Нормално е да щипне братчето, като му се ядоса. Бъди сигурна, че и братчето няма да й прощава, като стане малко по-голямо и самоуверено.

Нормално е да се пощапват твоите деца, но една осемнайсетгодишна девойка да пощипва /ако въобще това е изразът/ едно 10-месечно бебе- твърдо не.

# 37
Малките деца имат крехки кръвоносни съдове и нежна кожа. Едва ли каката го е ощипала чак толкова зловещо, просто синките и раните тепърва ще бъдат част от живота на малкия човек, придобити дори от съвсем невинни падания и удрания.

Така е. Децата тепърва ще имат много синини. От игра, от падане, от удряне... Кой от нас не е имал синини?
Всички са съгласни с това и никой не обръща особено внимание на този факт.

....та в тая връзка вашата 18-годишна кака е направо бебе. Нормално е да щипне братчето, като му се ядоса. Бъди сигурна, че и братчето няма да й прощава, като стане малко по-голямо и самоуверено.

С това определено не съм съгласна. На 18 год стават пълнолетни. Отговорни са пред закона за действията и постъпките си.
Това важи и за поведението и отношението към по-малкото бебе. (независимо от родннинските взаимоотношения).

# 38
Хора, научете се да четете. Не вадете отделни изречения от контекста.
Наистина на малките деца им излизат много по-лесно синини, отколкото на възрастен човек. Дори и леко да е щипнала каката детето, пак би могло да се появи ярък хематом. Дъщеря ми беше на 6 мес., когато, седейки, нещо залитна и по-скоро се подпря с чело  на табличката на столчето за хранене. Е, не мога да ви опиша каква цицина, обилно оцветена в лилаво, й се появи мигновено. Сигурно външен човек би решил, че съм я млатнала с чук по главата.
Коментарът ми за каката и особеностите на възрастта й е във връзка с нещо друго. Можеше да цитирате цялото ми изказване, а не само отбрани откъси.

# 39
Лично аз пределно ясно те разбрах, но не съм съгласна с това, че е нормално 18-годишно момиче, да пощипва бебе.

# 40
Аз също се сещам за компрес с риванол.

# 41
Аз също много добре те разбрах. И пак повтарям, не съм съгласна една 18 годишна госпожица за пощипва брат/сестра си, с извинението, че е ядосана. Или нещо от сорта. Не ми се търси точният цитат  Mr. Green Mr. Green

# 42
Тепърва ще започват да се появяват синки.Аз лично с нищо не съм мазала. Peace

# 43
Синината не е нужно да се маже с нищо, след няколко дни ще му мине.
Тревожното е поведението на каката, за това се притеснявай Wink.
Абсолютно съм съгласна Peace Говори с каката - все пак не е малко дете , на 18 години е  Peace

# 44
Синината може да не мажеш с нищо!При малките деца изчезват бързо.Притеснителен е обаче факта,че 18 годишна госпожица е посегнала на невръсното си братче.Не е лошо да поговориш сериозно с нея,защото бебето сега не прави бели,но си представям как ще го шамари като попорастне ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт