Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 998
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Страхотен е този чийз кейк. Може ли рецепта?

# 436
  • София
Селма, ето тази приготвих  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg10668199#msg10668199 с намачкания банан вътре, много се хареса и ще я правя пак.

у нас закуската палачинки с течен шоколад и банан

# 437
Labreх, благодаря и добре сте заварили ( бе с тия торти, мезета,манджи и салтанати няма как да не е добре Simple Smile)) Голям фен съм ви!  bouquet  Hug

Твоя Мечо Пух голям симпатяга!Не че това би ми попречило да нагризам тортата , върху която се кипри, де! Crazy Mr. Green Flutter
Как го докара такъв хубавец?

Днес ще имаме гости, така на кафенце, и аз понеже вчера нали се вдъхнових, ето тук произведенията:
Сладкишче "Папагал" (понеже пъстричко става, цветовете могат да се варират между другото)

И моята любима торта "Басейн"(не знам  швабите защо така й викат,мисля че правят някаква асоциация с цветовете които се получават) , с която ме "зарази" сестра ми  , струва си времето, което се чака за да се приготви, понеже е просто уникална на вкус, лека и не прекалено сладка. Единственото лошо на тая торта е, че като почне човек да яде от нея, забравя да спре Simple Smile))
Ето я :

И понеже вече тука е почти обед, отивам да спретна и нещо "не сладко" за обед на мен и малката. Имаме от снощното пиле останки, ще забъркам фрикасенце....Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 11:38 от Mam4e Bandit

# 438
bliznacite2004,радвам се,че се е харесало.Млякото с грис изглежда много вкусно  Hug
tracy_t, Леля Ог,благодаря  Heart Eyes
Роца,супичката е чудесна и с този препечен наан......мммм...
labrex, pina,чудесно изпълнение  Hug

За вече съм готова с обяда.....харесвам такива ястия...бързи и вкусни

Бързо ястие с наденица и печен пипер                                             Здравословни сладки със сусамов тахан и ябълка

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 21:03 от nordina

# 439
Кифли- мифли с масълце и сирене за пълнеж  Simple Smile

bebo79 , ето рецептата за Чийз кейк с вишни  То голяма вкусотия се оказа, голям разкош!  Crazy

# 440
Рina, ще може ли рецептата за твоите кифлички?   bouquet Много изкусително изглеждат.

# 441
  • Географският център на България-Габрово
[quote author=Mam4e Bandit link=topic=482291.msg14583252#msg14583252 date=126916371

И моята любима торта "Басейн"(не знам  швабите защо така й викат,мисля че правят някаква асоциация с цветовете които се получават) , с която ме "зарази" сестра ми  , струва си времето, което се чака за да се приготви, понеже е просто уникална на вкус, лека и не прекалено сладка. Единственото лошо на тая торта е, че като почне човек да яде от нея, забравя да спре Simple Smile))
Ето я :

[/quote]

Би ли споделила рецептата на тази торта .

# 442
Честита първа пролет на всички! Hug
Най-после слънце и хубаво време за разходки!

Отново много вкусни неща видях,от които не мога да не обележа специално на Меганс пухкавия тутманик,на Леля ОГ-картофките ветрило/време е вече и аз да ги направя/ и наденичките с печен пипер на Нордина,всичките мнооого апетитни. Peace
vessi_nn,отново прекрасни салати си показала,кошницата съвсем подхожда  на настъпващата пролет,а котето с мишлето са супер сладки.  Hug

Лабрекс,много весела торта,а тези снимки на парченцата как ги докарваш така апетитни не знам,но веднага ми идва да посегна с виличката към монитора!    bouquet
По същия начин ми въздейства и чизкейкът на Пина! Peace
От мен:
питки с грис и сусам по рецепта на Нордина,за която много й благодаря  ,станаха вкусни като виенски кифлички и бяха вътре на конци.
картофки с чесън и мащерка по рецепта на Димитрана,отново отлична рецепта  
рулца по рецепта на matze,които ни станаха любими
  пиленце с ориз и топено сирене
А сега е време за разходка!
Хубав ден на всички! Hug

# 443
Дюкански обяд:
пилешки бут на фурна, гъбена крем супа, телешко в доматено пюре и тиквено кюфте

и Гевречетата на Лабрекс, но ги поръсих и със захар за закуска на фемилито, които станаха невороятни. Мерси Лабрекс за хубавите гевреци:

# 444
Mam4e Bandit, тук всички сме си фенове една на друга/друг! Peace Винаги има интересни предложения. А Мечо Пух е трансфер с шоколад, трябваше да е Бен 10, ама като не можах да докарам цветовете, оказа се, че нямам подходящи бои, та стана пухчото.
А за тоя Басейн и аз на опашка за рецептата, май има желирано, newsm78 пък много го обичам........ Heart Eyes

pina , и твоя чийз..........., май скоро ще го спретна. Heart Eyes  bouquet

PURE ELIXIR , благодаря ти! Ами щракам с фотоапарата, ама хич ме няма там като спец, та каквото излезе! Grinning Питките ти изглеждат разкошно! Heart Eyes  bouquet

sisi_fashion, и ти с тия геврециии, толкова съм ги правила и като ги видя на снимка, все ми се прияждат. Страхотно изглеждат!Благодаря и за идеята, със захар пък не съм ги поръсвала, ще пробвам!  bouquet

# 445
  • у нас
и аз благодаря за гевреците- снощи ги правих, но с кисело мляко и краве масло Crazy станаха супер и пак ще направя Heart Eyes този път и аз ще пробвам и с идеята за захар Hug

# 446
  • София
  Ориз със зеленчуци,  полят с чеснов доматен сос!

# 447
pina , дай рецепта на солените кифлички, моля  Praynig
Нанита, здравословни или не, сладките са много, много апетитни  Peace
PURE ELIXIR , чудни питки   bouquet

У нас до сега  ooooh!

повторение на шоколадовата наслада  Шоколадови буритос

Бутер-рози с  ябълки

Бутер-охлюви-пица

Печена риба с картофена салата

и Огретен

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 19:53 от пеп-4o

# 448
Ох аз отдавна не съм се записвала,но ви следя постоянно....... Crazy
И да не съм без нищо.....Бюреци с кайма

Гевречета с малко сусам,че децата го чоплят после....

Хрупкави картофки

Козунак с мармалад вътре.....

Кете със сирене

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 15:00 от berina

# 449
  • ВАРНА
Руска салата

и домати Провансал

Общи условия

Активация на акаунт