Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 115 465
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе/София
Привет мили дами още не съм разгледала и затова набързо показвам,че да се връщам на зад.

много вкусни,много хрупкави пилешки хапки с корнфлейкс

в порция с паниран кашкавал,печени картофи и в компанията на млечно-майонезен сос
Без угризения на съвестта вечерята може да се нарече-да вдигнем високо холестерола
Приятен ден  bouquet  bouquet

# 361
Малеееее невероятни неща има тук пак .Браво момичета  newsm51 newsm51 newsm51

Напълно те подкрепям, Меридит  Peace

При нас за закуска  Пицаааа   newsm68 newsm68

Хубав и слънчев ден, момичета   bouquet

и да се допълня, тъй като са готови

Мъфини с лимон и сладко от бели череши  Heart Eyes много, много,  сочни  Peace

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 17:39 от пеп-4o

# 362
това ни беше вечерята
Може ли рецептата, излгеждат невероятно Crazy

# 363
Меридит, много вкусни работи си наготвила, браво!   bouquet
На Пепчо пицата е страаашна!  bouquet
Лулу, много интересна супа с черни миди и прекрасни снимки!

От мен една проста шарена пилешка супа:

И едни тарталетки с крема "Пастичера" и ягоди, за които разбира се Леля Ог е много виновна  Laughing  bouquet- диетата ми отиде не на кино,  а зад киното, защото довечера пак ще ги правя  Laughing Laughing Laughing:

# 364
Здравейте, момичета!
Ягодка, Пеп-4о, краси.мира, ilrai78, nordina, bliznacite2004, Денерис,  Кремче Ванилия, matze, Aredhel, Джиа, merydit, много благодаря за комплиментите! Много се радвам, че ви харесват нещата, които приготвям, много ми е приятно!   bouquet  Hug

Ягодка, краставицата я издълбах с онзи инструмент, който прави спирали. Направих си крем от сирене, извара, черен пипер, сол, малко майонеза, за да стане като крем и копър. С шприц напълних дупките и ги подържах малко в хладилника. Накрая ги нарязах на кръгчета и сложих по една розичка отгоре.

За кошничките  съм казвала и друг път- много са мързеливи. Самите тарталетки са готови, слагам банан, орехче и отгоре пълня с крем, най-често Оле! на доктора. И украсявам.

Топчетата са два вида. За първите направих сметана с шоколад 1:1. Оставих малко в хладилника, после разбих с миксер. В сместа сипах натрошени блатове за торта + орехи. Направих топчета и половината овалях с кокос, половината с какао.
Втория вид са си сладък салам- бисквити, масло, малко мляко, ром, какао и малко разтопен шоколад. Отгоре са с шоколадови и захарни пръчици.  Това е, много са лесни всичките неща. Да ви е сладко!
Пеп-4о, майка имаше рожден ден, това е поводът. Тортата не я направих, както искам, но пък тя много и се зарадва и в този вид. Много вкусна яхнийка и още по-вкусна пица си показала!
Кремче Ванилия, има много възможности с тези перфоратори, но са с толкова тесничък прорез, че почти нищо не може да мине. Иначе по форма има какво ли не!
labrex, много ти благодаря за хубавите думи и за пожеланията към моята майка! Много си мила!
bliznacite2004, много ми се приядоха понички! Никога не съм правила, а толкова обичам!
suni4ka, много обичам такива подаръци- направени с любов! Браво на момичето ти, да ти е жива и здрава!
didibu, и питките, и мъфините са разкошни!
mimi P27, наистина страхотни спагети!
merydit, направо ме комплексираш с количеството храна, което приготвяш за толкова кратко време!
Ах, Ягодка! Тъкмо ми се върти главата тоя крем от няколко дни! И имам безброй кошнички... Ох, как ме подстрекаваш! Изглеждат разкошно, и с тия ягоди...

У нас пак сме на "суха храна". Пак под влияние на Цецето, с нейните прекрасни брускетки:

Франзелки с яйчен пастет и салатка от дамати и сиренце, която не снимах

Приятен ден!

# 365
при нас пица, пълнени тиквички

и едни какаови мъфини "детска радост"  Grinning

# 366
  • ВАРНА
Десерта днес е портокалови кексчета със сладко от цитруси

# 367
  • Ispania
Пина ,мерси много Hug Hug Hug Hug

# 368
yagodka чудесни тартлетки, много обичам яйчен крем, пък с ягодите става ...  Crazy
пеп-4o прави ги пиците по-големи, че виж колко народ сме се заредили с нетърпение на масата  Laughing  bouquet

~*~
паста с шунка, брюкселско зеле и доматче, и сос карбонара.

# 369

пеп-4o прави ги пиците по-големи, че виж колко народ сме се заредили с нетърпение на масата  Laughing  bouquet

чакайте си  hahaha hahaha още когато ги показвам ги няма.

Ягодке, ти и Нинка ще сте виновни ако подхвана и аз тарталети  ooooh!

# 370
Леля Ог, благодаря за обяснението за пълнената краставица!  bouquet

Ягодке, ти и Нинка ще сте виновни ако подхвана и аз тарталети  ooooh!

Аз нямам нищо против. Леля Ог да си каже думата: поема ли останалата част от вината или не!  Laughing

# 371
  • Пловдив
Днешния десерт

# 372
Леля Ог, благодаря за обяснението за пълнената краставица!  bouquet

Ягодке, ти и Нинка ще сте виновни ако подхвана и аз тарталети  ooooh!

Аз нямам нищо против. Леля Ог да си каже думата: поема ли останалата част от вината или не!  Laughing

Поема, поема! Ама кой ще поеме вината за моите порастващи килограмчета?!  Joy

Кремче, да дойда на италиански обяд, а?! Много вкусно мирише!
иланг-иланг, mitsie, страхотни кексчета! А и тиквички ми се приядоха!

А ето сега и ЗИЧЕ подмамва с десертчета!

# 373
Рожден ден имахме вчера вкъщи. Приготвих отново Кадурей шоколад по рецепта на Tali Dan и Торта "Династия".

# 374
  • Пловдив
Леля ОГ това десертче го префасонирах одеве ... bowuu от Триминутния шоколадов десерт  и стана страхотно и много вкусно Peace
Твоите неща винаги са ме възхищавали но баба ЗИЧЕ много няма време за такива красоти като тваите Hug  За това само ще им се наслаждавам  като ги показваш  Crazy   smile3525 smile3525  

Общи условия

Активация на акаунт