Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • София-Младост
Емили нещеш да покажеш добруджанките, да не ги захапеме ние и да останат домашните ти гладни а?  Simple Smile Crazy
Леля Ог да вземеш да споделиш рецептата за кремчето ли, така харесвано, че и с оборовинки... Simple Smile
На патерица красива осма годинка на дъщеричката на Касиер, разкошна торта сте си направили заедно.  Simple Smile
Видхя козунака и осъзнах, че Великден си наближава и  е време и аз да се поограмотя откъм идейки, хубава неделя на всички.   bouquet

# 16
  • ГОре на черешата...
Пепика, благодаря за новата тема  bouquet!

Едни ушки мернах на 1-ва страница Crazy...как ще им устоя, а казах, че днес сладко няма да правя, ама нищо не се знае Mr. Green...

От мен вчера - канелени рулца със стафиди:

Еклери със сметаново-маслен крем:

Лазаня Болонезе:
[/

# 17
# 18
  • Пазарджик/Лондон
Пепика, много красива си я направила темата  bouquet!

mari_eta , много ми харесаха канелените рулца, може ли рецептата?

ahasver , много ти е хубав козунака, по коя рецепта го направи?

Малко по диагонал прегледах новата тема,че бързам да се запиша, сега ще се върна за подробности Wink.

От мен една панакота с кисело мляко и затоплено сладко от боровинки :

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 10:00 от Аелис

# 19
Включвам се в темата с вчерашните панирани рулца от раци  Sick. Няма такава отврат! Никога повече няма да купя рулца от раци.

# 20
Мариета,Аелис,много хубави предложения  Hug Heart Eyes

Аз съм готова с обяда.Отивам на разходкааааа...слънцето така хубаво грее,че и за миг не оставам повече в къщи  Grinning Довечера ще ви нагледам какво сте творили  Heart Eyes

Спагети с мляно месо и сметанов сос

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 21:31 от nordina

# 21
Mari_eta, може ли рецептата за еклерите Praynig

# 22
Ягодка и gretacvetina ето я рецептата за супата от картофи и овесени ядки: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.15
Ох, не се вижда точно тя - към средата на страницата е - 7-ма рецепта!
Това е начин да пробутате на децата и семейството да хапнат овесени ядки, които са много полезни! За който не ги обича иначе! Въобще не се усещат - разтварят се някак и вкусът на супата става един хем лек, хем плътен. А как мирише на мляко, масло и картофчета!  Crazy
Върви и страхотно парче сирене и ако сте успели да "спасите" някой от гевреците на Лабрекс!  hahaha
Ми така де, като не мога да готвя сложни манджи, вижте само как описвам една проста картофена супа, а?  Joy

Леля Ог, няма да се откажа лесно аз!  Wink

Момичета, и в предната тема питах - дайте ми рецепта за картофени кюфтета на скара, ако някой има.

# 23
  • София-Младост
spasdidi сигурна ли си, че кюфтета са били точно картофени...че нещо не ги виждам точно на скара. Иначе Pety има рецета за картофени кюфтета, много хубави стават, но във фурна.

# 24
От мен отново много вкусната мусака с праз и гъби на Ягодка (  bouquet  Hug)

Ау, Леля Ог, днес направо няма да може да се говори с мен! Направо няма да спра да се надувам цял ден, че някой е сготвил нещо по моя рецепта! Blush Blush Blush Hug

Спасдиди, благодаря за рецептата за супичката с овесени ядки! И аз се сетих за картофените кюфтета на фурна на Петя. Отдавна съм им взела мерника.

# 25
  • град-държава
Nordina, Аелис,много ви благодаря за милите думи  Hug ...чувствам се страшно горда от козунака,предвид,колко съм боса в сладкарството и грандиозното фиаско с първия ми опит  Laughing

Аелис,рецептата е ето тази http://gotvarstvo.georgievi.net/a/recepta_kozunak,но с изключително много забележки, за втория опит,при който направих половин доза прибавих 1 яйце в повече,месенето е далеч от 15 мин,отне около 2 часа на смени с мъжа ми,като той го меси доста енергично и с множество удряния в плота (по съвет на свеки),също мнооогооо разтягане на тестото,също така и в градусите при самото изпичане,трябва да са максимум 160 на вентилатор и покрито след първите 30 мин с фолио,това по съвет на max-mama, и двете втасвания ги направих във фурната на 50 градуса,като първото отне около 3 часа,а второто  за около час и половина до удвоен обем...

# 26
Пепика     bouquet
ahasver,много сте го борили този козунак,но пък изглежда супер  Heart Eyes

от мен LinzerTorte (майката на Линцер сладките:))

# 27
  • ГОре на черешата...
Нордина, и при нас пече, ама такъв вятър духаааа...замръзнах само докато простра на терасата. Така, че разходка няма да има, ще си напишем с баткото домашните, че ще гледаме Формулата.

Аелис, ето , заповядай: Канелени рулца със стафиди

Mari_eta, може ли рецептата за еклерите Praynig

Ето и за теб: Еклери със сметаново-маслен крем

Дидибу, голяма прелест си ни показала Crazy!

Пека една питка със сиренце и с това мисля да приключа готвенето за днес.

# 28
  • Пловдив
БЛАГОДАРЯ ПЕПИКА ЗА ХУБАВАТА ТЕМА  bouquet
Момичета няма да споменавам по именно защото всички сте страхотни... Hug Hug smile3525 smile3525

ето нещичко и от мен
ФРИКАСЕ...

ВКУСНИ КАРТОФИ С КАРНАЧЕ

ПАЛАЧИНКИ

РОДОПСКИ ПЪРЖЕНИ КОЛАЦИ

# 29
пепика,за темата  bouquet

ама дидибу,може ли талкова нещо,не те е срам Naughtyминаваш,показваш тази красота линцерова и бягаш Crossing Armsайде бъди снизходителна,моля те напиши рецептата,че лигите ми опират в клавиатурата Laughing

и да не е само запис-чеснови филийки и картофена яхния Peace

отивам да дочета старата тема.......

Общи условия

Активация на акаунт