Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 981
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Лабрекс, много добре си се вижда, че е Мечо пух, много е хубава тортата! Хич не се и съмнявам, че децата са му се радвали!
А за питката-пролет, нали знаш, че половината е твоя заслуга  Hug   bouquet
Радвам се, че си я харесала! Благодаря за хубавите думи!

# 496
Лабрекс, много добре си се вижда, че е Мечо пух, много е хубава тортата! Хич не се и съмнявам, че децата са му се радвали!
А за питката-пролет, нали знаш, че половината е твоя заслуга  Hug   bouquet
Радвам се, че си я харесала! Благодаря за хубавите думи!

Никаква заслуга нямам, ръцете са твоите и добре, че са ти направо златни, каквото пипнеш, става! Щото можеше и обратния вариант да е и тогава хич нямаше да ми се ще да ми приписват заслуга. Grinning Идеите са си идеи, но нали трябва и да ги осъществи някой. И рулото ти е много нежно и пак с тия твои разкошни цветове!  chef  bouquet

# 497
Лабрекс, аз щях да те питам, ти ли го рисува? И какво точно използваш като продукти за картинката? Иска ми се и аз да направя нещо такова за годинката на малкия, то има още време де, но аз трябва да потренирам  Mr. Green мен в рисуването ме бива, само ще ме е страх да не объркам нещо, че няма изтриване  Joy Joy нямаш право на грешка тук.
Честита първа пролет на всички, ето един букет и от мен

Леля Ог, ами аз имам още няколко пакетчета, реших да поупорствам и да пробвам пак, но май ще го изгвърля, че само ми разваля творенията  hahaha Наистина много нежно руло, прекрасни цветове. Как ги докарваш винаги тия нежно цветове??? Какви боички използваш???
Близнаците, мерси за пояснението за тортичката, аз понеже си записвам рецептите в един файл, и съм пропуснала да опбележа от кого съм я копирала. Страхотен сладолед си направила, и аз си записвам рецептата. А да те попитам, задължително ли е да имам машина за сладолед???? Понеже аз нямам, ако го сложа във фризера дали ще стане????
Аелис, много хубав сладкиш.
Дидибу, прекрасна прекрасна торта
Ягодка, чудесно ти е и хлебчето и тарталетите.
И аз вчера реших да направя истински домашен хляб, рецептата беше за два хляба, аз реших да направя само един, еми познайте какво. Вечерта се наложи да замеся и втория, толкова вкусен излезе. И супер лесен и бърз, вече често ще се прави. От него направих принцески и вечерта сандвички за гостите (дойдоха ни непредвидено гости и хляба свърши чудесна работа)

Лек и усмихнат пролетен ден на всички

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 12:25 от tracy_t

# 498
здравейте и от мен, аууу след Леля Ог  Hug и страхотното й меню, как ще си пусна снимчиците  Embarassed /питката е супер  Wink/

аааа докаго се мотах и tracy_t   Heart Eyes се намъкна преди мен с творенията си, всичко е много апетитно   bouquet

ивка27,  лилана,  nordina, bliznacite2004, tracy_t, Леля Ог, Ади, Селма,PURE ELIXIR,mimi P27, Кремче Ванилия  благодаря ви мили за топлите думи  Hug  bouquet

Всички сте наготвили много апетитни неща БРАВО!!!  newsm51 smile3501

При нас вчера: Дежурната салатка "пингвинче":

Запеканка с картофи и разни нещича: още в тавата и порция

И отново сладкиша с майонеза, стана ни любим:

хайде сега да работим  Wink, успешна седмица  Hug Heart Eyes  bouquet

# 499
Честита първа пролет, момичета! Нека винаги има пролет в душите и сърцата ви!
Записах се вече с направена рецепта - е воала медовика, който направих за рождения ден на свекър ми! Беше очарован от изненадата.  

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 14:16 от bebolina80

# 500
Лабрекс, аз щях да те питам, ти ли го рисува? И какво точно използваш като продукти за картинката? Иска ми се и аз да направя нещо такова за годинката на малкия, то има още време де, но аз трябва да потренирам  Mr. Green мен в рисуването ме бива, само ще ме е страх да не объркам нещо, че няма изтриване  Joy Joy нямаш право на грешка тук.

tracy_t, щом те бива в рисуването, просто ще ти бъде удоволствие да го направиш. Ето на тая страница, слез надолу, почти по средата е, пише ТРАНСФЕР, Наталина толкова добре го е обяснила, че няма как да не разбереш. Има и нагледен материал, как се прави, линкове с подходящи картинки за трансфер, а може и ти да си изтеглиш от нета. Само си вземи по-качествен бял шоколад, аз ползвах на Милка, понякога българският се пресича от някои бои. И хубава работа ми свършиха медицински спринцовки, че нещо ми писна да правя фунийки от хартия.  Grinning

# 501
Влязох да разгледам какво сте сготвили, видях въпроса на Находката и викам си само ще отговоря... Ама как да не кажа дума за тия творения на готварското изкуство!?

На Близнаците салатката е толкова свежа и апетитна, а и оризчето изглежда е получило точно толкова мазнинка, колкото му е необходимо(моето винаги остава сухо и хич не е моята стихия  Rolling Eyes), ама щях да пропусна и сладоледа... На Дидибу тартата и на Леля Ог - Вълшебницата питката "Пролет" и рулото на Йоли са си направо арт - не знам как сърце им е дало да ги хапнат тези неща! На Илрай козунаците изглеждат чудесно, а като знам от собствен опит колко са вкусни... При мами21, всичко е вкусно, а някои неща са вкусни и ягодови! А за Трейси не знам какво да кажа  Crossing Arms Много вкусно!  А при Веси винаги е толкова красиво !  bouquet  bouquet  bouquet

# 502
Лабрекс,верно ли ти прави Мечо пух ooooh!?Аз помислих,че е от тези картинки,дето слагат по купешките торти/ама и аз едно го обясних,дано си ме разбрала Embarassed/.Браво,много добре ти се е получил мечо,със сигурност дечицата са били възхитени! Hug
Леля ОГ,рулото ти е разкошно,а като четох и как трудно се прави,много си се постарала! Peace

От мен плодово парфе с два крема-шоколадов и сметанов:

И аз за първи път търпя провал с желатина на Др.Йоткер.Единият ми крем изобщо не стегна,а желатинът за заливане отгоре трябваше да е безцветен,а стана бял като мляко. Tired

ориз с гъби и спанак

пържолка с мед

хляб с ким и сминдух

Хубав слънчев ден на вички!

# 503

От мен - Пай с извара на Берина  bouquet

Ляля Ог,Веси,PURE ELIXIR,страхотни сте  bouquet

# 504
delicate, Hug!
Този пай и аз съм го заглеждала в блога на Берина,но не съм го пробвала,как е на вкус?

# 505
Лабрекс,верно ли ти прави Мечо пух ooooh!?Аз помислих,че е от тези картинки,дето слагат по купешките торти/ама и аз едно го обясних,дано си ме разбрала Embarassed/.Браво,много добре ти се е получил мечо,със сигурност дечицата са били възхитени! Hug

Еликсирче, аз си го правих мечото, шоколадов трансфер е и е много приятно да си го рисувкаш! Не е от картинките, виждала съм ги по тортите, ама то бои сладкарски трудно си намирам, та такива картинки пък съвсем. Ох, залепих се за парфето ти! Heart Eyes  bouquet Аз пък само на Йоткер ползвам желатин и досега провали с него съм нямала. newsm78

delicate , много е вкусно това пайче! Heart Eyes  bouquet

# 506
delicate, Hug!
Този пай и аз съм го заглеждала в блога на Берина,но не съм го пробвала,как е на вкус?
Елексирче,пая е с много нежен вкус Heart Eyes
Благодарение на Наталина и Берина преоткрих изварата  bouquet
В къщи се хареса и ще се прави честичко Hug

Лебрексче,благодаря Heart Eyes  bouquet

# 507
Аз пък само на Йоткер ползвам желатин и досега провали с него съм нямала. newsm78
Ох,чукай на дърво,че и аз до сега не бях имала провал,ама ей на,дойде ми реда.Тъкмо наскоро и една приятелка се тюхкаше,че не й стегнал и на нея.А и тук колко момичета се оплакаха Thinking.
То не че няма да се изяде и така,с лъжица ще гребем,пак няма да остане,ама нали естетика гоним все пак Joy.

delicate ,наистина изглежда много добре и сигурно чудесно се допълват вкусовете на блата и пълнежа.Ще го пробвам и аз,но с крема-сирене,че с изварата не се погаждаме нещо.  bouquet

# 508
  Честита пролет!!!

От мен малко снимки от празнуването на рождения ми ден със семейството вчера  Grinning

мезе "дъра бъра"  Joy
малко сандвиченца
трапезката в началото
кордон бльо+панирано кашкавалче+картофена салатка

домашна торта "Гараж" и парченце

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 15:11 от suni4ka

# 509
Леля Ог , благодаря ти, всичко което направих се омете,значи е било добре Simple SmileМакар че мойте гости честно казано са си примерни хора, похапват си , каквото и да им предложиш, от всичко по много Simple Smile Аз такива гости обичам- да му е драго на човек да им направи трапеза Simple Smile

А рулото ти е станало страхотно!

Аз в момента съм на вълна сладкиши , и си въздишам тук по парфето на Pure Elixir и по Сладкиша с майонеза на Vesi_nn  ..Ама само си въздишам, понеже (уж) съм на диета Simple Smile
На всичкото отгоре  днес си купих нов миксер и сега ровичкам тук да си харесам някоя рецепта с която да го "сефтосам"..  И се уговарям сама, че ще го направя само за "проба" и няма да ям от него, а ще го взема на работата за колежките Simple Smile)) Де да видим..
Та в тоя дух, ето и днешното обедно меню, лекичко :

Салатка от краставички с празийка и магданоз:

Крем супичка(картофки и цветно зеле) :

Грис халва в малката кексова форма( нали викам аз, че само "уж" съм на диета Simple Smile))

Честита , радостна и пъстра пролет пожелавам на всички майсторки тук!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт